7 regels voor het dragen statement sieraden

Sieraden is de perfecte manier om het leven te brengen aan een outfit en verbeteren van uw beste eigenschappen. Wat een betere manier om dat te doen dan om je look compleet met een gedurfde, opvallende en opvallende stuk statement sieraden?

7 regels voor het dragen statement sieraden

Sieraden is de perfecte manier om het leven te brengen aan een outfit en verbeteren van uw beste eigenschappen. Wat een betere manier om dat te doen dan om je look compleet met een gedurfde, opvallende en opvallende stuk van de verklaring van sieraden? Verklaring stukken zijn ontworpen voor u om plezier te hebben met, maar kan alle verkeerde uitspraken te doen als ze niet correct worden gedragen.

De schoonheid van de verklaring van sieraden is dat het slechts een stuk om je hele outfit opvallen. De sleutel is om het simpel te houden en ofwel werk je outfit rond een groot oog springende stuk, of om goed gecoördineerde statement accessoires werken in je look door het juiste evenwicht.

[Lees: 5 must-have stukken van sieraden ]

Van cocktail ringen tot manchet armbanden en bib kettingen, statement stukken komen in alle vormen, ontwerpen, kleuren en maten. Ze kan wonderen verrichten voor verblinding toe te voegen aan een eenvoudige jurk of kan helpen om de aandacht te vestigen op delen van jezelf die je zou willen benadrukken. Hoe dan ook, zorg ervoor dat je onze regels te trekken uit een blik dat mensen naar je kijken in ontzag in plaats van verslagenheid krijgt.

1. Minder is meer

Gedurfde stukken moet worden toegestaan ​​om op te vallen, dus niet over-menigte uw look door het dragen van hen in de nabijheid van elkaar. Het is beter om een ​​te dragen op een moment, maar als je meer wilt dan een statement stuk dragen, zorg ervoor dat niet te statement armbanden en ringen samen dragen en vermijd het dragen statement oorbellen en kettingen tegelijk.

Kroonluchter oorbellen en een manchet armband kan er mooi bij elkaar gedragen, terwijl een lange ketting en een cocktail ring perfect kan evenaren. Zorg er wel voor om items die coördineren selecteren. Probeer aan de stok met de zelfde soort metaal en vermijd botsende patronen en charmes.

Gelaagde keten kettingen kan kijken zeer charmante indien correct gedragen. Houd je blik smaakvolle door ervoor te zorgen dat u niet te veel lagen strengen bij elkaar en in de gaten houden hoeveel schitteren je laag op.

Vermijd het dragen van lange keten kettingen, echter, als je het dragen van een gordel, omdat er te veel te doen rondom hetzelfde gebied. Brede chokers en bib kettingen kan staan ​​om uw enige verklaring stuk te zijn, dus laat dergelijke voorwerpen centraal staan ​​en af ​​te zien van andere stukken van sieraden.

2. Houd het simpel

Grote accessoires zijn best gedragen met eenvoudige kleren. Sturen duidelijk van drukke patronen en versieringen zoals pailletten bij het dragen van vet sieraden. Vergeet niet, u wilt dat uw verklaring stuk om op te vallen, dus wijselijk passen items.

Een kleine zwarte jurkje is de perfecte match voor een of twee opvallende stukken, terwijl spijkerbroek en een zuiver witte top zal een ideale decor voor iets groots, helder en kleurrijk te maken. Probeer vast te houden aan neutrale en blok kleur voorwerpen bij het dragen van heldere en gedetailleerde accessoires. Minder drukke stukken kan heel goed werken met gedessineerde kledingstukken, echter.

Trek niet de aandacht weg van je vet sieraden. Coördineren kleinere accessoires met uw verklaring stukken door ze tot een minimum en het vasthouden aan de dezelfde kleur of metaal.

3. Kies oorbellen wijselijk

Statement oorbellen (via dolcegabbana.com)

Statement oorbellen zijn mooi, sierlijk en kan niet worden gemist. Zij zullen het eerste ding dat iedereen te praten, zult u merken zijn. Om ervoor te zorgen dat ze het frame van uw gezicht, kies een paar dat uw gezichtsvorm past en verbetert uw mogelijkheden. Het kiezen van de verkeerde paar kan storend zijn, zodat details zoals lengte, kleur, vorm en outfit coördinatie in overweging te nemen bij het kiezen van versiering voor je oren.

Bij het dragen van dangly statement oorbellen, is het beter om je haar glad en niet te groot te houden. Vergeet niet, het gaat allemaal om balans, dus terwijl u pump up the volume met eenvoudige oorbellen, zullen grotere beter evenwicht met losse golven of poker-steil haar.

Als alternatief, trek je haar omhoog in een chique chignon. Zorg er ook voor dat je make-up saldi goed met uw oorbellen. Als u een felgekleurde paar dragen, kunnen ze best uit te zien met schone en eenvoudige make-up.

[Lees: Hottest oscar de la Renta oorbellen ]

4. Combineer de juiste ketting met de juiste halslijn

Statement ketting (via tumblr.com)

De beste manier om ervoor te zorgen dat een statement ketting opvalt is om het te dragen met de juiste halslijn. Strapless, off-de schouder, scoop hals of v-hals jurken en tops zijn ideaal, omdat ze zullen laten uw verklaring stuk voor zich spreken.

Kragen, halter nek en detaillering dicht bij het gezicht moeten worden vermeden, aangezien zij zal botsen met gedurfde stukken. Een een-kleur schildpad-hals trui kan prachtig werken met een statement ketting, op voorwaarde dat het is nauwsluitend en een kleur overal.

Zorg ervoor dat u een statement ketting te dragen naast een eenvoudige en bij voorkeur een kleur boven naar de look chic houden en om je ketting recht te doen. Je kan nooit verkeerd gaan met neutrale tinten, dus draag lichte en opvallende kettingen met zwart, wit of naakt om de look elegant te houden.

[Lees: 5 kraaghalsbanden en outfits zult u van ]

5. Besteed aandacht aan je handen

Bij het dragen van een gedurfde ring, het is goed te beseffen dat het zal de aandacht vestigen op je handen, en dus, je nagels, dus zorg ervoor dat ze perfect verzorgde. Ga dan voor een simpele manicure.

Zorg ervoor dat de kleur van je nagellak niet botsen met de kleuren in uw ring, en vermijd het dragen van een gedurfde en kleurrijke ring met veelkleurige manicure, nail art en glitterende nagellak. Hoewel dit misschien leuk op een adolescent, is het niet precies overbrengen van een verklaring van elegantie.

Deze opvallende ringen zijn de kleinste van alle statement stukken, dus net zoveel plezier met ze als je wilt. Hoe groter en helderder, hoe beter. Vergeet niet dat evenwicht is de sleutel, dus het is beter om te dragen op een moment.

6. Versier je armen smaakvol

Manchet armbanden zijn een uitstekende keuze als u wilt een statement stuk dragen. Om te laten zien van jou af, houd uw armen blote of draag een manchet over een nauwsluitend een kleur top met lange mouwen. Vasthouden aan een manchet om een ​​centraal punt te creëren.

Armbanden zijn een andere goede optie. Vergeet niet dat als je graag een aantal armbanden aan elkaar stapelen, vasthouden aan een arm alleen. Houden tot een maximum van zes armbanden op een moment als een algemene vuistregel te voorkomen overdrijven en zorg ervoor dat de kleuren en patronen van de armbanden 'vullen elkaar aan. Wanneer gelaagdheid armbanden, gooien in sommige goud of zilver ziet er altijd geweldig.

[Lees: Hottest armbanden om deze zomer te dragen ]

7. Draag stukken die een outfit te creëren

Maak een outfit (via thesun.co.uk)

Vergeet niet dat de uitspraak stukken worden verondersteld te maken - je raadt het al - een verklaring, dus kies stukken die helpen om een ​​over-all outfit te creëren. Als je gaat voor een prim en gepolijste look, kiezen voor parels.

Vintage of florale stukken zullen er prachtig uit met een romantische en vrouwelijke outfit, terwijl de kleurrijke kralen zijn een must als je gaat voor een boho look. Een gedurfde manchet zal complimenteren een blok kleur mini jurk, terwijl kroonluchter oorbellen prachtig zal uitzien met een lange vloeiende maxi.

Cover foto: https://www.tumblr.com/

Onze selectie