Celine bagage tote in het zwart

Celebrities zijn gek op deze tas al seizoenen, en het lijkt erop dat iedereen het - van de super populaire Hollywood-filmsterren en modellen, tot zangers en tv-persoonlijkheden. Wil je leren wat maakt het zo speciaal? Blijven lezen!

Celine bagage tote in het zwart

Ook al is deze tas is eigenlijk een bagage tas, dames over de hele wereld dragen het als een dagelijkse zak - en dat is heel natuurlijk, omdat geen alledaagse tas is ooit groot genoeg voor een eenentwintigste eeuw vrouw! Vele mode slachtoffers vielen in liefde met het een tijdje geleden, een aantal van hen niet eens het huis verlaten zonder het!

Haar geweldige stijl is niet het enige ding dat maakt is perfect - hier zijn drie dingen die we het meest van hou deze tas:

1. Het is ruim

Wat maakt deze tas zo geweldig is het feit dat het groot genoeg is om je mobiele telefoon en make-up case, uw laptop, een grote portemonnee en een camera past, en laat genoeg ruimte voor alles wat u wenst te voeren rond die dag. Deze tas is ruim genoeg voor alle mama's en onderneemsters die er zijn, want het voelt alsof alles kan passen in daar! Geen wonder dat deze tas is zo populair onder Hollywood-moeders.

2. Het is veelzijdig

Een ander ding dat je absoluut moet houden over deze tas is zijn veelzijdigheid. Haar stijl is neutraal op een manier, maar tegelijkertijd het maakt een sterke fashion statement en bijna nooit onopgemerkt gaat. De zwarte versie van de tas is natuurlijk de meest neutrale - het is gemaakt van zwart leer en heeft gouden hardware. Je kan deze tas koppelen met letterlijk elke outfit, en draag het op elk moment van het jaar, dat is iets wat je zeker nodig hebt in een zak!

3. Het is tijdloos

Het is Timeless (via www.instylewetrust.com)

Zodra deze tas populair is geworden onder Hollywood fashionista, het begon verspreidt zich als wildvuur, en nu lijkt het alsof iedereen heeft wat Celine! Geen wonder dames over de hele wereld zijn begeren het sindsdien. Toch is dit niet zomaar een it-bag. Wat maakt deze bijzondere tas verschillend van andere must-have bakken is het feit dat dit niet zal gaan van stijl in een maand of twee - het is een tijdloos stuk dat er geweldig uit, zelfs in een decennium! En dat is wat maakt het de investering waard.

Dus, dames, wat denk je? Is het het geld waard? Deel uw gedachten in de reacties hieronder!

Onze selectie