Top zes Alexander McQueen 's zakken

Na de tragische dood van de ontwerper, het was moeilijk te geloven dat zijn erfenis, mode-imperium Alexander McQueen zal blijven om grenzen te doorbreken en een constante gesprek van de dag. Maar, nadat was gebleken dat de koninklijke bruidsjurk is gemaakt door deze Britse modehuis, McQueen was op de top, nogmaals. Het is waar hij hoort, na alles.

Top zes alexander mcqueenand # 8217; s tassen

Het merk werd opgericht in de vroege jaren 90, en terwijl McQueen als ontwerper toonde ons vele kwetsbaar en eerlijk creaties, ging hij de wereld van de Haute Couture met controverse en schokkende modeshows. Terwijl John Galliano was de dramatische ene, Alexander McQueen was L'Enfant Terrible, maar beiden waren meer dan alleen een verademing voor de magische wereld van de mode.

Ze veranderden het voor goed in elk stuk dat ze ooit gemaakt. Sarah Burton bleef werken McQueen's, het vinden van een bron van inspiratie in de meest ongewone en onverwachte plekken, net als McQueen deed. Dus, hier zijn zes categorieën van tassen gemaakt door deze beroemde modehuis, die nooit stoppen voor iedereen die houdt van mode gecombineerd met kunst verbazen.

Union jack

Alexander McQueen skull koppelingen zijn de meest populaire accessoires voor rode loper evenementen. Beroemdheden, zoals Diane Kruger, Emma Watson of Selma Hayek gewoon dol op hen, omdat ze zijn tres chic en praktisch, maar tegelijkertijd elk een van deze geweldige koppelingen is als een klein kunstwerkje. De meest populaire zijn geïnspireerd door de Union Jack en je kunt ze vinden in verschillende kleuren, met kristallen en studs. Als u op zoek bent naar de koppeling, McQueen heeft de brutaalste en coolste, iconische degenen.

Knuckles koppeling

Spreken van vet, maar erg vrouwelijk koppelingen, Alexander McQueen Paling Brass Knuckles-Clutch is een hit van de iconische modehuis. Deze koppelingen zijn langer, al accessorized, zodat u zich geen zorgen te maken over cocktail ringen of zelfs armbanden. Ze komen in verschillende kleuren, van donkergroen en rood tot glanzend zilver en zacht roze. Sommigen van hen zijn bedekt met studs; anderen worden geregen, terwijl de meest gepassioneerde degenen hebben fluwelen details in de donkere tinten.

De novak

De Novak door Alexander McQueen is een verzameling van handtassen en koppelingen geïnspireerd door Hollywood's gouden meisje, Kim Novak, vooral bekend voor haar rol in Hitchcocks 'Vertigo'. Het combineert zachte materialen en croc. De Novak tassen zijn heel veelzijdig en ze passen geweldig om vrijwel elke stijl. Terwijl McQueen's klauwen zijn donker, gevuld met gothic vintage spirit, De Novak tassen zijn minder formeel en geschikt zowel voor dagen en nachten.

Heldin

Heroine is een tijdloze luxe stuk, die zijn debuut eerder deze zomer gemaakt. Het wordt geleverd in een kleine, rechthoekige vorm en een middelgrote vierkante vorm en in diverse kleuren. Het is een eenvoudige, mooie zak, een soort van bescheiden, maar zodra je het ziet, moet je verliefd op het. Terwijl McQueen's tassen zijn altijd prijzig, deze die gaan van 2.000 tot meer dan 35.000 dollar. De kosten van het aanhouden van een heroïsche tas is vrij prijzig, maar vergeet niet dat je niet alleen het kopen van een zak, je koopt een stukje van McQueen's fashion koninkrijk.

De manta

Een oversized envelop clutch is geïnspireerd door prachtige zee schepsel, genaamd manta ray. De Manta tassen zijn er in verschillende kleuren en maten, maar de donkere bloemen bedrukte daarvan zijn ieders favoriet. Afgezien van koppelingen, er zijn versies van De Manta tassen, gemaakt van leer en perfect voor casual chic look. De prints op De Manta tassen zijn geweldig, van slangen en bloemen te paardebloemen en gibbons.

Meer memorabele koppelingen

Het is echt moeilijk om niet naar de beroemde spinnenweb koppeling noemen, de zwarte roos een of samurai goud. Inspiratie gaat veel verder dan de ontwerpen die we eerder hebben gezien, het creëren van een universum enige echte modeliefhebbers kunnen begrijpen. Terwijl schedels, rozen en studs zijn altijd interessant om te zien in high fashion, McQueen zelf ging buiten mode, het creëren van echte kunstwerkjes. Al is hij niet meer bij ons, Sarah Burton heeft een indrukwekkende werk houden van zijn geest levend.

Onze selectie