5 extreme celebrity lichaam makeovers

Wij aanbidden ze op het grote scherm. Ze verblinden ons met hun handelen, en we zijn onder de indruk van de acteur of actrice die erin slaagt om een ​​compleet lichaam transformatie voor een rol te bereiken.

5 extreme celebrity lichaam makeovers

Ze zijn net als wij: mensen van vlees en bloed, en dus, deze transformatie is goed te doen.

Hoewel ze sterk afhankelijk van professionele hulp, bestaande uit een team van artsen, diëtisten en fitness-experts die hun gewichtsverlies / winst voet volgen, de drie belangrijkste ingrediënten in de richting van het bereiken van dit doel te lijken op een speciaal dieet, strenge trainingen zijn en een ijzer-wil gekoppeld aan motivatie.

Hier zijn een paar voorbeelden van grote filmster body make-overs van de extreme variatie.

Hilary Swank

Waarom ze het deed:

De dubbele Oscarwinnaar gebeeldhouwde haar slanke frame voor de hoofdrol in 2004's Million Dollar Baby.

Hoe ze het deed:

De van nature slanke actrice kreeg bijna 20 kilo ruwe spier tijdens de training voor de veeleisende rol die eindigde als haar ticket naar een tweede Beste Actrice Oscar award (haar eerste was voor een tour de force beurt als een transgender persoon in Boys 1999's Do niet huilen).

Haar workout routine inbegrepen 2 uur van het boksen dag, plus gewichtheffen 6 dagen per week.

"Mijn rug, mijn armen, mijn benen, alles veranderd," Swank heeft gereageerd op haar lichaamsbouw op het moment, dat ze heeft sindsdien afgezwakt tot een meer vrouwelijke look door te bezuinigen op gewichtheffen en upping haar Pilates en actief.

Demi moore

Demi Moore (via themagnetagency.blogspot.com)

Waarom ze het deed:

Andere rol geïnspireerde body transformatie. Deze keer was het voor Moore's beurt als een Navy SEAL, voor 1997's GI Jane.

Hoe ze het deed:

Terug in de late jaren 1990, het leven Demi Moore was heel anders dan vandaag: ze was getrouwd met Bruce Willis, had ze een stevige positie in de gemeenschap en acteren, ze had een van de meest gewenste en sprak over lichamen in Hollywood.

De derde kan nog steeds waar zijn, als de ex-Mrs. Kutcher houdt nog steeds haar eigen als het gaat om vrij perfect lichaamsbouw. Zeker gezien het aantal kaarsjes op haar laatste verjaardagstaart.

De actrice tankmelk haar lichaamsbouw voor de veeleisende rol van een Navy SEAL door uren en uren van strenge krachttraining. Dit stelde haar in staat om haar eigen stunts (eenarmige push-ups, iemand?) Uit te voeren, hoewel de film niet Garner het succes geanticipeerd.
Tegenwoordig Demi kiest voor een meer low key training, daarbij verwijzend naar Bikram yoga als favoriet.

Tom Hanks

Waarom hij het ​​deed:

We kunnen nauwelijks vergeten Hanks 'opzienbarende transformatie voor zijn beurt als een verlaten eiland overlevende in 2006 van Cast Away. De prachtige rol geïnspireerde gewichtsverlies was niet een primeur voor Hanks - hij verloor 30 pond in 1993 voor zijn rol in Philadelphia.

Hoe hij het ​​deed:

Als een meervoudige Oscar-winnaar, heeft Tom Hanks ons vele malen versteld staan ​​met zijn handelen. Hij heeft ons aan het lachen gemaakt, hij maakte ons huilen en hij maakte ons achterover leunen in verbazing bij het schokkende gewichtsverlies hij verdroeg om zijn rol te maken als een onbewoond eiland wierp in de film met dezelfde titel. Wat interessant is dat het Hanks 'werk aan de film werd opgesplitst: na het filmen van de eerste helft, de productie stilgelegd voor ongeveer een jaar, waarin de tijd waarin Hanks was teruggeschroefd zijn gewicht van 225 tot slechts £ 170.

Omdat de rol opgeroepen voor een ondervoede blik, Hanks moest abonneren op een intense, calorie-gecontroleerd dieet, waardoor er slechts een ondeugd hij niet kon opgeven: koffie.

Angelina jolie

Waarom ze het deed:

Voordat ze werd de belangrijkste squeeze Brad's, Angelina geperst sommige amazingness in haar, laten we eerlijk zijn, al geweldig lichaam. Haar rol in de 2001's Lara Croft: Tomb Raider opgeroepen tot een superheld soort lichaamsbouw en slanke frame van mevrouw Jolie's nodig wat zorgvuldig gearrangeerd bulking up.

Hoe ze het deed:

Wat kreeg Angelina in de beste vorm van haar leven, zoals de actrice zelf opgemerkt, was een intensieve training mix maanden voorafgaand aan en tijdens het fotograferen. De moedige combo opgenomen kickboksen, duiken, zwaardvechten en straatgevechten. Dat alles werd gestimuleerd door een eiwitrijk dieet van gestoomde groenten en mager vlees en als haar drankje naar keuze, Jolie koos voor sojamelk.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey (via entertainment.ie)

Waarom hij het ​​deed:

Voor zijn veel gonsde over beurt als een HIV-patiënt in de komende Dallas Buyers Club, heeft McCounaughey al bijna 40 kilo afgevallen.

Hoe hij het ​​deed:

De ingrijpende verbouwing van het nu rail dunne, bijna onherkenbaar acteur, bekend van zijn uber-atletische lichaamsbouw, heeft ons allemaal een beetje geschrokken, zo intrigerend als het kan.

McConaughey zegt dat hij is in orde, echter, en merkt dat zijn gewichtsverlies nauwlettend wordt opgevolgd, dat zijn dieet voornamelijk is gebaseerd op kleine hoeveelheden vis en dat de reis die hij ondergaat is "zo veel spirituele als het is fysiek."

"Alles is vrij een beetje gekrompen.... Ik heb niet het hefboomeffect ik vroeger. Ik heb het lichaam pijn, maar ik ben zo gezond als maar kan. Mijn bloeddruk, alles is prima, "merkte de acteur, die ook zich bewust is van wat er zal komen na, als het krijgen van terug naar zijn normale gewicht zal een nog meer veeleisende taak zijn.

Om het risico van een vorm van elimineren diabetes en zijn lichaam in te gaan op schokken te voorkomen, zullen bepaalde groepen levensmiddelen, voornamelijk koolhydraten en suikers, moet langzaam en voorzichtig worden toegevoegd aan zijn dieet.

Hij zal, ongetwijfeld, rekenen op een team van artsen die zorgen dat zijn drastische gewichtsverlies niet laat geen blijvende schade aan zijn systeem te verlaten.

Een ding is zeker: we kunnen niet wachten om Matthew's nieuwe film te zien en kijken nu al uit naar de terugkeer van zijn gescheurd lichaam.

Onze selectie