Hoe je haar als Miley Cyrus hebben

Kies je favoriete Miley kapsel en kopieer het in een paar eenvoudige stappen met deze eenvoudige tips!

Hoe je haar als Miley Cyrus hebben

De altijd chique Hollywood-ster maakt rode loper mode keuzes veel wijzer dan haar 21 jaar. Miley's haar is ook een fashion statement van zijn eigen, en hier is hoe gemakkelijk kopiëren haar stijl.

Kleur

Miley's haar is van nature een donker blond, maar de actrice heeft geëxperimenteerd met verschillende tinten blond en bruin. De "basis" Miley kleur is een donkerder blond met middelgrote honing hoogtepunten, om textuur en volume toe te voegen aan het haar. U kunt een roodbruine ook gebruiken voor de basiskleur. De laatste tijd heeft de jonge Hollywood-prinses getoond ons een paar verschillende looks, en onze favoriet is de volledige blonde looks die echt accentueert haar blauwe ogen.

Lang en golvend

Lang en golvend

Miley's haar is echt lang geweest voor het grootste deel van haar carrière, dus dit is waarschijnlijk de meest herkenbare uitstraling. De jonge Hollywood-zangeres-actrice had een onbezorgde cut die niet erg gedefinieerd, dus er is weinig kans dat het fout.

Gewoon knippen een paar strengen rond uw gezicht, zodat ze omlijsten het mooi. Droog je haar ondersteboven voor extra volume rond de kruin, en gebruik een grote krultang als je haar van nature steil.

Als je klaar bent, wrijf een beetje glans serum in de uiteinden te helpen ze te definiëren. Als u wilt uw haar te houden van je gezicht, pin een paar onderdelen terug en laat de rest vallen los rond je schouders.

Vers gesneden

Fresh Cut (via celebsvenue.in)

Als je van het hebben van een pony, de 'doe dat Miley was exponenten in haar Hannah Montana dagen perfect zal zijn voor jou. Deze cut werkt op elke kleur, dus als je geen zin hebt om een ​​bezoek aan een colorist, probeer het eerst uit op uw eigen haar.

Het goede ding is dat het een look die zal werken voor elke leeftijd, dus vraag je kapper om een ​​rechte snede rond de lengte van uw schouders en lange, dikke pony. Regelmatig föhnen of met behulp van een haar straightener is een must.

Schouderlengte

Schouder Lengte (via thereseeberg.blogg.se)

Cyrus had onlangs een eenvoudige bob, die ze droeg licht golvend om volume toe te voegen en de 'doe interessanter. Ze voegde de trendy halverwege hoogtepunten, zodat het haar is donkerder dichter bij de kroon, en lichter naar de uiteinden.

Vraag je kapper om een ​​snit die is een beetje korter in de rug, met een lange pony die je kunt dragen naar beneden of maak een zijscheiding en zet ze over een oog. Gebruik een stijltang om het te geven de slanke, super-straight glamoureuze look.

Echt kort

Echt Kort (via twitter.com)

Miley heeft haar imago onlangs herdefiniëren, en verrast haar fans met een leuke korte snit. Als u wilt deze radicale verandering te maken, vraag je kapper om een ​​asymmetrische korte snit die is langer op de top, dus je kunt de voorkant naar de zijkant vegen. Ze heeft ook gebleekt haar haar en voegde een paar punk-geïnspireerde spikes, hoewel ik moet zeggen dat deze look is meer Madonna en Cyndi Lauper ca 1980. dan Miley.

Onze selectie