10 diëten die snel werken

Vraagt ​​u zich af welk dieet te kiezen? Deze dagen zijn er veel diëten speciaal ontworpen om snel en zonder het verkrijgen van het terug afvallen.

10 diëten die snel werken

Crash of fad diëten, quick-diëten, snel gewichtsverlies diëten, en flash-of quick-fix diëten zijn slechts enkele van de vele populaire namen voor gewichtsverlies programma's en plannen die beloven om u te helpen gewicht te verliezen snel en met een lange-termijn resultaten. Maar zijn ze echt efficiënt? En doen ze echt werken voor iedereen?

Tot bevredigende resultaten te bereiken en zonder ernstige gevolgen voor je gezondheid, moet u een passend dieet plan op basis van unieke voedingsbehoeften van uw lichaam volgen. Hieronder zijn enkele van de meest populaire diëten die snel werken en die daadwerkelijk mensen helpen om gewicht te verliezen. Kies degene die het beste bij u past.

1. Low-carb dieet

De low-carb dieet richt zich op lage koolhydraten voedingsmiddelen en belooft om snel gewicht te verliezen.

Dit dieet houdt het eten van voedingsmiddelen die zijn laag in koolhydraten en vetten, maar rijk aan mineralen en vitaminen zoals broccoli, spinazie, tomaten, kruiden, aardbeien, kipfilet, zeebaars, melk, enz. zijn

Een low-carb dieet veronderstelt dat overmatige consumptie van koolhydraten kan leiden tot insuline niveaus om zeer onevenwichtig geworden, die op hun beurt kunnen leiden tot overgewicht te krijgen.

Met dit dieet aanpak, 10 procent van je dagelijkse calorie-inname komt uit koolhydraten, 60 procent komt uit vet en 30 procent uit eiwit. Je moet magere eiwitten en gezonde mono-en poly-onverzadigde vetten, zoals olijfolie, lijnzaadolie, visolie, noten, zaden, en pindakaas consumeren.

Er zijn echter veel verschillende soorten low-carb dieet, elk waardoor verschillende soorten en hoeveelheden koolhydraten. In het algemeen zijn ze allemaal te beperken soortgelijke levensmiddelen zoals granen (meel, pasta en brood), bonen, bepaalde vruchten, en zetmeelrijke groenten.

2. Zone dieet

Zone dieet belooft 1 tot 2 vijvers per week verliezen. Het werkt op het balanceren van de dagelijkse inname van koolhydraten, vetten en eiwitten, en beschouwt controle over de porties als een van de belangrijkste sleutels om gewicht te verliezen.

Dit type van dieet is gericht op het onderhoud van uw insuline niveaus stabiel of "in de zone", dat is om niet te hoog en niet te laag, waarmee u om gewicht te verliezen en houden je energie hoog te zeggen.

Het Zone dieet bestaat uit consumeren 40 procent koolhydraten, 30 procent vet en 30 procent eiwit. Een zone rekenmachine wordt gebruikt om de exacte hoeveelheid koolhydraten, vet en eiwit die je kunt consumeren in een 24 te bepalen - uurs periode.

Voor zover portie controle betreft, "de enige meetinstrumenten je nodig hebt zijn je hand en je oog", zegt Zone dieet schepper Barry Sears. Aan het begin je misschien gebruik maken van een keuken schaal, maar dan moet je wennen aan het schatten en "loeren" portiegroottes door jezelf.

De Zone dieet aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calorieën is 1200 calorieën voor vrouwen en 1500 calorieën voor mannen.

3. Volumetrics dieet

Dit dieet richt zich op verzadiging, of op het gevoel van volheid en tevredenheid nadat je klaar bent met eten.

Het is gebaseerd op het eten low-density voedingsmiddelen die weinig calorieën, maar hoog in volume. Deze voedingsmiddelen kunnen vullen je maag en voelt u zich voller sneller en voor een langere periode van tijd.

De Volumetrics dieet werkt eigenlijk op het verlagen van de energie-inname zonder verminderen van de hoeveelheid voedsel dat je eet. Voedingsmiddelen met een hoog watergehalte, zoals watermeloenen en druiven, het bevorderen van een gevoel van tevredenheid en volheid zelfs met lage aantal calorieën per hap, en ze laten je grotere porties te eten. Ze helpen je honger op afstand te houden.

High-energierijke voedingsmiddelen bevatten in plaats genoeg calorieën en zijn laag in vezels en water. Ze nemen relatief weinig maag ruimte en ze hebben geen gevoel van verzadiging te creëren totdat je hebt genuttigd.

Volgens de Volumetrics eetplan voedsel wordt verdeeld in 4 categorieën:

 • Categorie 1 (zeer lage-energie-dichte voedingsmiddelen):

De meeste water-en vezelrijke voedingsmiddelen, zoals vers fruit en niet-zetmeelrijke groenten, magere zuivelproducten, en de bouillon op basis van soepen;

 • Categorie 2 (lage-energie-dichte voedingsmiddelen):

Zetmeelrijke vruchten en groenten, granen, pasta, rijst, bonen, ontbijtgranen, vis, magere vlees, peulvruchten en vetarme gemengde gerechten;

 • Categorie 3 (gemiddeld-energie-dichte voedingsmiddelen):

Vlees, kaas, pizza, frietjes, salade dressing, brood, pretzels, ijs en taart;

 • Categorie 4 (hoge-energie-dichte voedingsmiddelen):

Crackers, chips, chocolade snoepjes, koekjes, noten, boter en olie;

Om gewicht te verliezen, moet je vasthouden aan de eerste twee categorieën, te verminderen grootte van de porties in categorie 3, en houd categorie 4 voedsel tot een minimum.

4. South Beach dieet

Het South Beach dieet beweert dat u 8 tot 13 pond kan verliezen binnen de eerste twee weken, en dan verder dalen 1 tot 2 pond per week. Het aantal kilo's die je verliest is afhankelijk van uw gewicht vanaf.

Dit dieet plan kunt u kiezen uit een breed scala van producten en het niet tellen van calorieën, vet gram, koolhydraten, of het meten portiegroottes te betrekken. Het bestaat uit drie maaltijden per dag, twee hapjes en een high-protein woestijn.

Het South Beach dieet is gericht op het vervangen van slechte koolhydraten en slechte vetten met goede koolhydraten en goede vetten. Eten van deze voedingsmiddelen met mate zal helpen gewicht te verliezen en te voorkomen dat u het verkrijgen van het weer terug.

Het dieet programma bestaat uit drie fasen. In de eerste fase koolhydraten bijna volledig geëlimineerd. Tijdens de tweede fase, worden zij verhoogd tot 27 procent, terwijl de derde fase verhoogt de consumptie van koolhydraten tot 28 procent van de totale dagelijkse calorie-inname. Om gewicht te behouden, moet u de derde fase plan voor de rest van je leven te volgen.

5. Atkins-dieet

Volgens het Atkins Dieet Plan, kunt u verliezen tot £ 15 binnen twee weken.

Dit dieet beperkt koolhydraten zoals brood, aardappelen, rijst, chocolade, chips, granen en suiker, en laat het eten van eiwitrijk voedsel (vlees, gevogelte, vis en eieren) en vetrijke voedingsmiddelen (room, boter, kaas).

"Als vet wordt gebruikt als brandstof, want het is op een koolhydraatarm dieet, het wordt gemobiliseerd. Het maakt niet ophopen, waardoor het gewicht en cholesterol neerzetten", aldus Atkins.

Het Atkins dieet bestaat uit 4 fasen: de inductiefase, de lopende gewichtsverlies fase, de pre-onderhoudsfase en de levenslange onderhoudsfase.

In de eerste fase mag je slechts 20 gram koolhydraten per dag, 12 tot 15 van die afkomstig moeten zijn van groenten rijk aan vezels. In de tweede fase koolhydraten worden geleidelijk verhoogd tot 35 gram per dag, terwijl in de derde fase kunt u het verhogen van uw consumptie van koolhydraten met 10 gram per week, zo lang als u doorgaat met uw gewicht te behouden. De vierde of de levensduur onderhoudsfase kunt u meer voedsel dan in de eerste 3 fasen te eten, terwijl het beperken van de hoeveelheid koolhydraten.

Alcoholische dranken zijn strikt tijdens de fase van de inductie verboden. Matige hoeveelheden alcohol mogen alleen tijdens de onderhoudsfase.

6. Koolsoep dieet

De kool soep dieet kan worden beschouwd als een rage dieet omdat het bestaat uit consumeren koolsoep voor een hele week. Het is zeker een dieet dat snel werkt.

Het duurt slechts zeven dagen en het is extreem laag in calorieën en veel vezels. De aanhangers van dit dieet beweren dat zij zo veel als 10 pond te verliezen in een week en dat er geen beweging nodig.

Dit dieet programma omvat de toevoeging van bepaalde voedingsmiddelen elke dag.

1. De eerste dag dat je kunt consumeren alle groenten, behalve bananen;

2. De tweede dag mag u rauwe of gekookte groenten naar keuze te eten;

3. De derde dag kunt u eten alle groenten en fruit die je wilt, met uitzondering van bananen en aardappelen;

4. De vierde dag kunt u eten zoveel als 8 bananen;

5. De vijfde dag dat je kunt koppelen de kool soep met rundvlees en tomaten;

6. De zesde dag mag je je aan rundvlees en groenten, maar geen aardappelen bevatten;

7. Op de laatste dag kunt u uw koolsoep te eten met rijst, vruchtensappen en fruit;

7. Het grapefruit dieet

Het grapefruit dieet is een van de beste diëten om snel gewicht te verliezen. Het belooft tot 10 kilo's verdwijnen in minder dan 2 weken.

Dit dieet is laag in calorieën en weinig vet en het vereist dat u om uit koolhydraten te snijden. U bent niet toegestaan ​​om zoete vruchten, aardappelen, witte uien, selderij, granen, erwten, maïs of andere zetmeelrijke groenten, granen en granen, pasta, chips, maïs chips, selderij, vetarme slasaus, pindakaas, jam, eet of pretzels.

Je mag rode uien, broccoli, paprika, radijs, wortelen, spinazie, sla, komkommers, tomaten, kool, groene bonen, vis, mager vlees, kip, bacon, karbonades, no-bonen chili, mayonaise, kaas consumeren, koolsla, squash, eieren, regelmatige slasaus, noten, en hot dogs.

Spijs combinaties spelen een belangrijke rol in dit dieet. Het dieet makers beweren dat de juiste combinatie van aanbevolen voedingsmiddelen kan helpen verbranden snel en zonder veel inspanning overtollig lichaamsvet. In aanvulling op deze, moet je nooit eten tussen de maaltijden. Het doel is om te eten totdat je bent perfect volledige of tevreden, omdat dit zal voorkomen dat u later honger op de dag.

Tijdens dit dieet, is grapefruit of grapefruitsap verbruikt bij elke maaltijd. Grapefruit is nodig omdat het een vetverbrandende enzymen die het lichaam gebruikt vet voor energie helpt bevat. Dat is waarom dit dieet maakt enkele van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet en eiwit zijn.

Voor de beste resultaten, moet het grapefruit dieet te volgen gedurende 12 dagen. Als u verder wilt gaan, moet je 2 dagen wachten alvorens opnieuw te beginnen.

8. Het 3 dagen dieet

Het 3 dagen dieet, ook wel aangeduid als de Cardiac Diet, is bedoeld voor een snelle gewichtsverlies. Het wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen voor hartpatiënten die behoefte hebben om grote hoeveelheden gewicht te verliezen voor het hebben van een hartoperatie.

Voorstanders van dit dieet beweren dat je £ 10 kunt laten vallen in drie dagen en dat u kunt beheren tot 40 kilo te verliezen in een maand.

Uiterst laag in calorieën, het ongezond is om dit dieet te volgen voor meer dan 3 dagen. Na de periode van 3 dagen, moet u terugkeren naar uw normale voedselinname gedurende ongeveer vier tot vijf dagen. Alleen dan kun je dit dieet weer te herhalen.

Dit dieet bestaat uit het eten van matige porties tonijn, mager vlees, grapefruit, toast, eieren en groenten. Gedeelten moet gegeten worden precies zoals gespecificeerd in het dieet plan. Slechts zout, peper en ketchup kunnen worden gebruikt om het seizoen voedingsmiddelen en geen suiker wordt toegestaan. Lijners worden aangemoedigd om 8 glazen water per dag te drinken.

Het 3 dagen dieet Maaltijden:

Dag 1

Ontbijt:

 • Zwarte koffie of thee, met 1-2 pakjes Sweet & Low of gelijke
 • ½ grapefruit of sap
 • 1 stuk toast met 1 eetlepel pindakaas

Lunch:

 • ½ kopje tonijn
 • 1 stuk toast
 • Zwarte koffie of thee, met 1-2 pakjes Sweet & Low of gelijke

Diner:

 • 3 gram elk mager vlees of kip
 • 1 kop groene bonen
 • 1 kop wortelen
 • 1 appel
 • 1 kopje gewone vanille-ijs

Dag 2

Ontbijt:

 • Zwarte koffie of thee, met 1-2 pakjes Sweet & Low of gelijke
 • 1 ei
 • ½ banaan
 • 1 stuk toast

Lunch:

 • 1 kopje kwark of tonijn
 • 8 gewone crackers of 1 stuk toast

Diner:

 • 2 beef franks
 • 1 kop broccoli of kool
 • ½ kopje wortelen
 • ½ banaan
 • ½ kopje gewone vanille-ijs

Dag 3

Ontbijt:

 • Zwarte koffie of thee, met 1-2 pakjes Sweet & Low of gelijke
 • 5 regelmatige crackers
 • 1 ounce cheddarkaas
 • 1 appel

Lunch:

 • Zwarte koffie of thee, met 1-2 pakjes Sweet & Low of gelijke
 • 1 gekookt ei
 • 1 stuk toast

Diner:

 • 1 kopje tonijn
 • 1 kop wortelen
 • 1 kopje bloemkool
 • 1 kopje meloen
 • ½ kopje gewone vanille-ijs

9. Scarsdale medische voeding

Het Scarsdale dieet is een uitstekende manier om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. Het regime is streng, maar het vereist niet het tellen van calorieën, wegen of meten portiegroottes. Het moet niet worden gevolgd voor meer dan twee weken op rij, maar de voorstanders van dit dieet beweren dat gedurende deze periode kunt u verliezen tot 7 tot 15 pond.

Het Scarsdale dieet is gebaseerd op het eten van magere eiwitten en weinig koolhydraten voedingsmiddelen zoals vers fruit, groenten, salades, en mager vlees. Ontbijt algemeen bestaan ​​uit koffie, thee, een halve grapefruit, en een sneetje brood eiwit.

Na 14 dagen van het volgen van het Scarsdale Medisch Dieet (SMD) plan, moet lijners overschakelen naar "Keep Trim"-fase voor de komende 2 weken. Tijdens deze periode kunt u uw eigen menu's te plannen. Een iets hogere calorie-inname is toegestaan ​​en een paar extra voedingsmiddelen zijn toegestaan.

U kunt doorgaan met het herhalen van de SMD en Keep Trim cyclus tot je de gewenste resultaten te bereiken.

Het Scarsdale dieet plan zorgt voor een dagelijkse calorie-inname van 850-1000 calorieën tijdens de SMD, en tussen 1000 en 1200 tijdens de Keep Trim fase.

In dit dieet moet je eet precies wat is opgegeven voor ontbijt, lunch en diner, en vermijd het gebruik van olie, mayonaise of andere rijke dressings van het seizoen uw salades. Alcohol is absoluut verboden.

10. Platte buik dieet

De Flat Belly Diet belooft te helpen dalen tot 15 kilo in 32 dagen en verliezen buik vet permanent. Het is gericht op het verminderen van ongezond vet zich diep in je buik.

Dit dieet bestaat uit het eten van enkelvoudig onverzadigde vetzuren (EOV) bij elke maaltijd om buikvet te elimineren, verzadiging te bevorderen en volheid, en overeten te voorkomen. MUFAs worden gevonden in voedsel zoals olijven, noten, avocado's, donkere chocolade, zaden, soja, vlas, en olijf-en zonnebloemolie.

Er zijn twee delen aan de Flat Belly Diet: een vierdaagse anti-bloat jumpstart periode en een vier weken eten plan.

De vierdaagse anti-bloat jumpstart periode is ontworpen om een ​​opgeblazen gevoel te verminderen en je gewicht te verliezen vrijwel onmiddellijk. Deze fase staat slechts 1200 calorieën per dag en het verbiedt zout, verwerkte voedingsmiddelen, high-carb voedingsmiddelen en gasproducerende voedingsmiddelen zoals kool, uien, en peulvruchten. Het doet er niet toe koffie, thee, suiker alcoholen, en koolzuurhoudende dranken, maar het stimuleert de lijners om twee liter "sassy water" (een mix van specerijen, kruiden, komkommer en citroen) drinken.

De vier weken eten plan bestaat uit consumeren vier 400-calorie maaltijden om de vier uur, elk met MUFA componenten. Tijdens deze fase, zijn lijners voorzien van een lijst met 28 verwisselbare mix-and-match ontbijten, lunches, diners en snack packs, samen met de grootte van de porties en calorieën. Er zijn tachtig recepten en ze zijn allemaal voorzien van volledige informatie over voeding, zoals de totale calorieën, eiwitten, koolhydraten, totaal vet, verzadigd vet, cholesterol, natrium en vezel. De belangrijkste ingrediënten zijn vis, groenten, peulvruchten, fruit, volle granen en olijfolie.

Om je lichaam gezond en in goede conditie te houden, raadpleeg dan uw arts voordat zij een van de bovenstaande diëten en vergeet niet dat voedsel depravation gevaarlijke fysieke en psychologische gevolgen kan hebben. Kies een gezond dieet dat zal voldoen aan voedingsbehoeften van uw lichaam behoeften en oefenen zoveel als je kunt.

Als u nog andere goede diëten te suggereren, laat dan een reactie hieronder kunt en vergeet niet om dit bericht te delen met andere mensen die op zoek zijn naar gewichtsverlies diëten die werken.

Disclaimer:

Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en op geen enkele manier poging om van het advies van een deskundige over het onderwerp te vervangen.

Onze selectie