11 tijdloze gewichtsverlies tips

Als het verliezen van gewicht gemakkelijk was, zou iedereen er geweldig uit en de wereld zou een saaie plek te zijn. Overgewicht zouden "cool" en "exotische" zijn - net als de meeste zeldzame dingen zijn. Helaas, het verliezen van gewicht is niet gemakkelijk, maar, laten we het echt - het is niet zo moeilijk niet. Hier zijn 11 volstrekt tijdloos gewichtsverlies tips die ervoor zorgt dat je sexy look en feel geweldig!

11 tijdloze gewichtsverlies tips

1. Stop met het eten van junk

Zo simpel is het. Gewoon stoppen met het zetten troep in je lichaam. Als je eet onzin, je ziet er niet uit, en je voelt je als crap. Je bent wat je eet en je eet wat je bent. Als je lui bent, eet je "luie food" of, in andere woorden, totale rommel die 1 minuut op te warmen, of 30 seconden te bestellen op de telefoon neemt.

Afvallen is geen rocket science. Maak een keuze. Hoe graag wil je echt wilt? Wil je echt wilt afvallen, en zijn sexy als de hel, of je gewoon zeggen dat je het wilt. Er is een groot verschil. Als je echt, echt, echt wilde afvallen - je zou niet te zwaar zijn in de eerste plaats. Beslissen hoe belangrijk dit is in je leven.

Mensen die echt willen blijven in vorm en vet verliezen niet consumeren crappy, vette, zware eten. Dus stop met het eten van junk. Dat is de eerste en belangrijkste stap om gewicht te verliezen.

2. Stoppen met drinken junk

Water is uw drankje van keuze als je serieus bent over gewichtsverlies zijn. Als je bier drinkt - u NIET wilt afvallen, je gewoon zeggen dat je doet, maar je doet het niet.

Coke? Sprite? Vergeet het maar. Zelfdiscipline is een must. Als je hebt geen controle over jezelf en je impulsen, dan zul je nooit in staat zijn om het vet te verliezen. Wees sterk. Geef niet toe aan je verlangens. Water, verse sappen, thee. Dat is het.

3. Uit te werken elke dag

Als je niet kan opzij zetten 30-45 minuten per dag te oefenen, dan ben je niet serieus over gewichtsverlies, je bent gewoon jezelf voor de gek. 30-45 minuten per dag is niets vergeleken met het gelukkiger leven heb je als je je best uit te zien en voelen als een koningin.

Ik zie vaak vrouwen die deze... echt dom beeld van gewichtsverlies hebben... ze denken dat het iets pijnlijks, waar je letterlijk uit te hongeren tot de dood. Dat doe je niet! Gewoon niet eten crap, en elke dag te oefenen. Zo simpel is het.

Je hoeft niet eens om calorieën te tellen! Als u uit te werken, maar je eet stront, dan moet je je tijd verdoet. Als je eet prima eten, maar je zag nooit de sportschool in je leven - opnieuw, zal je geen significante resultaten te laten zien. Je moet beide - goed eten en goede oefening, niet junk food en geen oefening, of junk food en andere oefening (dan ben je gewoon verspilling van je tijd).

Hier zijn 5 redenen waarom je zou moeten regelmatig uit te werken.

4. Stel een doel

Meet uw vooruitgang. Gewoon kijken naar jezelf in de spiegel is niet genoeg. Hebben een doel en na te denken over het elke dag. Herhaal het doel om jezelf. Zeg het hardop en het te accepteren. Wees specifiek. Je doel is niet alleen om "verliezen wegen" of "in vorm te blijven" - precies zeggen hoeveel je wilt verliezen en in welke tijd. Heeft een totaal onrealistisch doel niet te maken, maar hebben een die haalbaar is met veel inspanning.

Denk groot en geloof in jezelf. U kunt bereiken als je het gelooft.

Houd in gedachten dat het gewichtsverlies niet over een nacht ijs. Het kost tijd. Je moet geduldig en volhardend. Dag na dag, eet je beter en je beweegt - dat voor een voldoende lange tijd, en je zult fantastische kijken. Er zijn geen magische pillen of quick fixes - vergeet over het verliezen van £ 50 in een week. Denken op lange termijn. Maak een plan en begint te werken op het - vandaag.

5. Controleer wat uw lichaam reageert slecht op

Sommige mensen eten de hele dag en ze nooit dik worden. Ze eet junkfood, vette dingen en totaal niet schelen wat ze in hun lichaam - maar ze zijn nog steeds mager. Hoe verhouden deze meiden doen het? Ze hebben een (sneller) metabolisme.

Het is mogelijk dat je voedsel te verteren te langzaam, of gewoon niet helemaal goed. Als u een snellere stofwisseling, je voedsel te verteren sneller en je lichaam is schoner. Gaan kijken welke voedingsmiddelen je lichaam niet goed reageren op. Misschien eet je aardappelen, maar je lichaam heeft problemen verteren, of je eet veel brood, of tomaten, wat dan ook - je lichaam kan minder aanvaardbaar van het zijn.

Het is mogelijk dat alleen door het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen uit je dieet, zul je gewicht verliezen met zeer weinig tot bijna geen inspanning wat zo ooit. Test jezelf en te zien.

6. Eten op hetzelfde tijdstip elke dag

Dit is de reden waarom de "verhongeren jezelf" om gewicht te verliezen strategie werkt zelden. U wilt afvallen, zodat je minder eet, of je niet eet helemaal niet, misschien heb je ontbijt overslaan - dit wordt je niet zo veel als je denkt te helpen.

Je moet geen honger te zijn op elk punt. Als je het gevoel dat je echt honger hebt, dit betekent dat je niets eten voor uren - dan als je eenmaal te eten, je eet meer dan u zou mogen. Ze zeggen dat je nodig hebt 15 minuten totdat je je realiseert dat je vol zit en hoeft niet meer eten. Dat is hoe lang het duurt voordat uw maag naar de "Ik had genoeg"-bericht te sturen naar je hersenen. Dit is ook een reden waarom je langzaam moet eten.

Aziaten zelden overgewicht, ze hebben een cultuur met maaltijden tegelijk.

Mijn overgrootvader was in vorm zijn hele leven. Hij aten ontbijt, lunch en diner op hetzelfde moment. Hij wilde niet eten om 11 uur, staande in voorzijde van de koelkast.

Hij had een ritme, ontbijt om 7, lunch rond 12 of 13:00, en vervolgens het diner rond 6, 19:00 na het werk. Terwijl de meeste van zijn vrienden waren het verkrijgen van gewicht, werd hij onderhouden van een slank figuur met bijna geen inspanning, alleen maar omdat hij at op hetzelfde tijdstip iedere dag - hij nooit een punt waar hij aan het eten was op een geheel lege maag bereikt. Je moet eten, want het is tijd voor het, niet omdat je honger (dan moet je veel eten en dikker met de dag).

Maak een eetschema en hou je eraan. Plannen van uw maaltijden. Dit kan enige bewuste inspanning te nemen, maar het is de moeite waard als je resultaten wilt.

7. Jezelf gemotiveerd

Niemand anders zal het gewicht in plaats van je verliest.

Als je niet te motiveren en duw jezelf, niemand anders wil. Uiteraard, gewichtsverlies is niet eenvoudig - maar het is niet zo moeilijk niet. Het is zo moeilijk of zo makkelijk als je jezelf te overtuigen. Geloven dat het gemakkelijk is, en het zal zijn.

Daag jezelf uit. Zie het niet als iets pijnlijk, zelfs afschuwelijk. In plaats daarvan krijgen om het te. Het is iets dat je moet behandelen. Duw jezelf en focus. Maak kleine stappen, weinig vooruitgang, stap voor stap. Het eten van dat ene koekje niet je vet zal maken - maar als je al die kleine "traktaties" in elkaar gezet - je uiteindelijk het eten van veel kleine dingen (die je vet) die leidt tot een grote, dikke - u.

Voordat je iets in uw mond - vraag jezelf - Geldt dit bijdraagt ​​aan mijn gewichtsverlies doelen? Ja? Eten. Nee? Eet het niet. Eet iets anders, en dan goed gevoel over jezelf omdat je een ijzeren wil hebben. Discipline is de sleutel tot een succes.

Jezelf gemotiveerd door het hebben van een positieve self-talk. Zeg tegen jezelf (hardop) "Ik voel me geweldig," "Ik kijk geweldig", "Ik ben sterk en gezond." Brainwash jezelf, zodat je gemotiveerd te blijven. Visualiseer jezelf zijn magerder en stel je voor hoe je je voelt wanneer je je doel te bereiken.

Doet visualisatie technieken zullen u helpen op koers te blijven, gericht op uw doelen, neem een ​​paar minuten om te mediteren en na te denken over hoe je vandaag de dag dichterbij kunt krijgen om uw gewichtsverlies doelen. Elke dag is een nieuwe kans om een ​​verandering in je leven te creëren.

8. Maken het een levensstijl, niet een tijdelijke baan

De meeste mensen kijken naar gewichtsverlies en denk na over snelle en gemakkelijke manieren om niets te doen, maar verbrandt een hoop calorieën (met pillen) in geen tijd.

Vergeet al die onzin. Probeer niet om 's nachts gewicht te verliezen! Het is een mythe. Wie vertelt je anders, wil enkel uit je hard verdiende geld scam je.

Heb een sucker niet. In plaats van het bekijken van het gewichtsverlies als iets snel, er naar kijkt vanuit een lange termijn perspectief. Zijn fit en gezond is een manier van leven. Je eet altijd lekker eten, zorg je van je lichaam, en je regelmatig uit te werken. Zo simpel is het.

Wanneer u deze levensstijl aan te passen krijg je nooit uit vorm of overgewicht - je altijd het gevoel en kijk je best. Niemand verwacht dat je een atleet te zijn, maar geef je best om in vorm te blijven, zo niet omwille van anderen (je partner), dan, omdat van jezelf.

Passen van een nieuwe levensstijl. Je zult zo veel beter psychologisch voelen, zul je uitstralen met een positieve energie die mensen trekt naar je toe in plaats van duwen ze weg.

9. Stoppen met tv kijken

Als je tv kunt kijken voor 45 minuten per dag (en meestal, krijg absoluut geen waarde uit te halen), en dan zeggen dat je je hebt geen tijd om te oefenen, of het bereiden van gezonde voeding - wie ben je gek?

Gooi die tv uit je huis. U hoeft niet voor iets. Het is gewoon friet je hersenen en verspilt je energie. Het maakt je een betere consumentenbescherming (Professional op geld te besteden aan dingen die je niet nodig hebt) ook.

Hier is een feit: gemiddeld, mensen die een televisie hebben meer kans op overgewicht dan mensen die dat niet doen. Waarom? Je zit meer. Je eet snacks en junkfood te houden doe je iets - wat dan ook - terwijl u naar het scherm met een domme, vermaakt gezicht.

Zie je zoveel onrealistisch goed uitziende mensen in commercials en tv-series die je begint te voelen depressief en onzeker, dan eet je meer, zodat je plotseling het gevoel beter, gedurende 10 minuten. Heb een sucker niet - uit met de tv (vooral als het in uw slaapkamer!). Op met de loopschoenen. Ga de straat op.

10. Wees niet lui

"Er zijn geen lelijke vrouwen, alleen luie degenen." Helemaal waar. Elke vrouw kan er mooi en wel 10 keer aantrekkelijker als ze werkt regelmatig. Wees niet lui. Afvallen vereist dat u een pro-actieve persoon, niet een passieve zijn. Je nodig hebt om veranderingen te sturen en duw jezelf. Je moet een goede aanpak en houding te ontwikkelen, dan druk op de sportschool en eet beter. Met een beetje wilskracht, kunt u het doen, zolang je niet lui. Bent u? Stoppen met het maken van excuses. Start je nieuwe leven.

11. Start vandaag, nu beginnen

Weet je... de sportschool is altijd vol op maandagavond's. Ik denk dat mensen zich realiseren tijdens het weekend dat het tijd om te "beginnen met trainen" - "Oke, ik begin dit maandag" - ze eindelijk druk op de sportschool op maandag, en dat is het voor de hele week. Wees niet een van die mensen. Als het vandaag vrijdag, ga naar de sportschool vandaag, waarom wachten tot volgende week? Waarom wachten tot morgen?

Maak het uw doel elke dag uit aan het werk, dan is het Oke als je hier een dag en een dag daar overslaan, maar je nog steeds werken minstens 4 of 5 dagen per week. Ontwikkelen van een gewoonte. Stoppen met uitstellen stuff. Morgen leidt tot nooit. Start vandaag, nu beginnen. Elke keer dat je eten in je mond je bent het maken van een beslissing - dus maak de juiste is, vanaf... nu.

Onze selectie