3 fantastische appel zuiveringen dieet plannen

Een appel per dag houdt de dokter weg. We weten het allemaal. Appels zijn echt gezond en hebben veel voordelen voor ons lichaam. De laatste tijd ze het meest populair zijn geweest als reinigingsmiddelen. Ontdek hoe.

3 fantastische appel zuiveringen dieet plannen

Appels bevatten slechts 81 calorieën per een vuistgrote appel, ze zijn rijk aan vitaminen en bevatten veel cellulose die helpt bij het versnellen van onze stofwisseling en ze zijn rijk aan vezels die ons een vol gevoel. Dit alles maakt een appel een perfecte gezondheid van voedsel. Kijken op drie fantastische appel reiniging dieet plannen.

1. Een appel per dag

Dit dieet plan is bedoeld voor al degenen die al gezond eten en hoeven niet om gewicht te verliezen. Probeer het voor een eenvoudige zeven dagen reinigen.

Het enige wat je hoeft te doen is vervangen door een van uw dagelijkse maaltijden met een vuistgrote appel. Eet alles anders als je normaal zou behalve voor die ene maaltijd. Plus, voeg wat appelsap in de mix, maar alleen vers geperst. Appelsap uit de winkel zijn meestal vol met extra suiker en moet daarom niet worden gebruikt bij dit dieet plan. Neem een ​​glas appelsap met ontbijt elke ochtend.

Zich aan dit plan voor een week. Het zal uw lichaam te reinigen van al die giftige stoffen die er in zitten vast en u zult beginnen om veel beter te voelen. Als dit dieet plan bij u past, kunt u verder voor een week meer, maar niet meer dan dat. U kunt het later te herhalen, maar zorg ervoor dat minstens een maand pauze twee nemen tussen elke keer.

2. Alleen appels

Dit is een zeer streng dieet plan en ik absoluut niet adviseren om het te proberen voordat uw arts te raadplegen. Ook als u last heeft van een hoge bloedsuikerspiegel, nierproblemen of als u zwanger bent, is dit niet een dieet voor je.

Dit dieet moet duren slechts twee dagen en het beste zou zijn als je het deed tijdens het weekend. Terwijl op dit dieet, zal je minder energie dan gewoonlijk te hebben en wil je meer rust. De hele dieet bestaat uit twee dagen van het eten van alleen maar appels en drink water of ongezoete kruidenthee.

Start bezuinigd op koolhydraten en vermindering van de hoeveelheid voedsel dat je eet een week voor de detox. Wanneer de detox start, worden alleen toegestaan ​​om verse, ongeschilde appels van alle merken te eten. U kunt eten zo veel appels als je wilt en je kunt kruid ze met kaneel en kardemom. Misschien voel je je vermoeidheid en een verandering in de stoelgang, maar het is allemaal normaal en verdwijnt na de detox. Wanneer de detox plan is voorbij, geleidelijk in te voeren regelmatig voedsel terug in uw dieet.

3. Appel, kip en rijst

Dit dieet is wat de naam zegt - je bent alleen toegestaan ​​om te eten appels, kip en rijst. Het dieet duurt negen dagen en naast dat het een detox dieet het smelt ook een paar kilo's van je af.

Houd in gedachten dat dit niet een evenwichtige voeding. U zult missen bepaalde nutriënten en dit is waarom je moet niet volgen dit plan voor meer dan negen dagen. Het dieet is gebaseerd op het eten van slechts een van deze drie bestanddelen gedurende drie dagen en start de cyclus opnieuw.

U bent niet toegestaan ​​om deze ingrediënten te mengen of anderen toe te voegen tijdens de negen dagen dieet plan. U kunt alleen water en kruidenthee, gezoet met honing eventueel drinken. Suikers en alcohol zijn absoluut verboden.

Al deze dieet plannen zijn in principe gemaakt voor reiniging, niet het verliezen van gewicht. Hoewel appel, kip en rijst plan kan afscheren een paar pond, bent u niet geadviseerd om zich aan dit plan als u op zoek bent om gewicht te verliezen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een dieet.

Onze selectie