4 dingen die je moet weten over home remedies om gewicht te verliezen in een week

Elke vrouw wil graag een aantal magische formule die haar zal helpen gewicht te verliezen meteen. Helaas, er is niet zoiets en je moet werken als je wilt om wat gewicht te verliezen. Maar gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om jezelf te helpen tijdens dit proces, dus check out 4 dingen die je moet weten over home remedies om gewicht te verliezen in een week.

4 dingen die je moet weten over home remedies om gewicht te verliezen in een week

1. Geen haast

Allereerst je echt nodig hebt om te onthouden dat je niets kunt doen binnen een paar dagen en dat het verliezen van gewicht kost tijd. In feite, zelfs als je iets kon doen dat, moet je waarschijnlijk niet, want het is erg slecht voor je gezondheid.

Je moet niet verliest meer dan 10% van je gewicht in een maand, wat betekent dat niet meer dan 2,5% per week. Verliezen meer gewicht dan is dit mogelijk, maar erg slecht voor je, dus als je het plegen van jezelf om gewicht te verliezen, bedenk dan dat geduld is een deugd.

2. Raadpleeg uw arts

Maak niet uw dieet plannen zelf. Je zou kunnen hebben een aantal goede ideeën, maar aan de andere kant heb je misschien een aantal ideeën die kunnen zeer slecht en zeer schadelijk voor je lichaam en je gezondheid hebben. Krijg serieus over het verliezen van gewicht, en overleg met uw arts.

U kunt vermelden wat je denkt en wat dingen die je kon gemakkelijk uit te sluiten van uw dieet, maar laat het aan uw arts om een ​​definitief besluit en een speciaal dieet programma voor u te maken. Geloof niet in al die diëten die je kan vinden op het internet. Sommigen van hen zijn goed, maar sommige zijn echt slecht, dat is waarom overleg met uw arts is cruciaal.

3. Maak kleine veranderingen

Als u slechts een paar kilo te verliezen en u niet wilt worden op een speciaal dieet, zijn er enkele dingen die je zelf zou kunnen doen. Dit zijn de echte home remedies om gewicht te verliezen, dus het zou een goed idee om ze te bestuderen. Eerst en vooral, vergeet niet dat je geen radicale verandering in uw dieet en je levensstijl niet moeten maken. Kleine veranderingen en kleine stappen te nemen meer tijd, maar hebben een blijvend effect:

  • Begin langzaam eten - als je eet het duurt ongeveer 20 minuten tot een half uur voor je hersenen om te begrijpen dat je eet. Bij het eten snel, ben je geneigd om meer dan u zou mogen eten. Eet langzaam plaats en geven je hersenen genoeg tijd om een ​​signaal naar je maag dat je geen honger meer.
  • Eet niet opstaan ​​- Diëtisten zeggen dat je hersenen niet te melden dat je eet als je eet opstaan. Nu, ik weet niet of dit waar is, maar ik heb de neiging om honger sneller als ik eet te voet te krijgen, zodat ik altijd zitten en eten aan tafel. Ik stel voor dat je hetzelfde doen.
  • Geen snacks - Snacks zijn de belangrijkste reden voor mensen om gewicht te winnen, en als je ze toch kunt vermijden, zorg ervoor om dat te doen. Het is niet makkelijk zal zijn, veel van ons hebben een gewoonte om een ​​snack bij het bekijken van tv, maar als je niet volledig snacks uit tenminste veranderen ze voor iets gezonder. In plaats van chips met film, eten worteltjes of andere groente, appels of droge vruchten en noten. Vergeet niet dat droge vruchten en noten zijn de rijkste in calorieën uit deze lijst, maar ze zijn nog altijd beter dan chips.
  • Meer kleine maaltijden - In plaats van drie grote maaltijden tijdens een dag, te beginnen met 5 kleine. Maar echt, kleintjes, je kunt niet vijf normale maaltijden per dag. Dit is goed want het maakt je metabolisme werkt sneller. Als u zich afvraagt ​​waarom, kijk naar het op deze manier. Wanneer heb je 3 maaltijden per dag, je lichaam weet de geschatte uurtarief je het te voeden op. Dus, heeft het de neiging om zo veel calorieën op te slaan als mogelijk tot de volgende maaltijd. Aan de andere kant, als je eet een beetje om de paar uur, raakt je lichaam wennen aan het feit dat u het voeden van het vaker, zodat het niet nodig om extra calorieën op te slaan, en je eindigt met hetzelfde bedrag calorieën als drie normale maaltijden en een sneller metabolisme.

4. Voedsel

Je moet absoluut te beginnen met gezond eten. Vergeet verwerkt voedsel, vergeet fast food restaurants en beginnen koken. Allereerst zul je altijd weet wat je eet, want je hebt gemaakt en ten tweede kun je niet eens voorstellen hoe veel meer calorieën u inneemt met verwerkte en fast food.

Baseer uw dieet op veel fruit en groenten, een beetje vlees en zuivelproducten en zo weinig mogelijk suiker. Koos kip, kalkoen en vis en beperk je porties tot een maximum van 150 gram vlees per maaltijd. Als je niet kunt eten zonder brood, koos volkoren brood in plaats van wit brood. Vergeet koolzuurhoudende dranken in totaal, geen excuses. Drink zoveel water als je kunt en alleen vers geperste sappen en niet-gezoete thee.

Als je echt wilt een remedie om gewicht te verliezen - te beginnen met trainen. Je kunt niet zomaar veranderen van uw dieet en gaan zitten en hopen op een verandering. Je moet opstaan ​​en bewegen, elke dag.

U hoeft niet te committeren aan een uur van krachtige oefeningen elke dag, maar probeer een soort workout doen voor minstens 10 minuten per dag. Het zou kunnen zijn 10 minuten op een loopvlak molen, of een combinatie van hoge en lage intensiteit cardio training. Als u wilt zich te committeren aan een langere periode en het totale voordeel voor je lichaam, probeer bijvoorbeeld Bikram Yoga. Je kunt het zelfs doen alleen thuis, zolang je zeker weet dat je het goed doet. In principe zal elke oefening helpen, zolang u ten minste drie tot vier keer per week oefenen.

Afvallen is niet zo moeilijk als je denkt. Eigenlijk het moeilijkste gedeelte is om een ​​beslissing te nemen en vast te houden, maar zodra je dat doet, volg dan de adviezen gaven we u en u zult merken dat er enkele wijzigingen in een week.

Onze selectie