4 stappen naar een grote halter workout routine

Als u wilt beginnen te oefenen met halters, moet u begrijpen dat uw workout routine niet alleen kan bestaan ​​uit halter oefeningen. Plus, moet je beginnen met lichte halters en gaan naar zwaardere later. Er zijn 4 eenvoudige stappen om een ​​grote halter workout routine en hier is hoe ze eruit zien.

4 stappen naar een grote halter workout routine

1. Opwarmen

Het is al gezegd vele malen en ik zeg het nogmaals - je absoluut nodig om goed op te warmen voordat u enige vorm van oefening beginnen. Er kunnen geen excuses, zoals: "Ik heb niet genoeg tijd om daadwerkelijk te oefenen, laat staan ​​op te warmen". Als je niet kan opwarmen, niet uit te oefenen op alle.

Uw warming-up oefeningen moet betrekking hebben op uw hele lichaam. Ze zijn niet bedoeld om productief te zijn, ze zijn klaar om uw spieren en uw gewrichten te bereiden op de uitoefening van. Begin met het maken van cirkels met je handen, voeten en nek en gaan naar het maken van cirkels met je armen. Volg deze door het rekken een beetje en een paar sprongen, zijn volledig voorbereid op wat er komen gaat.

2. Doe de regelmatige oefeningen eerste

Uit te werken met halters kan niet echt een stand-alone workout routine. Je moet een reguliere regime vestigen en upgraden met halters in het einde.

Beginnen met een aantal cardio, zoals hardlopen in de plaats of werken 10 minuten op een elliptische machine. Overgaan tot kraakpanden, push - ups en sit - ups. Duw niet een van deze te hard, want halter oefeningen moeten nog komen en je moet kracht voor hen te hebben.

3. Oefenen met halters

Er zijn drie gebieden die u kunt werken aan die domoren: je armen, je benen en je rug. Toch, wees voorzichtig bij het oefenen met halters, omdat je meer kans om een ​​spier te trekken terwijl u iets zwaars hebt.

U kunt halters combineren in een reeds bestaande workout routine. Bijvoorbeeld, als je stoten doet, doet ze met halters. U kunt in principe houd de dumbbells in je handen de hele tijd en gewoon doen de oefeningen die je normaal zou doen. Toch betekent dit niet dat dumbells enig effect zal hebben. Voor een effectieve halter training, kijk op het artikel over halter oefeningen voor vrouwen om degene die bij u past.

Vergeet niet om goed te ademen tijdens het werken met halters. De algemene regel geldt ook hier - inhaleer tijdens het makkelijker en uitademen tijdens het hardere deel van de oefening. Voor een aantal handige oefening video's, bezoek deze link.

4. Eindig de routine met de ademhaling en licht meditatie

Elke training routine moet worden afgewerkt met een ademend sessie en licht meditatie. Veel mensen denken dat dit als gewoon een verspilling van tijd, maar geloof me dat dit een belangrijk onderdeel van elke training en het mag niet worden overgeslagen.

Je hoeft niet iets speciaals voor nodig. Ga ontspannen zitten, sluit je ogen en begin te ademen. Blijf in deze houding gedurende minstens 3 minuten. Als u bekend bent met meditatie zijn, doe een light-versie na elke training. Gewoon denken over elk deel van je lichaam apart en zie het in zijn beste vorm. Geloof het of niet, dit zal je zelfs helpen tegen pijnlijke spieren.

Hoe groter de hoeveelheid zuurstof die je inademt, hoe sneller je lichaam zal regenereren en u in staat om weer uit te werken morgen zal zijn. Plus, zal die paar minuten duren om te ademen na de training helpt je niet het gevoel uitgeput.

Onze selectie