5 oefening " geheimen " onthuld

Ben je benieuwd wat er nodig is om een ​​oefening programma dat zal u helpen uw gewichtsverlies of gezondheid en fitness doelen te bereiken te creëren? Weet jij de geheimen achter alle grote fitness-programma's die hebben geholpen miljoenen mensen krijgen de resultaten, en de lichamen, ze verlangen?

5 oefening "geheimen" onthuld

Er zijn zo veel verschillende oefenprogramma's beschikbaar zijn op de markt als er shampoos, zo niet meer. Elke fitness professional heeft het "geheim" aan het verliezen van gewicht en toning je lichaam. Gewoon kopen hun boek, video of het programma en ook u kunt er geweldig uitzien in een mum van tijd.

Echter, als je een ieder breken je zult zien dat ze, terwijl ze zijn allemaal heel verschillend hebben veel overeenkomsten. Leer wat deze gelijkenissen zijn en je bent op weg naar het bereiken van welk doel je instellen.

Geen zorgen te maken, hoef je niet te kopen tientallen van hen gaan en proberen om het uit jezelf. Die hier al voor u heeft gedaan. Dus, als je wilt om een ​​oefening programma dat u resultaten krijgt doet, moet het deze vijf "geheimen" te nemen:

"Geheim" # 1: je hebt om regelmatig te oefenen

Als je het soort persoon die gaat naar de sportschool getrouw vijf dagen per week de eerste twee weken van het jaar en daarna niet weer gaan de volgende elf en een halve maand, zult u waarschijnlijk nooit zien resultaten. Natuurlijk de twee weken van de oefening is beter dan niets, maar als je niet vasthouden aan een soort van normale schema, verwacht niet te maken dramatische lichaam verandert elk moment snel.

Mensen vragen vaak wat de beste oefenschema is. Het antwoord? Een die je constant zult houden aan de tijd. Als je jezelf ingesteld om uit te werken zes dagen per week en je bent zo druk met werk en thuis dat je niet kunt doen, het doet je absoluut geen goed.

Het is beter zich te committeren aan een of andere vorm van fysieke activiteit drie dagen per week en in staat zijn om het te voltooien dan je blik te hoog en geven in totaal. Om deze reden, moet je om te komen met een soort van planning die u bereid bent te leven met bent.

Vergeet niet dat de sleutel is om jezelf te breken in de uitoefening wereld lekker langzaam. Je hoeft niet te zijn marathon-klaar volgende week. Geef jezelf de tijd om te wennen aan het nieuwe schema en je meer kans aan de stok met het voor de lange termijn.

"Geheim" # 2: u moet de intensiteit

Om resultaten te krijgen, de oefening is om je lichaam te belasten. Het hoeft niet om een ​​volledig inspannende activiteit, zoals hardlopen een zes minuten mijl of zwemmen tweehonderd ronden, maar het heeft wel om u buiten uw fysieke comfort zone.

Dit betekent niet dat het niet profiteert u als u uit te gaan voor een ontspannen wandeling. Het doet. Maar, als u op zoek bent naar een veel gewicht te laten vallen of wijzigen van uw lichaamsbouw, je gaat te hebben om harder dan die werken.

Er zijn vele manieren om ervoor te zorgen dat je om een ​​niveau van intensiteit die daadwerkelijk zal bevorderen uw gezondheid. Zij zijn:

  • Hartslagmeter. U kunt een monitor die je draagt ​​op je pols of rond uw borst die u adviseren of u traint op uw doelgroep hartslag, die meestal 55-85% van je maximale hartslag te schaffen.
  • Praat-test. Als u niet een monitor hebt, kun je doen wat wordt genoemd de talk-test. Wanneer je oefenen, als je het gemakkelijk vinden om een ​​gesprek te houden dan bent u waarschijnlijk niet uit te werken hard genoeg. Echter, als je slechts een of twee woorden tegelijk kan zeggen zonder happend naar lucht, de intensiteit te hoog is. Streven naar een niveau dat u toelaat om een ​​zin of twee zeggen voordat je je adem te komen.
  • . Tarief van waargenomen inspanning, of RPE Dit is wanneer je denkt van de oefening op een schaal van 1-10; 1 vooralsnog geen inspanning nodig om de oefening te voltooien en 10 zo hard je kunt niet houden voor meer dan een paar seconden. Idealiter u wilt verblijven ergens in de 7-8 range.

"Geheim" # 3: U Must Have Variety

Ras met uw trainingsprogramma doet twee dingen voor je. Ten eerste, het houdt je van het krijgen vervelen. Heb je ooit opgegeven op een oefening programma alleen maar omdat je verveeld van hetzelfde te doen over en weer? Als dat zo is, je bent niet alleen. Verveling kan in met iets dat is repetitief van aard, inclusief trainingen.

Ten tweede, het houdt uw hart en spierstelsel van te stagneren en heb je minder kans op vast komen te zitten op een plateau. Je lichaam is zeer efficiënt en als je werkt op dezelfde spieren op dezelfde manier keer op keer, raken ze gewend en geen vooruitgang in kracht en conditie.

De sleutel is dan ook om altijd overschakelen dingen. U kunt wijzigen van uw oefening regime dagelijks, wekelijks of maandelijks. Probeer nieuwe activiteiten. Test de kracht en het uithoudingsvermogen van je lichaam op verschillende manieren. Bijvoorbeeld, als je normaal lopen of rennen op de loopband, probeer iets anders zoals zwemmen of fietsen. Of, als u een Zumba of kickboxing klasse te nemen elke week, probeer dan een dansles of boot camp.

"Geheim" # 4: Niet negeren Enjoy-vermogen

Je absoluut zonder twijfel te genieten van wat je doet als het gaat om gezondheid en fitness want als je dat niet doet, wat gebeurt er? Je loopt weg van helemaal omdat je vind 'betere' dingen te doen.

Kies activiteiten die je bent enthousiast over en kijken uit naar. Misschien heb je het idee van concurreren tegen anderen en een teamsport zou je enthousiast en geïnteresseerd te houden. Misschien heb je liever concurreren tegen jezelf en zou genieten van het proberen om het verbeteren van uw tijd lopen of het lopen van een bepaalde afstand.

Maak een lijst van alle verschillende dingen voor u beschikbaar in uw regio en maken het een doel om een ​​aantal van hen te controleren. Verbreed uw horizon te oefenen en je kan gewoon passie vinden in iets wat je nog nooit hebt gedaan.

"Geheim" # 5: je houding te worden Een van Positiviteit

Als je het type persoon die oefening veracht en meent dat het zal nooit, nooit iets wat je wilt doen, dan moet je je perspectief te veranderen als er een hoop van het maken van fysieke activiteit een deel van je levensstijl. Zolang je blijven kijken naar het als een vorm van straf, dat is precies wat het zal zijn.

Hier is de deal - als u wilt gezondheid en fitness te bereiken, dan moet je oefenen. Het is net als als je wilt houden van de uitstraling van uw huis, moet u het gras en onkruid de bloembedden te snijden. Heeft u om te genieten van het harde werk? Waarschijnlijk niet, maar is het niet de moeite waard als je de resultaten van je inspanningen te zien?

Hetzelfde geldt als het gaat om te oefenen. Misschien zult u nooit iets dat leuk is voor je te doen vinden. Als dat het geval is, dan is in ieder geval kijken naar het als een middel om te krijgen en houden je gezond en sterk. Focus op het eindresultaat en de positieve voordelen in plaats van het proces.

Nemen deze vijf "geheimen" in uw workouts en je zult een effectief trainingsprogramma dat blijft krijg je de resultaten die je wilt en verdient hebben. Aankoop is niet verplicht.

Onze selectie