6 manieren om jezelf te houden van het verkrijgen van gewicht

Je hebt eindelijk afgevallen en weer je mooie figuur en nu bent u ontzettend bang van die kleine dieet vervalt en van die verleidelijk, maar mesten lekkernijen, die je niet zou kunnen weerstaan? Je bent bang dat je nooit zal slagen om jezelf te houden van het verkrijgen van gewicht en dat zal je waarschijnlijk verliest uw ideale vorm?

6 manieren om jezelf te houden van het verkrijgen van gewicht

Nou, de sleutel is niet altijd in het verdragen en overwinnen van verleidingen of het verbieden van jezelf van te genieten van een bepaald levensmiddel - het leven bestaat niet uit alleen van offers! De juiste manier om uw huidige gewicht te blijven is om een ​​gezond en in evenwicht leven en volg een evenwichtig eetpatroon. Hieronder zijn een paar most en trucs om u te helpen jezelf te houden van het verkrijgen van gewicht weer terug.

1. Drink zoveel vloeistof als je kunt

Water, evenals diureticum en zuiverende thee, helpt je overtollig vocht uit uw lichaam weefsels te verwijderen, en verdrijven toxines verantwoordelijk voor vetophoping. Als u 1 of 2 glazen water voor elke maaltijd drinkt, zal je je stofwisseling te versnellen, te verlichten honger, en verminderen de hoeveelheid voedsel dat je eet.

2. Snel voor een avond en vet te verbranden tijdens het slapen

Doe het een keer per week, te beginnen in de middag en eindigen in de ochtend. Verwacht niets eten, drinken alleen water en jezelf te helpen met kruiden anti-honger thee. Tijdens de nacht, zal je lichaam niet bezig zijn het verteren van een grote maaltijd en het zal leiden tot meer HGH (menselijk groeihormoon), dat is een krachtige natuurlijke vetverbrander die dwingt je lichaam om energie te putten uit de vetreserves eerste. En zelfs als je dat niet snel, je moet niet koolhydraten consumeren binnen 3 uur voor het naar bed, want ze verminderen de HGH productie.

3. Gebruik natuurlijke zoetstoffen

Suiker is een van de belangrijkste oorzaken van zwaarlijvigheid, terwijl kunstmatige zoetstoffen zijn zeker niet gezond. Dus, beginnen met stevia, een Zuid-Europees kruid gebruikt voor honderden jaren als een natuurlijke zoetstof, die 300 keer efficiënter dan suiker en bevat geen calorieën! Het heeft ook de spijsvertering en antibacteriële eigenschappen en wordt gebruikt in de huidverzorging. Of zoeten uw voedsel en dranken met agave siroop, die een zeer lage glycemische index heeft en is rijk aan oligo-mineralen.

4. Eens in de zoveel tijd, eet voedsel dat kruidig ​​en bitter

Afgezien van het feit smaakvolle, zal een pittige maaltijd je eet minder en de snelheid van uw stofwisseling. Maar nooit overdrijven - kruiden zoals pepers, peper, hete mosterd en mierikswortel kan je darmen irriteren als ze in grote hoeveelheden.. Als je niet wilt eten pittig, dan u meer bittere groenten, zoals bittere meloen, rucola, witlof, radicchio, boerenkool en mosterd greens, moeten consumeren want ze versnellen de spijsvertering en balans bloedsuikerspiegel.

5. Eet meer vet verbranden maaltijden en kies gezonde snacks

Thermogene voedingsmiddelen, zoals eieren, linzen, citrusvruchten, haver, artisjokken, kalkoen, zalm, amandelen en anderen, vereisen meer complexe spijsvertering en de verwerking en om die reden ze dwingen je lichaam om de vetreserves (opgeslagen energie) te gebruiken en in dit manier meer calorieën verbranden dan deze voedingsmiddelen daadwerkelijk bevatten.

6. Drink meer kruidenthee

Depuratieve blends zal u helpen verdrijven gifstoffen die vochtretentie en een opgeblazen gevoel veroorzaken, terwijl Yerba mate en groene thee zal verbeteren en het maximaliseren van gewichtsverlies door het verhogen van thermogenese en vetoxidatie. Yerba mate fungeert ook als een eetlustremmer en kan de honger te verminderen bij regelmatig dronken.

Onze selectie