6 stappen om een snelle full body workout

Niet iedereen kan een uur wijden elke dag om uit te werken in de sportschool, en toch willen we allemaal om fit en gezond. Je denkt misschien dat is moeilijk om te doen, maar het is echt niet. Je moet 20 minuten per dag te wijden aan dit regime en je kan het allemaal in huis. Check out 6 stappen om snel een full body workout.

6 stappen om een ​​snelle full body workout

1. Opwarmen

Elke training moet beginnen met een warming-up. Denk nooit dat is niet nodig, alleen een blessure bewijzen dat je het mis.

Begin hetzij van je tenen en langzaam bewegen om uw nek of vice versa. Warming-up oefeningen moeten niet veeleisend zijn, hun doel is om je lichaam klaar is voor de verdere uitoefening van krijgen. Echter, om volledig voorbereid voor het uitoefenen, gelijke aandacht geven aan elk deel van je lichaam. Als je ooit trok een spier of een pees, warmen dat deel van je lichaam langer dan andere delen. Als je trok het een keer, kunt u eenvoudig trek het weer.

2. Hoog - laag cardiotraining

Nu dat u goed bent opgewarmd, kunt u beginnen met sporten. De beste oplossing voor een snelle full body workout is het hoog - laag cardio training.

Het punt van deze oefening is om je lichaam in een staat waar het begint vet te verbranden zonder het uiterste te veel druk op het. Je moet dan oplopen tot 100 hartslagen per minuut om te beginnen met het verliezen van gewicht - vandaar het hoge deel. Aan de andere kant, kun je niet echt staan ​​lange periodes van krachtige oefeningen - en daar komt het lage deel.

Probeer het lopen in plaats of oefenen op de elliptische machine. Combineer minimaal 1 minuut hoge opleiding, gevolgd door 1,5 minuut lage opleiding. Wijden 6-10 minuten om deze oefening. Vergeet niet dat je moet niet volledig stoppen op elk gewenst moment, maar de toon van het tempo.

3. Kraakpanden

Vrouwen zijn altijd proberen te komen met een aantal nieuwe en verbeterde manier om hun benen vormgeven. Waarom moeite met nieuwe en verbeterde toen goede oude kraakpanden werken als een charme?

Elke training vereist minstens tien kraakpanden. Het is nog beter als je meer dan tien kan doen. Doe de combinatie van kraakpanden, met je voeten bij elkaar en met je voeten uit elkaar, op de breedte van uw schouders. Ze vormen je hele benen, dit betekent niet meer na te denken over speciale oefeningen voor je dijen en kuiten.

4. Sit-ups

Er is geen betere oefening voor het versterken van je buikspieren dan sit - ups. Doe minstens 15 sit - ups tijdens elke sessie oefenen.

U kunt kiezen uit veel verschillende zitten - up stijlen, maar ze zijn allemaal echt voor je buikspieren. Het enige wat je hoeft te onthouden is om jezelf omhoog te trekken alleen met de kracht van je buikspieren. Geen helpen met je armen!

5. Push-ups

Snel full body workout nodig heeft om aandacht te besteden aan alle delen van je lichaam. Nu dat u uw benen en uw buikspieren hebben afgedekt, je armen zijn het enige deel dat overblijft.

Of u nu kiest om te doen push - ups op je knieën of op je tenen, doe tenminste 5 van hen. Als je oefenen regime verbetert, zult u in staat om meer te doen. Doe brede push - ups om de spieren in je borst te versterken en geef uw borsten een natuurlijke lift.

6. Ademen

Je nodig hebt om te ontspannen en te ademen voor een paar minuten aan het einde van elke sessie te oefenen. Denk niet dat dit deel is niet van belang, want het is niet echt een excersise. Je moet om je lichaam te ontspannen en nog wat zuurstof voor alles wat training om een ​​effect te hebben.

Neem minstens 3 solide minuten van de ademhaling. Ga ontspannen zitten en adem diep adem terwijl het proberen om je lichaam te ontspannen. Sluit je ogen als dat beter bij u past. Pas nadat u uw ademhaling voltooid, wordt een lijst full body workout gedaan.

Als je het allemaal tellen in - het leek niet meer dan 20 minuten duren en je hebt alles wat nodig is om te worden gedekt gedekt. Dus geen excuses meer meid! Vindt u 20 minuten per dag te kijken en zich beter voelt. Als je kijkt naar jezelf in de spiegel slechts twee weken later, zul je zien dat het allemaal de moeite waard.

Onze selectie