7 geheimen om gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen

Zonder twijfel, is een van de moeilijkste voorwaarden voor het verliezen van gewicht gemotiveerd te blijven over een lange periode van tijd. In het begin is het altijd makkelijk om enthousiasme hoog te houden en verliest een paar extra kilo's, maar na verloop van tijd en het initiële gewichtsverlies begint te vertragen, onze motivatie begint te tanen ook. Lees hieronder om 7 verbazingwekkende geheimen ontdekken gemotiveerd om gewicht te verliezen en niet glijden in gevaarlijke verleidingen en ontmoediging te blijven.

7 geheimen om gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen

1. Geef jezelf een goede reden

Eens in de zoveel tijd, we moeten allemaal een goede reden om iets te starten en te blijven doen het voor een langere periode van tijd.

De eerste stap in het verkrijgen en te blijven gemotiveerd om gewicht te verliezen is het sterk verlangen en het bepalen van geldige redenen om dat te doen.

Sommige van deze redenen kunnen zijn met betrekking tot persoonlijke gezondheid, het krijgen van uw lichaam in vorm voor de zomer, het bereiken van een slanke lichaamsbouw om iemand die je wilt verleiden, te beslissen dat je wilt er geweldig uitzien op uw volgende vakantie reis, of dat u zeker wilt veranderen uw hele outfit en uitstraling.

Echter, altijd onthouden dat dit slechts een tijdelijke redenen, die moeten worden vernieuwd en veranderd van tijd tot tijd. En vergeet nooit dat de eerste fundamentele reden voor het verliezen van gewicht is yourphysical en psychische gezondheid!

2. Maak dagelijks en korte termijn doelen

Lange termijn doelen zijn noodzakelijk om te komen tot een eindbestemming en je ultieme doel te bereiken, maar op korte termijn doelen zijn degenen die houden je elke dag heen.

Je moet absoluut maken korte termijn doelen op een dagelijkse basis, die kunnen bestaan ​​uit de beslissing om chocolade slaan voor die dag, uit te werken voor 30 minuten of drinken 8 kopjes van een gezonde kruidenthee. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar je moet altijd dagelijkse taken die je lichaam de fysieke en psychische conditie te passen, met betrekking tot uw gewichtsverlies programma op te stellen.

Vervullen van kleine doelen elke dag zal uw enthousiasme hoog, evenals u helpen gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen en maakt effectieve vordert naar uw uiteindelijke doel.

3. Training met vrienden

Een groot geheim gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen is om een ​​groep oefening klasse of sporten met je vrienden aan te sluiten.

Niemand zal je beter stimuleren in het bereiken van je doelen dan uw goede vrienden, als ze je altijd stopt opnieuw afglijdt in slechte eetgewoonten en voorkomen dat u van het overslaan van trainingen en alles op te geven.

Wanneer je beweegt met je vrienden, kan zelfs de meest saaie workout leuk, grappig en zeer motiverend geworden. Gaan zwemmen, joggen of dansen samen zal u inspireren om door te gaan en misschien het zal u helpen nog meer doen!

4. Verminderen, maar nooit elimineren uw favoriete voedsel

Het is zeker niet goed om jezelf te beroven van alle dingen die je leuk vindt en waar je gelukkig maken. Jezelf toestaan ​​kleine genoegens eens in een tijdje zal het niveau van serotonine in je hersenen te verhogen, til je humeur en je energie niveau constant.

Beslissen dat elke 4 of 5 dagen zul je jezelf toegeven een klein gedeelte van uw favoriete voedsel dat je iets om naar uit te kijken en u te helpen gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen en aanhoudende blijven geven.

Echter, wees voorzichtig niet te overdrijven en altijd jezelf te beperken tot redelijke porties!

5. Vier kleine successen

Beloon jezelf voor elke korte-termijn doel u probeert te bereiken. Ga niet voor voedsel beloningen, maar trakteer uzelf op een lekkere massage of een full-service spa. Sta jezelf momenten van verwennerij en ontsnappen aan de dagelijkse routine door het kopen zelf iets nieuws en vermakelijk of het maken van een reis naar een andere stad.

Deze kleine beloningen die u eerder hebt ingesteld zal u helpen gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen, maar ook geven u een goede reden om door te gaan, zonder toe te geven aan voedsel verleidingen en ontmoediging.

6. Informeert u zich van nieuwe gewichtsverlies tips en feiten

Houd uw motivatie en de wens om gewicht te verliezen door het leven voortdurend informeren u over nieuwe gezonde voeding, nieuwe triggering trainingen en diverse motiverende tips en strategieën die u zullen helpen remainpersistent en enthousiast.

Houd uw motivatie hoog door de invoering van nieuwe oefeningen, voedsel, kruidenthee, interessante trainingen en andere intrigerende en dynamische veranderingen in je dagelijkse programma van het gewichtsverlies.

Ontdek het internet, lees verschillende tijdschriften, toetreden gewichtsverlies steungroepen of zich abonneren op nieuwe sport. Al deze activiteiten zullen u nieuwe ideeën te geven en u helpen gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen, terwijl het uplifting van uw geest en het houden van uw stemming hoog.

7. Hebben een vol leven en leren om zelfverzekerd

Met verschillende persoonlijke bevrediging in je leven zal je minder aan eten denken en zich meer concentreren op andere genoegens en doelen te bereiken. Op die manier vermijdt u voedsel verlangen veroorzaakt door innerlijke vides, ontevredenheid, depressie of frustratie.

Het is nooit te laat om te beginnen met het verbeteren van uw emotionele, sociale en professionele leven en te beginnen werken aan jezelf. Om te tevreden zijn met je eigen leven, je moet doelen en activiteiten die je constant gelukkig in je dagelijks leven te maken hebben.

Mogen deze bevrediging te tuinieren, kinderen, liefde, werk, het lezen van boeken of koken, zullen ze nog steeds vul je leven met passie en enthousiasme.

Na en het bereiken van doelen die niet alleen betrekking hebben op uw gewichtsverlies programma zal maken word je meer zelfvertrouwen en helpen u van mening dat het verliezen van gewicht is niet een onmogelijke taak helemaal.

Het verlaten van storingen en halfslachtige pogingen achter de rug en beginnen te geloven in jezelf zal enorm helpen u gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen, maar ook sterker en meer vastberaden geworden.

Onze selectie