Eenvoudige manieren om gewicht te verliezen deze zomer

Ja het is de zomer al, en ja, ik weet zeker dat je hebt hard gewerkt aan gezond en fit tot nu toe. En ik weet ook dat je niet op zoek naar de gemakkelijke uitweg. Je weet al de juiste manier om gewicht te verliezen en gezond te blijven. U uit te werken hard en je licht te eten.

Eenvoudige manieren om gewicht te verliezen deze zomer

Maar de zomer is het tijd om te spelen. En iedereen moet hebben enkele eenvoudige trucjes achter de hand om zich te ontdoen van die paar extra kilo's. Mine variëren van optische illusies en trappen, tot (verrassing!) eten en ontspannen, en ik ben blij om te delen.

1. Rijd uw fiets

Ride Your Bike (via weheartit.com)

Dagen zijn lang en warm, en de bussen en auto's zijn nog heter. Dus, laten we vereenvoudigen dingen. U hoeft niet vier wielen. Twee is een prima nummer. Peek in uw kelder, schuur of op een fietsverhuur winkel en vind uw alternatieve vervoermiddelen. Ga voor een fietstocht. Doe het solo, in een paar, of met vrienden. Hoe dan ook, wat calorieën te verbranden, hebben veel plezier, en leuk zijn om onze planeet in het proces.

2. Eet wat watermeloen

Eet Sommige Watermeloen (via weheartit.com)

Je dacht dat het ijs was het ultieme zomer behandelen? Kom op, laten we origineel deze zomer. Deze zomer laten we allemaal dol op haar majesteit, The Watermelon. Als je net als ik, zal alleen de geur van het stuur je terug naar je kindertijd, en die lange zomer 's middags. Nadat gaan zwemmen je gewoon moet eten watermeloen. Het is lekker, het is eigenlijk water, het ruikt goddelijk, het bevrijdt je lichaam van gifstoffen en het is mooi om te zien ook. En maak je geen zorgen - je kunt nooit, nooit te veel watermeloen.

3. Draag een knotje

Draag een Top Knot (via top-knot.tumblr.com)

Draag een knotje, in plaats van het dragen van hakken. Want het is zomer, en levend moet gemakkelijk zijn, maar je haar te verzamelen op de top van je hoofd, draai en pin, of gelijkspel. Je zelf hebt gemaakt maar een paar centimeter langer en evenwicht van de (waarschijnlijk denkbeeldige) paar centimeter in de breedte. Makkelijk als dat - je kijkt elegant en slanker, en je bent niet warm. En weet je wat? Ik kan nauwelijks herinneren hoe mijn haar eruit ziet, en hoe lang het is. Het is de bovenste knoop hele dag, elke dag. Soms kunt u een aantal accessoires toe te voegen, alleen maar om spice it up, en als je geen zin hebt, laat het simpel. Voel je vrij om te spelen.

4. Lees een boek

Ja, makkelijk als dat! Je hoeft niet eens te verhuizen. Laat me verduidelijken. Bijvoorbeeld, je echt, echt hunkeren naar een snack tussen de maaltijden door. Vergeet het en zoek een andere obsessie. Willen lezen, bijvoorbeeld. Zoek een boek om u naar een andere werkelijkheid, era, of gewoon een ander land. Of er een vindt dat je iets kunt leren. U zult rusten en te ontspannen, sla een ongezonde snack en dan is het tijd voor een gewone maaltijd reeds. Gefeliciteerd! Je wint!

En op het einde, het beste advies dat ik je kan geven is echt om te ontspannen en plezier te hebben. Sluit niets overthink en niets overdrijven. Het leven is je speeltuin en je maakt de regels. Dus of je bent het fietsen, het dragen van een top knot of je bent het lezen van een boek na verslinden een enorme portie watermeloen, blijf gelukkig en gezond.

Onze selectie