Er beter uitzien naakt - inleiding

Heeft u altijd uw slaapkamer deuren twee keer vergrendelen en sluit de gordijnen voordat je je kleren uit? Wil je een dag vol trots tonen uw lichaam in een bikini op een zandstrand? Volg deze simpele stappen en er beter uitzien naakt dan gekleed!

Er beter uitzien naakt - inleiding

Geloof me, ik ken het gevoel van schaamte en walgen als je kijkt naar jezelf in de spiegel. Ik heb ook talloze beloften aan mezelf dat ik zal dieet en het uitoefenen van maandag beginnen. Ik heb door middel van zelf-ontkenning geleefd, het beschuldigen van de baan, gezin of kinderen voor het niet kunnen tijd om iets goeds voor mezelf doen. Ik heb gehuild, ik heb overate in depressie, heb ik mezelf uitgehongerd in zelfkastijding, ik heb geprobeerd elk dieet die er zijn en zelfs beschouwd als liposuctie. Natuurlijk, niets werkte en wat nog belangrijker was ik niet krijgen van een minder ellendig. Ik moest snel iets veranderen!

Wat u moet doen?

Nou, ik zal je een aantal moeilijke liefde te geven. Erken dat je de enige bent verantwoordelijk voor je acties en dagelijkse schema. Organiseer uw dag en alle mensen in het! Je hebt een doel om er goed uitzien en wat nog belangrijker is om gezond te blijven. Sluit geen compromissen. Niemand zal dieet voor u, zal niemand uit te oefenen voor je, je moet het zelf doen als u wilt uw doel te bereiken. Dit is de enige manier waarop het gaat-militaire stile helemaal. Geen excuses, geen zelfmedelijden. En geloof me, zul je resultaten zien heel snel en je zal winnen!

Organiseer uw dag


Ik zal u tonen plannen die meer dan 30 minuten van uw dag geen rekening uitoefenen. Ik zal u geven recepten om snel te bereiden lichte en smaakvol eten. Ik zal zelfs je voorbeelden uit mijn eigen leven. Maar, dit is voor zover ik kan gaan helpen, dan bent u de enige die kan beslissen en te volgen! Als je dit doet, beloof ik, zal er geen sprake zijn van grenzen aan wat je kunt doen, omdat ik weet dat dit een van de grootste veldslagen - naar uw wegen volledig te veranderen!

Maak een weekplan

U plant uw vergaderingen, uw belastingen, uw gezin en sociale leven. Waarom niet je oefeningen en voeding plannen? Maak uw weekmenu en aan te wijzen 4 dagen per week voor je training. Ik ben u eraan te herinneren, hoeft u slechts 30 minuten van de training per dag en je kunt ze doen in uw eigen huis! Als je niet van gym en oordelen ogen is dit perfect voor u.

Ik ben dit zo gemakkelijk maken als mogelijk voor u. U bent de sleutel. De leiding nemen. Stoppen met het maken van excuses. Stoppen met het uitstellen van je geluk. Kijk goed naakt, ziet er geweldig naakt! Voel me geweldig naakt!

Ik ben weg over 30 dus er is geen leeftijdsgrens voor het. Je bent het aan jezelf om fit en gezond en uiteindelijk uw lichaam houden. Denk na over je eerste, zich goed voelen met je lichaam elke dag en je zal een grote verandering merken.

Ik ben hier om je te motiveren, om mijn verhalen te delen en te luisteren naar de jouwe. Mee te doen, volg de stappen en in een mum van tijd zul je beter naakt dan gekleed uitzien.

[Lees: Hoe beter naakt uitzien in 5 eenvoudige stappen ]

Onze selectie