Gids de luie meisje uit te werken

Op zoek naar wat snel, eenvoudig (en ja, lui) manieren om fit te blijven en fit te krijgen? Zoek dan niet verder. Google is er trots op de komst van de eenvoudige en resultaatgerichte kondigen 'Guide Lazy Girl's Werken Out'!

Gids de luie meisje uit te werken

We willen allemaal geweldig uit en voel me geweldig. Maar het is niet makkelijk in te passen in uren en uren van de oefening elke dag in om de bikini model look te bereiken. Gelukkig is er een oplossing.

Laat je niet misleiden door te denken dat je nodig hebt om jezelf te ploeteren door slopende dagelijkse training om het lichaam dat je altijd al wilde krijgen. Er is een makkelijker, eenvoudiger en minder tijdrovende oplossing: Gids van de Lazy Girl's te Werken. Deelnemen aan ons als we je door de how-to guide om het lichaam van je dromen te krijgen, zonder de harde arbeid.

Verander de manier waarop u denkt over de uitoefening

Dus u denkt dat fitness kan alleen worden bereikt door middel van religieuze sportschool bijwonen? Pfft, nauwelijks. Zo cliche dit ook klinkt, fitness is niet alleen een dagelijkse gewoonte, het is een deel van uw levensstijl.

Dus het transformeren van je perceptie van fitness tot minder over een gewoonte en meer over hoe je je leven zijn cruciaal. Nu, voordat je in paniek en denken dat deze filosofie gaat in tegen het uitgangspunt van de gids van de luie meisje uit te werken, te ontspannen. Omdat het niet. In feite, het ondersteunt het nog meer.

Omdat dit betekent dat je niet hoeft te doen marathon rijdt elke dag om fit te blijven. U hoeft niet te fietsen 100 mijl of zwemmen 10 mijlen. Je hoeft alleen te strooien in een aantal complementaire lichamelijke activiteit - niet uitoefenen - in uw dag.

Bijvoorbeeld, ik weet dat je dit al eerder hebt gehoord, maar er zijn heel eenvoudige dingen die je kunt doen en op te nemen in uw dag om het meer fitness savvy maken. Dingen zoals het nemen van de trap naar uw werkplek in plaats van de lift. Uitstappen van de trein of de bus een halte eerder dus je kunt wat extra wandelen inch Naar buiten tijdens de lunch en een wandeling rond het park te krijgen. Deze dingen zijn eenvoudig, zonder gedoe en het beste van alles, luie meisje geschikt.

Verandert de manier waarop u denkt over oefening zal u helpen potentiële fitness blokken in je dag waar u eenvoudig en effectief fit kunnen blijven identificeren.

[Lees: Hoe om te oefenen leuk te maken ]

Hier krijg je een stappenteller

Onze voorouders (het jagen en verzamelen degenen, niet onze leuke grootouders in woningen het bejaardentehuis) namen 10.000 stappen per dag. Om dat in reële termen, dat is bijna vijf mijlen, of acht km.

Het klinkt niet als veel, maar de meeste mensen in kantoorbanen neemt slechts 500 tot 1.000 stappen per dag. Als je nu kruiperige, moet je zijn. 1.000 stappen per dag is betreurenswaardig.

Een goede manier om te controleren of uw dagelijkse stappen is op te halen een stappenteller. Er is een merk, genaamd FitBit die synchroniseert met je iPhone, zodat u uw dagelijkse bewegingen te volgen. Het stuurt je ook weinig inspiratie als je dicht bij het bereiken van je doel.

Wij raden trialing de stappenteller voor een paar dagen om te zien wat uw gemiddelde dagelijkse stappen eruit ziet. Van daaruit kunt u beginnen met het plannen hoe je je stappen krijgen tot 10.000.

Om tot 10.000 stappen te krijgen, het gaat om ongeveer twee uur lopen, afhankelijk van hoe snel je beweegt. De luie aspect hiervan is dat u kunt toevoegen in kleine uitbarstingen van het lopen om naar dat doel gedurende de dag. U hoeft niet op te stellen om te lopen gedurende twee uur aan een stuk per dag, maar zorg ervoor dat uw opgebouwde stap totaal telt op tot 10.000.

En trouwens, je kunt niet veel luier dan wandelen te krijgen. Tenzij natuurlijk, je gewoon plofte neer op de bank. Daarover gesproken...

Kijken meer tv

Een van de beste delen van de gids van de luie meisje te werken is dat het stimuleert je, nee moet je, om meer tv te kijken. Hallelujah, toch? Nu voordat je te enthousiast, is er een kleine vangst: reclameblokken.

Het is een beetje van de swap echt. Tien minuten of zo van loungen gelukzaligheid voor een 2-3 minuten uit te werken. Klinkt makkelijk maar, nietwaar? Want het is.

Het enige wat je hoeft te doen is stap uit je kont tijdens de reclameblokken en doe een of andere vorm van fysieke activiteit. Het zou kunnen zijn lunges, squats, push-ups, sit-ups of zelfs joggen rond het huis. U kunt touwtje springen, doe ballet lagen of gebruik dumbbells.

U kunt zelfs een potje van en zet hem in een tijdrit. Dus je 20 sit-ups deed tijdens een ad-break gisteren. Wat kun je doen vandaag? Maak het leuk, interactief en meer to the point interessant. Niet alleen doet het zelfde oude ding tijdens elke advertentie pauze. Niet alleen zal het beperken van de training die je krijgt, maar het is te saai.

Dus mix it up, verander het op en zet ad tijd in trainingstijd.

Opmerking: Denk niet dat je kunt dit een voor fast-forwarding via de advertentie breekt als je kabel hebt. Slim denken, maar het gaat niet om u fitter te krijgen.

Hebben meer seks

Yep, je hoort het goed: een belangrijk onderdeel van het houden van luie meisje pasvorm is dat je tijd te maken voor heel veel seks. Seks verbrandt 144 calorieën per half uur. Het verhoogt ook uw flexibiliteit (grijns), ontwikkelt spierspanning en verhoogt cardiovasculaire conditie als je bijzonder krachtig. Seks geeft je ook een gezonde gloed en verhoogt de endorfine in je lichaam toe te voegen in de 'goed gevoel' aspect.

[Lees: Hoe om flexibeler te worden ]

Oh, en het is niet alleen seks die de calorieën ofwel zal smelten. Zoenen verbrandt 68 calorieën per uur (gewoon voorzichtig van baard huiduitslag), waardoor out verbrandt 238 calorieën per uur, uitkleden brandwonden 8 calorieën, orale seks verbrandt 100 calorieën per uur en het masseren verbrandt 80 calorieën per uur. Zet het allemaal samen, en dat is een pleasurably effectieve work out!

En als je sexy single, maak je geen zorgen - u kunt profiteren van deze ook. Masturbatie verbrandt tot 150 calorieën en laat je met een tevreden grijns op je gezicht.

Dus voor een maximale fitness effectiviteit, genieten van ten minste een van deze sexy calorie branders per dag.

Boodschappen doen

Dit artikel is waardoor je heel gelukkig, is het niet? Immers, je hebt te horen gekregen om meer tv te kijken, hebben meer seks en nu om te gaan winkelen. Is dit niet alleen de coolste werken plan ooit? Je kunt me later dankbaar zijn.

Voor nu, ik wil dat je wat sneakers te pakken en hoofd af naar uw plaatselijke winkelcentrum. Of het nu gaat boodschappen doen, schoen winkelen of kleding shoppen, het maakt niet uit. Wat je gepassioneerd bent of wat er gedaan moet worden is prima.

Dan, ik wil dat je om te winkelen. Makkelijk, toch?

Het is geschat dat als je drie uur winkelen besteden, zul je verbrandt minstens 400 calorieën (als je weegt slechts 100 pond, als je weegt meer je meer verbranden). Vrij netjes, huh? En het beste deel is dat als je spullen te kopen, je hebt om het mee te nemen. Wat betekent, wachten... gewichtheffen! Yay!

Dus voor een wekelijkse dosis van cardiovasculaire activiteit en krachttraining - gaan winkelen.

Huur een deskundige

Als je dit artikel leest, dan heb je waarschijnlijk last van een beetje iets genaamd 'gebrek aan motivatie'. Gebrek aan motivatie is het lulletje die verantwoordelijk is voor de reguliere dutten van je wekker als je bedoeld waren om te gaan joggen. Het raadt u aan om een ​​film marathon in plaats van te gaan rotsklimmen te hebben en om die wekelijkse spin-klasse overslaan. Gebrek aan motivatie is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor ten minste een deel van onze luiheid.

[Lees: 7 geheimen om gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen ]

En dat is prima. Sommigen van ons zijn gewoon niet zo van nature gemotiveerd als anderen (hoewel ik denk dat de motivatie is een beetje een mythe, maar daarover een andere dag). Maar hoe bent u bedoeld om te oefenen als je ongemotiveerd bent? De oefening is al moeilijk genoeg als je gemotiveerd bent.

Nou je kon jezelf te dwingen (of uw partner) te trekken op een aantal joggers en naar buiten. Maar zelfs dan is de kans groot dat je werk uit sub-par zal zijn op zijn best.

Of, zou je een expert inhuren. Iemand die de motivatie stuk voor u handvatten. Iemand die weet hoe je het maximale resultaat in de minimale tijd te krijgen. Iemand die geen scrupules over het schoppen je kont.

Nu zeker, dit is niet precies de luie weg naar buiten. De luie uitweg zou zijn om dit advies volledig negeren.

Maar als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om fit te blijven en gewicht te verliezen, dan je zou willen kijken naar het inhuren van een personal trainer. Het hebben van een normale wekelijkse tijdslot met een personal trainer zal ervoor zorgen dat ten minste een dag van de week, je werkt aan je conditie. Uw trainer zal zijn om u te begeleiden op de juiste dingen te doen en wanneer ze te doen en ervoor te zorgen dat je verblijf blessure vrij.

Het is een geweldige, zonder gedoe manier om uw resultaten te verbeteren. Tuurlijk, voor een half uur of zo je werkt je kleine achterwerk af. Maar zou je niet graag uw achterwerk te klein zijn? Investeer in een trainer en investeren in uw algehele gezondheid en welzijn.

Daar ga je, de gids van de luie meisje uit te werken. Wat denk je? Heeft u luie meisje tips voor fit?

Onze selectie