Grapefruit dieet - voordelen en bijwerkingen

Succes van de grapefruit dieet is al meer dan overdreven. Als je een veel gewicht te verliezen, dit is niet het dieet voor jou. Dit dieet heeft een aantal effecten op lange termijn en het is niet aan te raden op alle.

Grapefruit dieet en # 8211; voordelen en bijwerkingen

Grapefruit dieet is zeer laag in calorieën, dus je zult waarschijnlijk krijgen al het gewicht terug als je eenmaal terug te keren naar een normale eten plan. Vetrijke eiwitten worden gebruikt voor energie in plaats van koolhydraten, en dit type van dieet kan hoog cholesterolgehalte veroorzaken als een van de lange termijn.

Zorg ervoor dat u met uw arts moet je gaan op dit dieet, vooral als je op enige medicatie. Druif kan interfereren met medicijnen en hun effecten te veranderen. Het kan het risico op bijwerkingen of toxiciteit aanzienlijk toenemen wanneer u het nemen van statines, calciumantagonisten, onderdrukkende middelen voor het immuunsysteem en anti-aritmische medicatie.

Deze 12 dagen dieet, die vereist dat u de helft van een grapefruit eten of drinken 8 oz van grapefruitsap voor elke maaltijd, is geen goede keuze, want het zal je voedselinname te beperken tot 800-1000 kcal en het moment dat je stopt met diëten, het gewicht zal gewoon terug komen. U kunt maximaal verliezen tot 10 pond in slechts 12 dagen, maar zich bewust zijn van het jojo effect.

Ook dit dieet is een grote no-no voor zwangere vrouwen en kinderen.

Sommige mensen zijn zelfs hyper gevoelig voor druiven, zodat ze ziek elke keer als ze de vrucht, wat resulteert in minder eetlust. Het is niet goed voor je lichaam om het eten van druiven te houden, ondanks de ziekte, omdat het zuur kan moeite om je lever veroorzaken.

Er zijn natuurlijk een aantal voordelen van het zijn op de grapefruit dieet, maar ze duren slechts voor de tijd dat je op het dieet. Deze voordelen zijn een snellere vetverbranding, als gevolg van verhoogde hoeveelheden van grapefruit u consumeren zijn. Het is laag in calorieën, dus gewichtsverlies is gebonden aan gebeuren. Dat is vrij veel het, gelet op het dieet voordelen.

Dit dieet is eigenlijk niet hoort te lichtvaardig worden genomen, omdat deze bijwerkingen ernstige bedreigingen kan leveren aan uw gezondheid, zelfs degenen lange termijn. Denk twee keer na als je nog steeds denkt over het uit te proberen, want er zijn veel gezondere manieren om uw gewicht te verliezen dan deze. En zij zullen niet op lange termijn bijwerkingen op uw gezondheid.

Vlees, groenten en veel grapefruits: voor zover de hoeveelheid geld betreft, zult u geen extra kosten met uitzondering van de reguliere voedsel dat je koopt bij de supermarkt nodig.

Hier is een voorbeeld dieet dag:

Ontbijt: 2 eieren (maar je liever dat ze bereid), 2 spekjes en een helft van een grapefruit, of 4-8 gram ongezoete grapefruitsap.

Lunch: Vlees (u echter liever voorbereid), salade en een van beide een helft van een grapefruit of 4-8 gram ongezoete grapefruitsap.

Diner: Groenten, vlees of vis (welke stijl) en grapefruit. Na het diner kunnen de persoon ofwel een acht-ounce glas magere melk, of tomatensap nemen.

Onze selectie