Het krijgt bezwete afspeellijst - workout melodieën om u op gang te houden

Uit te werken zonder muziek kan marteling zijn. Het is de snelste manier om jezelf te staren naar de klok en het aftellen van de seconden in plaats van het krijgen van uw innerlijke Rihanna op.

Het krijgt bezwete afspeellijst en # 8211; workout muziek om u te gaan

Studies hebben aangetoond dat het luisteren naar muziek tijdens het werken eigenlijk maakt je harder werken. In een studie, vonden de onderzoekers dat fietsers die werden luisteren naar muziek in vergelijking met degenen die niet waren gefietst 1-1,25 km sneller. Dus niet alleen bent u geniet van uw werk meer, je bent meer van te krijgen en je lichaam krijgt om alle sexy vruchten te plukken!

Nu is het mogelijk dat tijdens het kijken naar uw iPod afspeellijst je bent het vinden van dat uw laatste break-up liet je met niets, maar Fiona Apple en REM liedjes... niet zo ideaal om te werken. Geen zorgen, we hebben het Google Workout Playlist. Voeg aan uw iPod, of voeg ze allemaal. Een grote truc is om verschillende workout afspeellijsten, elk een blijvend zo lang als je wilt om uit te werken hebben. Binnenkort zul je weten door welk nummer je op hoe veel verder je nog hebt en je zult in staat zijn om recht rocken doorheen.

Uw workout afspeellijst:

Probeer deze voor als je draait op de loopband. Het is eigenlijk heel simpel; nummers met het woord "run" in hen, maken die u wilt uitvoeren. Het is ook geweldig om te vullen dit deel van uw afspeellijst met nummers die je ego boost. Soepele stem van Justin Timberlake's croonen over hoe goed je kijkt zal je hoofd vullen met beelden van een slanker, gezonder je. Niets als een voormalig lid van N * Sync om je gemotiveerd. Zo schattig...

1. Ali in de jungle - het uur

. 2 Ass terug naar huis - gym class heroes (feat neon hapering)

. 3 Kan niet worden getemd - Miley Cyrus

. 4 Chain of fools - Aretha Franklin

. 5 Verdomme meisje - Justin Timberlake

6. Hond dagen zijn voorbij-florence en de machine

De komende paar zijn perfect voor de elliptische. Je weet dat vreselijke moment dat je dijen branden, en je bent vrij zeker dat dit telt als marteling en je bent klaar om te stoppen en het vinden van de dichtstbijzijnde McDonalds bent? Nou deze nummers zal je gemotiveerd, energiek te houden en laat je dwars doorheen slaan. Het is moeilijk om te luisteren naar liedjes vertellen "niet stoppen" of dat je "zo hard" en dan het raken van de Cool Down-knop. Speel deze op volle toeren en geniet van uw nieuw gevonden zelfdiscipline!

7. Niet stoppen (kleur op de muren) - bevorderen van de mensen

8. Rijd door-trein

9. Hard-rihanna

10. Howlin voor u-de zwarte toetsen

Deze songs, zijn gewoon leuk. Denk je niet haat het als je in de auto en willen dansen, maar kan het niet? Misschien is het al een tijdje geleden dat je hebt gekregen te pronken met je moves op de dansvloer. Vriendin, gewoon omdat je in een sportschool betekent niet dat het moet alle werk en geen spel zijn. Sta jezelf toe om te voelen en te genieten van de muziek, schud die heupen, de snelheid van uw machine tijdens het extra leuk onderdelen en losgesneden. Wees niet zo bezig met wie let je, iedereen zal er ook bezig met hoe ze kijken naar je bericht. Of als je gewoon niet de tijd om het te maken in de sportschool hebben, neem vijftien tot twintig minuten om wat muziek blast en dansen rond in je ondergoed en zing in je haarborstel! De vrijheid van het voelt allemaal ongelooflijk en dansen doet een ongelooflijke werk als het gaat om het verbranden van calorieën.

. 11 Jai ho (je bent mijn lot) - pussycat dolls

. 12 Vermogen - kanye west

. 13 Voer de wereld (meisjes) - beyonce

. 14 Sinnerman - felix da housecat & nina simone

15. Stronger - Kanye West

Dus hoe heb je gedaan? We willen horen er alles over! Reageer hieronder en je training afspeellijst ervaringen met ons te delen. Vertel ons wat jij van de nummers, waarvan een was uw favoriet en hoe hard je scheurde het omhoog op die loopband. Als u een extra liedjes die echt de truc doen, te delen met de rest van ons. We zijn allemaal een grote gemeenschap hier op dezelfde reis naar een gelukkig en gezond leven.

Onze selectie