Hoe de resultaten van uw trainingsprogramma te maximaliseren

Bent u vrij in overeenstemming met uw training regime, maar vinden dat je lichaam is niet echt om meer fit? Maakt het frustreren dat je weet dat je het zetten van uw tijd in op de sportschool, maar het lijkt alsof je zou zijn in dezelfde vorm als je gewoon thuis zat - zoals je zou echt graag willen doen?

Hoe de resultaten van uw trainingsprogramma te maximaliseren

Het is moeilijk genoeg om de inzet te maken van fitness een prioriteit door op jezelf om uit elke dag hard werken, ongeacht of je zin hebt of niet. Maar, als je geeft het je allemaal en je kunt geen goede resultaten te zien, is het geen wonder dat je het gevoel alsof de lucht is verhuurd uit je banden.

Het goede nieuws is dat vaak alles wat nodig is zijn een paar kleine tweaks en je bent vertrokken en weer te lopen. Je lichaam begint te reageren en je bent het bereiken van spier en vet te verliezen. Dus, als je merkt dat je op een fitness-stilstand, probeer dan een of meer van de volgende:

Verhoog uw inname van water

Het menselijk lichaam is 60% water. Dus, als je niet genoeg van deze essentiële drank drinkt, dan ben je waarschijnlijk niet uit te werken zo hard als je kunt, want het is makkelijker om te worden vermoeid als je uitgedroogd bent. Ook, je spieren en de bloedsomloop zijn niet zo efficiënt.

Hoeveel water moet je elke dag te hebben? De aanbeveling is 9 bekers voor vrouwen en 13 bekers voor mannen. Als u uit te werken of hebben een baan die fysiek belasten, moet u wellicht meer om het aanbod van uw lichaam weer aan te vullen omdat je het verliest tegen een hoger tarief.

[Lees: 6 technieken om uw weg te ontspannen om gewicht te verliezen ]

Je denkt misschien dat je in orde bent als je drinkt sportdranken en dat soort dingen, maar veel van hen suiker en onnodige calorieën voeg gewoon aan uw dieet. Echt, de enige keer dat je zorgen hoeft te maken over het vervangen van elektrolyten is wanneer je bezig met intense fysieke activiteit gedurende meer dan een uur of zo.

De meeste glazen greep twee kopjes water in hen, dus verplichten tot een bij elke maaltijd en een halverwege de ochtend evenals een halverwege de middag drinken. Als je niet van de smaak van rechte water of verveeld bent door het, voeg wat citroen, limoen, sinaasappel, komkommer of aardbei plakjes aan het voor extra smaak die is calorie vrij.

[Lees: 30 gemeenschappelijke voedingsmiddelen te vermijden als je wilt afvallen ]

Beoordelen van het voedsel dat je eet

Zelfs als je op de sportschool zeven dagen per week, dat betekent niet dat je kunt eten wat je wilt en niet de gevolgen verwacht. Tuurlijk, kan het geen invloed op u zo veel, maar het zal zeker een soort van impact op de resultaten die je zo hard werkt te verkrijgen.

Dus, neem een ​​kijkje op uw dieet. Hoe vaak ga je uit eten? Bent u waakzaam van extra vet en calorieën of heb je de houding dat het allemaal verdwijnt na het wassen met de oefening je doet? En, eerlijk gezegd. De enige die je pijn doen als je niet je zelf.

[Lees: 6 pre-workout voeding die uw trainingssessies makkelijker zal maken ]

Als je voelt dat je eet redelijk gezond en toch ben je nog steeds niet ziet de resultaten in de sportschool, kunt u het nemen van te veel natrium. Te veel zout in je systeem en je gaat om water vast te houden. Dus, ook al heb je kunnen eten van voedingsmiddelen die je voelt zijn goed voor je (net als gezonde eiwitten bars en 100 calorie snack packs), kunnen zij niet helpen u uw gezondheid en fitness doelen te bereiken.

Een ander verborgen stof die uw inspanningen kan beperken is suiker. Het is gevonden in een heleboel verschillende dingen voedingsmiddelen (zelfs degenen die niet smaken zoet) en heeft de mogelijkheid om uw bloedsuikerspiegel verstoren. Dit zorgt ervoor dat die moeilijk te hunkeren naar te bestrijden en maakt het moeilijk om de energie die je nodig hebt om je workouts te schoppen in overdrive te vinden.

Lees de ingrediëntenlijst op uw meest geconsumeerde items en kijk voor suiker, dat kan worden verborgen in hen. Een groot deel van de suikers eindigen met-ose of-ase waardoor ze makkelijker te herkennen maakt.

Idealiter wil je voedsel te eten zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke vormen mogelijk, zoals fruit, groenten, noten en zaden. Kies complexe koolhydraten (zoals volkoren rijst en brood) over hun eenvoudige tegenhangers (zoals items gemaakt met wit meel).

[Lees: Hoe kunt u uw oefening routine effectiever te maken ]

Voeg interval training om uw oefening regime

Als je niet ziet een fitness winsten en u al na een oefenprogramma voor een tijdje, is het mogelijk dat je lichaam niet moeilijk wordt gewerkt genoeg om continue de resultaten te zien. Het is tijd om uw training te schoppen tot een inkeping of twee.

Het menselijk lichaam is zeer efficiënt op de aanpassing aan regelmatige lichaamsbeweging. Dus, als je hetzelfde doen over en weer, het hoeft niet verder met de winsten die het had toen u begon te hebben. Dit kan leiden tot frustratie en uiteindelijk stoppen met uw oefening routine helemaal als je niet het gevoel het voordeel.

Een manier om je lichaam gissen (en wint) is interval training uit te voeren. Dit is waar je alternatieve intensiteiten van laag naar hoog, zodat je lichaam niet kan anticiperen op wat er is, waardoor je continu resultaten langs de weg.

[Lees: Hoe om lichaamsvet te verliezen sneller ]

Als u normaal gesproken uit te werken op een loopband, bijvoorbeeld, kunt u beginnen met een warming-up, doe twee minuten van hoge intensiteit en volg dat met 30 seconden van lage intensiteit. Alternate dat patroon 6-7 keer, eindigen met een cooling-down en je bent klaar. (Omdat je werkt bij hogere intensiteiten, hoeft u niet uit te werken voor een langere periode, dat is een groot voordeel.)

Doe dit type opleiding minstens twee keer per week en je zult waarschijnlijk beginnen om verbeteringen in uw fitness niveaus, evenals een lagere getallen op de weegschaal te zien.

[Lees: 5 oefening "geheimen" onthuld ]

Tillen gewichten

Een andere manier om meer resultaat uit uw fitness-programma te zien is aan krachttraining toe te voegen aan uw regime als u dat nog niet hebt gedaan. Hoe meer spieren je bouwt, hoe hoger je metabolisme. Hoe hoger je stofwisseling, hoe meer calorieën je verbrandt, zelfs in rust.

Veel vrouwen uit de weg gewichtheffen omdat ze bang om groot en omvangrijk. Maar, dat kan niet gebeuren, tenzij je het nemen van supplementen. Het is een onmogelijkheid.

Idealiter wil je gewichten op te heffen 2-4 keer per week om de meeste voordelen te zien. Het kan uw gewichtsverlies kraam op de schaal in eerste instantie, maar je zult nog steeds worden steeds fitter en stuwing in het proces. Geef het een paar weken of zo en de schaal weer gaat bewegen.

[Lees: 10 beste dingen om te eten na je training ]

Als je al het heffen van gewichten en zie geen voordelen, ofwel moet je zwaardere gewichten tillen of misschien ben je niet de juiste vorm met behulp van de juiste spieren te isoleren. Het kan de moeite waard de aanschaf van een sessie met een personal trainer om te zien of een van deze toepassing.

Ook, zorg ervoor dat je geeft je spieren de tijd om te rusten tussen krachttraining sessies door niet te werken dezelfde als twee dagen op rij. Veel mensen hebben de misvatting dat het werken een spier elke dag is nodig om het te versterken. De spier eigenlijk sterker wanneer het genezen, het maken van die 24-48 uur rusttijden essentieel om winst in dit gebied.

[Lees: 5 grootste fitness mythes opgepakt ]

Probeer een aantal van deze dingen en in plaats van hoop te verliezen, zult u het verliezen van kilo's en centimeters. Immers, dat is wat je uit te werken voor, toch?

Onze selectie