Hoe de snelheid van uw stofwisseling met de juiste voeding

Dieet is veel meer dan alleen het beperken van jezelf van al het voedsel dat maakt je dik en heeft meer calorieën. Het is niet dat veel over calorieën als het gaat over het voedsel dat je kiest.

Hoe de snelheid van uw stofwisseling met de juiste voeding

Er bepaalde voedingsmiddelen die kunnen helpen je metabolisme verbrandt calorieën sneller en er is zelfs een aantal negatieve calorie voedsel zoals appels die meer calorieën te verteren dan wat ze hebben als je ze eet te nemen. Dit wetende kan u helpen wijselijk wat je eet kiezen. Dieet is niet bedoeld om honger-modus zijn. Het moet we verstandig beslissing voor de toekomst.

Ik kan u helpen ontdekken de voedingsmiddelen die daadwerkelijk helpen de snelheid van uw stofwisseling.

1. Groene thee

Deze thee is bewezen verbeteren van de stofwisseling, verbrandt calorieën en hebben een kalmerend effect op hetzelfde moment. U kunt proberen groene thee met jasmijn of citroen als de reguliere versie is te smakeloos voor u. Lees enkele van de andere voordelen van groene thee.

2. Cayennepepers

Cayenne pepers kan u helpen de snelheid van uw stofwisseling een stuk. U hebt waarschijnlijk gehoord van Beyonce limonade dieet met cayenne peper. Dat is een krachtige detox methode voor degenen die willen snel gewicht te verliezen. Je eigenlijk zet een vleugje cayennepeper in uw ongezoete limonade en geniet van de smaak, terwijl je vet verbrandt zichzelf.

3. Kaneel

Deze grote anti-oxidant is een krachtige helper bij het dieet, want het verhoogt vetverbranding. U kunt het toevoegen aan elke maaltijd / fruit om de smaak te verbeteren.

4. Brocolli

Het is bekend dat broccoli is een van de gezondste voedsel op de planeet dat vet door grote hoeveelheden calcium en vitamine C, A en K. Het is een van de beste detox eten evenals cayennepepers vermindert.

5. Soep

Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die soep eten voor hun maaltijden bezuinigen op calorieën veel meer in de hoofdmaaltijd. Soep is voedsel voor de ziel en ze maken je lichaam meer vol als warm geserveerd.

6. Grapefruit

Grapefruit is bekend om zijn vetverbranding enzym dat kan lager insuline niveaus in uw lichaam, maar ook voor de enorme hoeveelheden vitamine C in.

7. Appels

Appels zijn bekend voor het nemen van meer calorieën te verteren dan ze hebben wanneer je ze eet. Ze zijn lekker, vol voedingsstoffen en maken een grote snack in combinatie met kaneel.

8. Zwarte koffie

Zwarte koffie is ook krachtige vetverbrander en je moet drinken voor een uitdagende workout. Dit kan een substituut voor energiedrankjes die vol suiker. Probeer om koffie te drinken zonder melk of toegevoegde suikers.

9. Zilvervliesrijst

Bruine rijst drie keer zoveel vezels als witte rijst en een uitstekende bron van mangaan en een goede bron van selenium, magnesium, vele B vitaminen en vezels. Bruine rijst kan het risico op colonkanker aanzienlijk verlagen.

10. Bevroren fruit smoothie

Dit is een geweldig, lekker en fris tussendoortje dat je stofwisseling impuls zal geven. Je kunt 1 kopje bevroren bramen / frambozen / bosbessen combineren en voeg een halve banaan en 200gr.of tarwekiemen en water. Deze zoete delicatessen zal uw dag te maken, terwijl op dieet.

11. Chilly voedingsmiddelen

Meerderheid van de kille voedingsmiddelen bevat capsaïcine die verhogen de stofwisseling en onderdrukt de eetlust door het stimuleren van uw verzadiging centrum in je hersenen en het vrijgeven van hormonen dat je minder honger te maken.

Onze selectie