Hoe je been vet te verliezen snel

Hoe je been vet te verliezen snel is altijd al de meest voorkomende vraag bij vrouwen. Helaas zijn niet alle van ons hebben "model benen" en soms kan het een echt probleem te slanken hen neer en ze er beter uitzien. Vrouwen van nature de neiging om vet rond de dijen en bilspieren, hetzij als gevolg van hun fysieke conformatie of sedentaire levensstijl en slechte voedingsgewoonten deponeren.

Hoe je been vet te verliezen snel

Maken je benen slanker en aantrekkelijker is geen onmogelijke taak, maar het vereist een goede voeding, voldoende lichaamsbeweging en veel massage! Deze voorwaarden zijn van fundamenteel belang voor goede resultaten en goed uitziende benen te bereiken.

Hier is wat je moet doen om been vet te verliezen snel en draag die skinny jeans weer!

Verander uw dieet en maken je benen mooier

De eerste stap om been vet te verliezen snel bestaat zeker in het veranderen van uw dieet. Laten we eens een kijkje nemen op een aantal voedingsmiddelen die u moet vermijden en aan degenen die je moet absoluut voorrecht.

Water is de belangrijkste voorwaarde voor Skinny Legs

Voordat we ingaan op de voor-en nadelen van het eten van bepaalde voedingsmiddelen, moet je weten dat vet op je benen vaak worden veroorzaakt door het vasthouden van vocht. Vetcellen val overtollig water, dat vervolgens opslaat in je benen waardoor zwelling en sponsachtig uitziende huid. Om dit verschijnsel te bestrijden en te verdrijven overtollige vloeistof uit je lichaam, moet je minstens 1,5 liter water per dag te drinken en een drastische vermindering van zout!

Wanneer je niet genoeg water drinkt, je lichaam raakt uitgedroogd en heeft de neiging om water vast te houden om zijn voorraden te besparen. Het drinken van voldoende hoeveelheden water in plaats daarvan, zal je lichaam om te stoppen met het behoud en het helpen los overtollig vocht.

Beperk vetrijke voedsel Intake en geef prioriteit aan Groenten en Fruit

De beste manier om vet te verliezen is om de hoeveelheid van vetrijke voedingsmiddelen te verminderen en te voorkomen dat de consumptie van verwerkte vleesproducten, gefrituurde gerechten en boter. Hoeveelheden groenten en fruit moeten, in plaats daarvan, worden verhoogd - ze zijn rijk aan vitaminen en mineralen en arm aan calorieën!

Verminder de bedragen van zetmeelrijke voeding en verhoog Eiwitten

Zetmeelrijke voedingsmiddelen (pasta, stijgen, brood, aardappelen) zijn rijk aan koolhydraten, en daarom moet je voorkomen dat het eten ze in de avond en de hoeveelheden die tijdens de dag te verminderen.

Voedingsmiddelen rijk aan eiwitten, zoals eieren, gevogelte en vis, zal u helpen spiermassa op te bouwen en vet te elimineren.

Te ontdoen van cellulitis met koude douches en massage

Om zich te ontdoen van cellulitis en reactiveren been circulatie, koud water jets zijn de beste om mee te beginnen. Elke keer dat u uw bad klaar, moet je afwisselend korte uitbarstingen van koud en warm water voor 3 minuten, evenals het douchen je benen 3 of meer keer per dag door het toepassen van koude waterstralen op hen, in een opwaartse richting, van voet tot heupen.

Als je niet kan veroorloven zelf een reeks van lymfedrainage massages, doe ze door jezelf! Bereid een anti cellulite crème en masseer het twee keer per dag op je benen met kleine opwaartse cirkelvormige bewegingen te stimuleren omloop.

Combineer oliën hieronder beschreven (10 druppels elk) met 100 ml base crème. Voeg 10 g klimop extract, meng goed en bewaar op een koele, donkere plaats.

Anti-cellulite oliën en extracten

  • Ivy glycolzuur extract heeft anti-inflammatoire en adstringerende eigenschappen, uitstekende om cellulitis en sinaasappelhuid te bestrijden.
  • Jeneverbes essentiële olie is een diureticum. Het helpt drainage en helpt bij het verwijderen van cellulitis.
  • Citroen essentiële olie stimuleert de bloedsomloop, reinigt het lymfestelsel en verbetert de lymfedrainage.
  • Cypress tree etherische olie helpt verminderen het vasthouden van water en verbetert de bloedsomloop.
  • Rozemarijn etherische olie aids drainage en stimuleert de microcirculatie.
  • Cedar tree essentiële olie heeft een sterke lipolytische (vetverbranding) en lymfestelsel (stimuleert de afvoer van lymfe knikt) eigenschappen.

Toon met joggen en bouwen spiermassa met oefening

De fundamentele regel in het verliezen van been vet snel is om absoluut te vermijden inactiveness. Zelfs een caloriearm dieet zal nooit effect op je benen hebt gewenst als je niet toon ze met oefening.

Het minste wat je kunt doen is lopen in een snel tempo elke dag, gedurende 30 minuten, en fiets regelmatig. Maar lopen is gewoon een basis oefening die moet worden gecombineerd met andere, meer cardio-en spierversterkende oefeningen. Om been vet te verliezen snel, is het het beste om 45 minuten, minimaal, oefenen elke dag.

Joggen is een van de beste manieren om fantastische en afgezwakt benen te bereiken. Het zal de snelheid van uw hartslag, maak je verbrandt calorieën en het versterken van al je beenspieren. Probeer het lopen voor minstens 30 minuten per dag, of afwisselen met aërobe activiteiten, zoals hometrainers, loopbanden en steppers.

Exclusief nooit regelmatige been oefeningen van uw lichamelijke activiteiten. Doet vloer oefeningen voor billen, gluteus, en je uiterlijke en innerlijke dijen zullen ze er een stuk beter. Staande oefeningen, zoals squats, lunges, calf raises en laterale been brengt, versterkt je spieren nog meer.

Vergeet nooit om te strekken na je training! Stretching wordt langer en ontspan je spieren.

Onze selectie