Hoe je moeiteloos in vorm te blijven

Het geven van uw beste om fit te blijven? Hier zijn enkele tips die u zullen helpen in vorm te blijven moeiteloos.

Hoe je moeiteloos in vorm te blijven

Je hebt eindelijk in geslaagd om gewicht te verliezen en nu je bang voor het verkrijgen van het weer terug te zijn? Je bent bang dat een eenvoudige opsplitsing zou u kunnen verleiden om teveel te eten bij de maaltijd of spullen jezelf met snoep en vet gevulde voedsel tijdens de dag? Of misschien ben je gewoon bang dat je absoluut niet in staat zijn om gewicht te handhaven zonder honger, zweten en het doen van overmatige workouts? Nou, in vorm te blijven is geen kwestie van wel of niet eten, noch is het een kwestie van marteling. Het is een evenwichtige en gezonde levensstijl die vooral belangrijk is in het houden van jezelf in een goede vorm en fit. De volgende zijn een paar tips om u te helpen in vorm te blijven moeiteloos en met een glimlach op je gezicht!

Dieet

Heb je geen enorme maaltijden. Eet vaker, 4-5 keer per dag en kies een evenwichtige voeding. Uw voedsel moet alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, zoals eiwitten, weinig vet ingrediënten, koolhydraten en anderen bevatten. Vermijd frituren en de voorkeur geven aan gekookte of gestoomde vis en vlees, op smaak gebracht met kruiden en extra vergine olijfolie. Consumeren groenten en fruit van verschillende kleuren, voor elke kleur de aanwezigheid van verschillende vitaminen. En veel plezier verkennen recepten uit verschillende culturen: je leert veel nieuwe manieren om gezonde en lekkere maaltijden te bereiden!

Natuurlijke snoepjes

Als u een plotselinge verlangen naar iets zoets, pak een appel of een banaan. Als laat in de avond je verstrikt raken in verlangen naar chocolade, eet in plaats mandarijnen! Ze zijn rijk aan bromaline, waarbij spier-ontspannende eigenschappen heeft, en ze zal je beter slapen.

Lichamelijke activiteit

Lopen wanneer het mogelijk is en proberen om zo veel tijd te besteden als je kunt naar buiten. Frisse lucht en beweging zal positieve energie te geven en houden u van lui thuis.
Neem de trap in plaats van de lift.

Wanneer u thuis bent, doe tenminste 15 minuten van oefeningen op ieder moment gedurende de dag. Ze zal je niet vet te verbranden, maar ze zullen je het gevoel dat je iets goed voor je lichaam, die verder zal motiveren om handhaven van een gezonde levensstijl en in vorm te blijven deed.

Zelfs wanneer je zit in een stoel of op de bank, dan kunt u uw Glute en doe maag oefeningen. Het is heel eenvoudig: gewoon knijp je billen zo strak als je kunt, houd de squeeze gedurende 10 seconden en laat los. Herhaal dit zo vaak als je kunt. Hetzelfde geldt voor de maag oefeningen: contract je buikspieren, houd de contractie gedurende 10 seconden, loslaten en herhaal.

En dans! Zet je favoriete muziek op en bewegen, swing, jump en hop rond het huis, zo wild als je kan! U zult vet te verbranden en het vergroten van uw stemming en energie niveaus, terwijl het hebben van veel plezier.

Slapen


Zorg ervoor dat u altijd een goede nachtrust. Zelfs tijdens de rust, je lichaam verbrandt calorieën. Maar als je minder slaapt, zal je stofwisseling vertragen en je zult minder lichaamsvet te verliezen tijdens de dag.

[Lees: Hoe maak je een goede nachtrust te krijgen ]

Kruidenthee

Als je te veel eten tijdens het diner of drankje wat meer wijn dan normaal, je lichaam ontgiften de dag na met kruidenthee en verse salades en fruit.

Boodschappendienst

Gaan winkelen nooit met een lege maag. Honger zal kopen veel van ongezonde en onnodige voedingsmiddelen en je zult uiteindelijk de uitgaven meer.

[Lees: 4 superfoods om noten te gaan voor ]

Nieuwe kleren en lichaam oliën


Koop jezelf een paar nieuwe jurken. De manier waarop je kijkt in hen zal je tevreden voelen en vragen om meer zorg voor je lichaam en in vorm te blijven.

Zoek een aantal leuke, natuurlijk geparfumeerde huid toning oliën. Hun ontspannende of stimulerende geur zal het verbeteren van uw stemming en gevoel van welzijn, terwijl hun toning en verstevigende eigenschappen wordt de elasticiteit van uw huid te herstellen.

[Lees: Gezondheid voordelen en het gebruik van wortel olie ]

Onze selectie