Hoe maak je perfecte benen in een flits

Heb je altijd al gedroomd van het hebben van een perfecte, mooi gevormde benen - het type dat lijkt op te gaan voor mijlen? Zo ja, dan tel je lucky stars omdat uw wens is in vervulling.

Hoe maak je perfecte benen in een flits

Als u nog niet gehoord van de term 'perfecte pinnen' vóór, foto lang, elegant en perfect gevormde benen. Ze zijn sexy zonder trashy, slank zonder mager, en de ronde zonder mollig. Zij zijn, in een woord perfect.

Maar als je altijd gedacht dat perfect pinnen waren louter het gevolg van goede genetica, dan weer denken. Flawless benen kan van jou zijn voor het oprapen. Hier is hoe.

Denk schoon

Allereerst, als je op zoek bent naar een perfecte pinnen dan zal uw eerste stap zijn om het overtollige gewicht af te werpen. Als je op je ideale gewicht, dan doorgaan naar de volgende stap. Anders, geduld met mij.

Terwijl we allemaal graag denken dat een paar herhalingen van been-specifieke oefeningen onze benen hemels zal maken, helaas moet je een vrij goede doek om te beginnen met te hebben. Sorry.

Gelukkig, alles wat er nodig is ongeveer zes weken van schoon eten (afhankelijk van je gewicht) voor u om uw ideale gewicht te bereiken. In een notendop, schoon eten is alles over het verwijderen van alle geraffineerde of bewerkte voedingsmiddelen uit je dieet. Dit betekent dat er geen candybars, frisdrank, take-away en wit, verwerkte koolhydraten.

[Lees: Hoe been vet te verliezen snel ]

Denk simpel, rauw en natuurlijk. Maak je geen zorgen over calorieën tellen of vasthouden aan iets als een paarse food dieet. Dat is gek. In plaats daarvan, net voedt uw lichaam gezond, natuurlijke maaltijden. Als u vindt dat u niet laten vallen van uw gewicht snel genoeg, dan verlaagt u de grootte van de porties. Doel voor ongeveer vijf kleine maaltijden per dag en houd je lichtste maaltijd te etenstijd.

Nu, houd in gedachten dat ook ik heb het niet over supermodel gewicht, dat is belachelijk. Ik bedoel een gewicht dat ziet er goed uit voor uw lengte en uw maat.

Persoonlijk denk ik dat het beoordelen van uw ideale gewicht als een stand-alone maatregel is nutteloos. Niet alleen je gewicht schommelen op een dagelijkse basis, maar is ook een slechte wijze van berekening van uw ideale grootte.

Dus in plaats van gewicht te kijken, zich richten op hoe je je voelt. Kies een spijkerbroek die je nu past bij uw ideale gewicht, en ze vervolgens te gebruiken als benchmark. Focus op hoe je je voelt wanneer je draagt ​​de jeans. Doe je love handles bobbel over de zijkanten? Heeft de knop drukt in je buik? Dan, na te gaan hoe de rest van je lichaam voelt. Heeft uw beha vaak te strak? Voel je nek vet als je je hoofd schuin naar beneden?

[Lees: Tips over hoe je love handles te verliezen ]

Focus op hoe je je voelt, niet wat je weegt.

Cardio koningin

Nu dat je een schone lei, zal uw volgende stap zijn om de 'basislaag' toe te voegen aan uw perfecte pinnen reis. In fitness termen, dit is cardiovasculaire oefening. Cardio zal helpen uw benen voelen afgezwakt, strak en geweldig en als een extra voordeel stimuleren uw algehele gezondheid ook.

De meeste mensen denken van lopen als cardio wordt genoemd, maar u kunt ook joggen, macht lopen, heuvel beklimmen (lopen heuvels), skip, doos en zelfs fietsen. Kortom, alles wat u Huff en bladerdeeg maakt is cardio.

Streef naar een cardio-sessie om de twee dagen. De sessie moet duren ten minste 30 minuten. Doe nooit cardio twee opeenvolgende dagen in een rij, in plaats daarvan geef je lichaam de kans om te herstellen.

Muscle waanzin

Door nu je moet voelen pretty darn blij met jezelf. Je hebt geen overgewicht verloren en beginnen te geweldig te voelen. Je benen misschien nog niet perfect, maar ze zijn fantastisch in elk geval.

Grote werk. Tijd om het intensiveren van een inkeping.

Je weet hoe sterren als Jennifer Aniston, Charlize Theron en Jennifer Lawrence hebben allemaal perfecte benen? Nou, wat denk je: het is niet van cardio.

[Lees: Hoe de heetste benen hebben ]

Terwijl cardio is groot bij het smelten van vet en algehele toning, het zal niet krijg je de fraai gevormde, perfecte pinnen je hebt gedroomd van. De enige manier om dat te doen is om te beginnen met het doen van krachttraining.

Nu, zou je naar de sportschool om je krachttraining te doen en gebruik maken van de talloze machines en apparaten daar. Maar dat is nu wat ik ga richten op vandaag. In plaats daarvan, ik ga je laten zien hoe je een perfecte pinnen met dingen moet je al hebt, plus een paar kleine extra's te krijgen.

[Lees: 6 snelle oefeningen om toon billen en dijen ]

Ben je klaar? Laten we gaan!

Hotty squatty

Hotty squatty (via www.femalefatlossoverforty.com)

Als je dacht dat je perfecte benen kon krijgen zonder ervoor te squats, dan heb je droomde. Sorry, pop. Kraakpanden zijn de basis van een perfecte pinnen, dus als je wilt om het uiterlijk, dan boek in je squat sessies krijgen.

Uw kraakpanden moeten worden uitgevoerd als onderdeel van uw totale kracht-training regime. Ik raad het doen van dit regime tussen de drie en vijf keer per week, op de dagen dat je niet doet cardio, of na je cardio sessie. Begin met een set van acht kraakpanden, dan werk je weg tot drie of vier set, draaiende andere oefeningen tussendoor.

Nu, de magie van het kraakpand is in de methode. Dus voordat je begint het doen van half-hazard squats, leren hoe ze goed te doen.

Hier zijn een aantal eenvoudige richtlijnen:

 1. Zorg ervoor dat je je hoofd naar voren (niet naar beneden kijken) en je borst wordt hoog gehouden met je schouders naar achteren. Denk aan het als je het duwen van uw mooie dame klonten voorwaarts voor de hele wereld te bewonderen.
 2. Doe een sprong in de lucht. Overal waar je voeten land is je natuurlijke gehurkte houding. Het moet apart worden ongeveer op schouderbreedte.
 3. Nu, voorzichtig laat je zakken naar beneden, alsof je gaat zitten in een stoel. U kunt uw armen in het bijzijn van je voor evenwicht, maar zorg ervoor dat je rug niet rond.
 4. Lager zo ver als je kunt (denken over waar een typisch stoel zou zitten), en vervolgens op door je hielen en knijp je billen alsof er een 75€ wetsvoorstel in tussen de spleet (kudos aan mijn trainer voor het aanbevelen die bewegen). Als je klaar bent, duw jezelf tot staan. Herhaal acht keer.
 5. Als op enig moment je onderrug wringt of je voelt geen pijn, stop de oefening.

Zodra u bent kraken als een pro (hardcore, man!), Kunt u zelfs te houden wat lichte gewichten. Zorg ervoor dat u het gewicht toe te voegen langzaam hoor.

[Lees: Eenvoudige stappen om te weelderige benen ]

Mooie lunges

Terwijl ik martelen u, voegen we nog een (niet zo) geliefde verhuizing naar uw repertoire: de longe. Hoewel het pijn doet als alle Cripes, het is een opvallende winnaar voor strakke, gespierde benen.

Hier is hoe het goed te doen:

 1. Ga rechtop staan, met je voeten bij elkaar.
 2. Zodra je klaar bent, stap voorwaarts en dan zakken naar beneden in de lunge positie.
 3. Houd je borst hoog en je schouders naar achteren. Niet naar beneden kijken. Je wilt je rug zo recht mogelijk, zodat u niet bent voorovergebogen of voorovergebogen zijn.
 4. Druk op de hiel van de voet, dat is aan de voorkant in de grond en het gemak jezelf.
 5. Het tempo is te langzaam lager beneden te drukken en dan snel.
 6. Als u pijn in uw onderrug, stop de oefening.

Vasthouden aan dezelfde hoeveelheid herhalingen als de squats: acht reps, werken tot drie of vier sets.

Mooie ballet

Mooie ballet (via favim.com)

We hebben allemaal gezien hoe benen fantastische ballet danser zijn. En er is een reden voor: hard werken in combinatie met specifieke oefeningen die slank en toon in de juiste plaatsen.

Maar waarom zou balletdansers de enigen profiteren van die oefeningen? Ik ben hier om u te vertellen dat ze niet moeten doen. U kunt ook hun technieken te gebruiken om toon en draai je benen tot in de perfectie.

[Lees: 8 tips om je benen langer lijken ]

Hier zijn de beste oefeningen om te proberen:

 1. Plie (eerste positie en de tweede positie)
 2. Houding (hamstring druk)
 3. Lunge runner's
 4. Battement (forward been lift)
 5. Arabesque (Reverse been lift)

* Deze oefeningen zijn gesuggereerd door Cindy Sites, oprichter van The figuur Method.

Mcstretchy

En tot slot, kan al dit harde werk laat je gevoel een beetje pijn en inschrijving sommige dagen. Dat is waarom het is echt belangrijk dat je op te warmen en af ​​te koelen als je sport en ook gereserveerd enige tijd alleen voor stretching.

U kunt google een aantal specifieke oefeningen, of probeer yoga of pilates. Yoga en pilates zal krachttraining zijn ook al, dus rekening mee houden voor je wekelijkse regime.

Doel voor twee sessies per week gewijd aan flexibiliteit en strekken en doel minimaal 30 minuten.

Oh en terwijl je toch bezig bent, boek zelf in voor een volledige lichaamsmassage. Je verdient het!

[Lees: Voetmassage technieken ]

Onze selectie