Hoe om calorieën te verbranden moeiteloos

Om meer calorieën te verbranden moeiteloos lijkt misschien een doel dat is buiten onze mogelijkheden en geheel onmogelijk te realiseren. We altijd denken dat het verliezen van gewicht is inclusief martelende honger, uitputting sportschool activiteiten en verschrikkelijk zweten, maar het feit is dat je niet altijd te hebben om meer calorieën te verbranden te zetten op onze sportschool pak en volgt een vermoeiend dieet: alles wat je hoeft te doen is gewoon houden aan bepaalde voeding en levensstijl veranderingen, en je merkt meteen hoe gemakkelijk het kan zijn om wat meer gewicht te verliezen zonder al te veel inspanningen.

Hoe om calorieën te verbranden moeiteloos

Voeg een beetje meer beweging om uw dagelijkse activiteiten, calorieën tellen een keer in de zoveel tijd, volgen een juiste voeding en het probleem is opgelost! Volg onderstaande deze no-brainer tips om te ontdekken hoe gemakkelijk het kan zijn.

Stap 1 - calorieën verbranden met eenvoudige dag-tot-dag activiteiten

Neem de trap in plaats van de lift (80 calorieën in 10 minuten)

Het zal toon en versterken van uw beenspieren, draai je billen, en de snelheid van uw stofwisseling!

Lopen wanneer je kunt (150 calorieën in 30 minuten)

Het is de meest efficiënte oefening om extra vet te elimineren, dan verhoog je energie niveau en vet te verbranden. U kunt de intensiteit toe te voegen aan uw wandelingen en zaklamp een paar meer calorieën door het versnellen van eens in een tijdje en door oscillerende je armen wanneer je kunt. Als u de mogelijkheid om platte trottoirs te vermijden, doe het! Wandelingen op oneffen ondergrond zoals zand, gras of gravel, vergt meer energie en betrokkenheid spieren en zal je meer calorieën te verbranden.

Gaat fietsen (250 calorieën in 30 minuten)

De fiets in plaats van het besturen van de auto of met de bus zal je hart gezondheid te verbeteren en u helpen spiermassa op te bouwen. Fietsen met een intensiteit die u toelaat om te praten zal je 250 calorieën te verbranden in 30 minuten!

Dance (55 tot 250 calorieën in 30 minuten)

Blijf fit met muziek! Dansen zal uw stemming te verhogen, het verhogen van uw hartslag en betrekken al uw boven-en onderlichaam spieren. Traag tempo zal toestaan ​​om 55 calorieën te verbranden in 30 minuten, terwijl de snelle bewegingen zal u helpen elimineren 250 calorieën.

Reinigen en stofzuigen van de vloer (110 calorieën in 30 minuten)

Het is niet leuk, maar deze activiteiten zal absoluut een extra toon en definitie aan je armen, schouders en bovenrug spieren. Gewoon door het gebruik van de stofzuiger je weg kan schoppen 110 calorieën, terwijl het strijken zal toestaan ​​om 40 branden.

Zweten in een sauna voor 15 minuten

Zweten zullen profiteren van uw luchtwegen en je hart, bloedsomloop en de huid. Het zal niet zorgen dat u extra calorieën te verbranden, maar het zal u helpen overtollig vocht uit je lichaam en verdrijven toxines, die een van de belangrijkste oorzaken van een trage stofwisseling.

Veel plezier en de liefde bedrijven (tot 250 calorieën in 30 minuten)

Deze aangename activiteiten zullen oplichten je "enthousiasme cellen", kick start uw energieniveau en versnellen je stofwisseling. Vrijen alleen voor 30 minuten zal niet alleen zorgen dat u 250 calorieën te verbranden, maar het zal verlichten stress, het verbeteren van uw immuunsysteem en houdt uw huid gezond!

Stap 2 - eet voedsel dat je dun maken

Verbranden meer calorieën moeiteloos met vetverbranding voedsel

Thermogene voedingsmiddelen zijn moeilijk te verteren en je lichaam nodig heeft om haar vetreserves gebruiken om ze te verwerken. Het resultaat is dat je eigenlijk meer calorieën dat deze voedingsmiddelen bevatten zal branden! Goede vetverbranding voedingsmiddelen zijn eieren, linzen, amandelen en noten, citrusvruchten, artisjokken, wortelen, broccoli, spinazie, haver, zalm, en gevogelte.

Eet vaker en eten pittig

Met kleine en caloriearme maaltijden, 5 keer per dag, zal u voorkomen dat onaangename honger aanvallen en je lichaam zal meer energie verbrandt te verteren. Probeer ook het toevoegen van wat meer hete kruiden om je eten als je ze wilt. Sommige studies hebben inderdaad aangetoond dat pepers snelheid van uw stofwisseling door het verhogen van warmte van uw lichaam en versnellen van uw hartslag.

Elimineer vet met oplosbare vezels

Voedingsmiddelen rijk aan oplosbare vezels zoals haver zemelen, linzen en sojabonen, zal niet alleen reguleren uw darmtransit, lager uw glycemische index en verminderen slechte cholesterol, maar ook helpen gewicht te verliezen! Oplosbare vezels, in feite, absorbeert water en breekt in de darmen vormen van een gelachtige stof (vergelijkbaar met chitosan - guargom), die vallen koolhydraten en vertraagt ​​de opname van suikers. Het bindt ook vetzuren, waardoor ze niet geabsorbeerd en verlengt de maaglediging tijd. Op die manier wordt het voedsel langzamer verteerd en het gevoel van verzadiging wordt verhoogd.

Drink meer vloeistoffen in vorm te blijven

  • Water zal toxines elimineren en het verhogen van uw stofwisseling.
  • Groene thee helpt u vet te verbranden efficiënter. (Meer over de voordelen van groene thee )
  • 1 theelepel appelazijn genomen voor elke maaltijd zal de snelheid van uw stofwisseling.

Onze selectie