Hoe om fit te blijven zonder uw budget

Ik ben veel te vertrouwd met fit te blijven. Of althans pogingen daartoe. Ik ben ook veel te vertrouwd met het vasthouden aan een budget. Niet mijn keuze. Jaren en jaren van het spelen sporten, gevolgd door jaren en jaren van worstelen met de gevolgen van een sedentaire levensstijl heeft zeker zijn tol geëist op mijn lichaam.

Hoe om fit te blijven zonder uw budget

Als ik vind mezelf berooide, gebruikte ik om te denken dat was het perfecte excuus om mijn lidmaatschap van de sportschool en mijn workout plan te beëindigen. Nu weet ik dat het is des te meer reden om creatief!

Het is moeilijk om de motivatie om in vorm te blijven vinden. Zodra je vind dat push om fit te worden, is het moeilijk vast te houden aan het plan. Vergoedingen voor lidmaatschap van fitnessclubs, personal training sessies, nieuwe workout vistuig en uitrusting optellen tot een voorgevoel en het enorm aantal, die ons naar de fitness-doelen uit het raam gooien. Er zijn manieren om rond de uitgaven zo veel geld! Dus, luister!

Youtube

YouTube is uitgegroeid tot een bron voor bijna alles. U kunt katten doet gekke dingen zien, bekijk uw favoriete muziek video's, leer een nieuwe vaardigheid, tour een vreemd land. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos, en als het gaat om fitness, heeft YouTube zijn rechtmatige plek verdiend op de lijst vrije bron.

Ik erken dat het contraproductief om te zitten in de voorkant van een computerscherm om fit te lijken. Maar, met behulp van YouTube op een efficiënte wijze daadwerkelijk krijg je uit die computer stoel en in die jeans van 5 jaar geleden. Er zijn tonnen van workout video's en YouTube-kanalen die zijn voorzien van grote fitness routines verzorgd aan iedereen. Knijpen in een snelle opeenvolging van yoga of vul een uur lang training, zonder de uitgaven een cent.

Als vindingrijk

Ik heb heel veel gereisd, en een van de grootste problemen voor mij was mezelf stoppen van alles verslindend van de heerlijke buitenlandse gerechten. Het was moeilijk om eruit te komen van die voedsel coma en krijg mijn kont bewegen. Gebrek aan apparatuur voortdurend poseerde een obstakel voor mij om te overwinnen. Dus, ik moest hun toevlucht nemen tot een aantal wanhopige, en creatieve, maatregelen.

Trappen zijn geweldig voor een aantal cardio-of krachttraining. Lopen op en neer een paar sets of lekker calf raises. Ik heb een keer gebruikte kratten bier als mijn halters. En dan dronk ze allemaal achteraf. Nogmaals, contraproductief denk ik. Gebruik een handdoek of deken als uw yoga mat. Vult een rugzak met zware voorwerpen en neem dat voor een wandeling of het gebruiken als een gewicht tot kraakpanden doen. Gebruik de muur, gebruik maken van de vloer, gebruik de heuvel in het park. De bank kan uw nieuwe schip voor omgekeerde push-ups zijn. En krijg je toch om tv te kijken. Het is een win-win!

Oefeningen die overal kan worden gedaan

Er zijn tal van oefeningen die bijna overal kan worden gedaan, zonder het gebruik van de apparatuur. Gaan voor een run is de meest handige manier om een ​​goede workout te krijgen, terwijl het vasthouden aan een budget. Alles wat je nodig hebt is een paar sneakers en wat ruimte.

Heb sneakers niet? Lopen op blote voeten op het strand of een duik nemen in het zwembad, meer, oceaan, bad, waar dan ook. Yoga is een geweldig alternatief. Alles wat nodig is is een vlakke ruimte, geen schoenen, geen probleem! Er zijn ook tal van kracht oefeningen die je kunt doen zonder fancy apparatuur. Squats, lunges, crunches en push-ups behoren tot de meest eenvoudige voorbeelden, en ze bieden allemaal geweldige manieren om de conditie van uw lichaam.

Ga mobiel

Er zijn zo veel mobiele apps beschikbaar om u te helpen op koers te houden met uw nieuwe fitness routine. Veel kan worden gedownload voor gratis of tegen een minimale kostprijs. Verschillende apps bieden verschillende dingen. Sommigen zullen zorgen voor een het eten plan of calorie calculator, terwijl anderen motievencitaten of herinneringen kunnen voorzien.

Elke fitness app is anders, en het zal een beetje experimenteren nemen om degenen die precies bij u passen vinden. Mijn favorieten zijn iFitness en My Fitness Pal. Als u op zoek bent naar een virtuele personal trainer, er is een app voor. Een herinnering nodig om je workout te doen? Er is een app voor. Hulp nodig bij het tellen van calorieën? Oh ja, er is een app voor.

Krijg een vriend

Het is moeilijk om een ​​vervanger voor de verantwoording van het hebben van een lidmaatschap van de sportschool te vinden. Als je het betalen van die maandelijkse kosten, wilt u gebruik maken van de service maken dat u beschietingen uit uw zuurverdiende geld voor. Voor degenen die niet beschikken sportschool lidmaatschappen binnen uw budget, dan verlies je het gevoel van verplichting die je krijgt van een lidmaatschap van de sportschool.

Een uitstekend alternatief voor een lidmaatschap van de sportschool die nog steeds biedt een vergelijkbare verplicht gevoel is door het maken van fitness tot een evenement. Zoek een vriend met gelijkaardige fitness-doelen, of iemand die al regelmatig uitoefent. In plaats van het maken van plannen om drankjes te krijgen, maken plannen om te gaan voor een fietstocht elke week. Heb je dat blok van de tijd al ingesteld in uw schema. Het is een stuk moeilijker om borgtocht aan een vriend dan het is om je solo training sloot.

Heb geen angst mijn conditie vrienden! In tegenstelling tot wat je mag geloven, vasthouden aan een budget en fit te blijven kan eigenlijk vreedzaam naast elkaar bestaan. Een beetje creatief denken en gebruik te maken van de technologieën van vandaag kan echt gaan een lange weg als het gaat om de aanpassing van een nieuwe gezonde levensstijl. Wat zijn enkele van de manieren waarop je fit zonder dat de bank blijven?

Onze selectie