Koolsoep dieet geheimen

We hebben allemaal gehoord van de beroemde koolsoepdieet, en nu u zich afvraagt, wat zijn de geheimen achter dit gewichtsverlies.

Koolsoep dieet geheimen

Als je een speciale gelegenheid komen, en moeten gewoon snel gewicht te verliezen, de kool soep dieet is de juiste voeding voor je. Dit dieet is niet geschikt voor langere perioden, omdat het niet gezond en je niet eet verschillende maaltijden. Maar het kan uw kleine geheim hoe je het gedaan om dat kleine zwarte jurk voor die grote feest.

Wat zijn de ingrediënten voor een kool dieet soep?

 • 6 grote groene uien (ook wel "lente" uien)
 • 2 groene paprika's
 • 1 of 2 blikjes tomaten (in blokjes of geheel)
 • 3 wortelen
 • 1 container (10 oz of zo) van paddestoelen
 • 1 bosje selderij
 • een half hoofd van kool
 • 1 pakket van spice alleen soep mix
 • 1 of 2 blokjes bouillon (optioneel)
 • 1 48 oz kan van Low Natrium V8 sap (optioneel)
 • u kunt wat peper, peterselie, kerrie, knoflookpoeder, enz. toe te voegen (GEEN ZOUT!)

Dit dieet is vrij eenvoudig te bereiden, en niet te duur als sommige andere bekende werken. U kunt de soep te bereiden als je normaal doet, afhankelijk van uw persoonlijke smaak in groenten (rauw, knapperige of goed gekookt).

Dit dieet heeft zijn geheimen en het kan helpen gewicht te verliezen heel snel, ongeveer £ 10 in 7 dagen. Het zal uw spijsvertering te reinigen en maak je licht als een veertje voelen.

Dag een:

U zult al het fruit je wilt eten. Het geheim hier is het verboden fruit - bananen. Ze hebben te veel suiker en vet, dus vergeet ze. Ongezoete thee en water al toegestaan ​​vanaf drankjes, en natuurlijk je kunt eten zoveel soep als je wilt. Nog een koolsoepdieet geheim hier is dat je eigenlijk zou moeten eten meer soep tot meer gewichtsverlies te produceren.

Dag twee:

U kunt groenten eten zoveel als je wilt. Bereid het vers, gekookt of rauw, het maakt niet uit, zolang je ze eten in combinatie met uw soep. Niet stoppen met het eten van de soep, want de soep reinigt uw spijsvertering en helpt je beter te voelen na de eerste 3 dagen. Eet geen bonen, erwten en maïs, omdat ze te veel calorieën.

Dag drie:

Deze dag is zo leuk, na de eerste twee dagen, want nu kunt u groenten en fruit die worden gecombineerd in de eerste 2 dagen te eten. Dezelfde regels voor het verboden fruit en groenten nog steeds van toepassing.

Dag vier:

Voor iedereen die graag bananen, dit is je geluksdag. Het geheim hier is dat je deze dag kan eten tot 8 bananen en drink 8 glazen magere melk. Soep is nog steeds aanwezig in grote hoeveelheden. Dit zal u helpen omgaan met uw snoep hunkeren.

Dag vijf:

Dit is een vlees en tomaten dag. U moet rundvlees kopen of kip te ontmoeten, en om 6 verse tomaten. Je moet veel water te drinken deze dag, rond 8 glazen, want de soep dieet geheim deze dag, is tegen zuren wassen van uw lichaam.

Dag zes:

Deze dag wordt gemaakt voor vlees en groenten. Het is tijd om weer normaal gaan eten. Ga langzaam, maar je kunt eten rond 2 porties vlees en groene bladgroenten tijdens het dieet. U kunt slechts een keer te eten soep, als je ziek van het door nu zijn.

Dag zeven:

Voor rijst en koolhydraten liefhebbers, zal dit de beste dag tijdens het dieet. Je zult moeten eten 1 kom soep en geniet zwarte rijst zoveel als je wilt.

Dit dieet is een geweldig, en na de kleine geheimen, tips en trucs die u kunt echt verliest een aantal goede hoeveelheid vet in 7 dagen.

Onze selectie