Pilates vs yoga

Je bent niet een soort persoon om aerobics, boksen of enige andere vorm van een meer dynamische wokout doen. Je hebt een ontspannende oefening die je spieren zullen vast en u helpen uw innerlijke balans te herstellen. Je kunt gewoon niet make up your mind of te gaan naar Pilates of Yoga. We besloten de twee te vergelijken en u helpen beslissen welke 'meer je ". Beide excersizes zal toon je spieren en het versterken van je kern, maar ze zijn allebei heel anders.

Pilates vs yoga

Yoga

Yoga is, in essentie, de eenheid van lichaam, geest en ziel. Yoga je bewust van je lichaam, haar bewegingen en haar houding zal maken. Het zal je energiek voelt toch rustig. Yogi's zijn van mening dat deze routine is therapeutisch voor zowel een geest en een lichaam.

Yoga zal helpen versterken van uw spieren en gewrichten en je zal flexibeler worden. Yoga richt je elke spiergroep. Als je chosoe yoga leert u hoe goed en hoe ademhalingstechnieken gebruiken om stress los te ademen. Er zijn veel verschillende soorten yoga, zodat je kunt kiezen er een die is gewoon recht voor je.

Pilates

Pilates werkt ook je hele lichaam, vooral je kern, en richt haar balans. Pilates workout omvat Pilates machines en mat oefeningen. Het zal je spieren sterk en mager te maken. Pilates werkt op je concentratie, balans, centreren en ademhaling. In tegenstelling tot yoga, pilates doet niet omgaan met uw geest dus er is geen meditatie. Ook Pilates is meer geconcentreerd op uw core, het is gericht op uw core. In tegenstelling tot yoga, is er slechts een type van Pilates.

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen Pilates en Yoga. Beiden zullen je fit en sterk te krijgen. Yoga lijkt langzaam voor je, maar je zult het vet te zweten en te verbranden. Pilates kan richten op uw kernactiviteiten, maar je zult dat danser-achtige lichaam te krijgen.

Het is allemaal remmen neer: als je meer van een spirituele persoon die in de spirituele kant van de wereld gelooft, yoga is de juiste routine voor u. Als je wilt richten op je rug en de kern, Pilates is voor jou. Beide zullen je leren hoe je goed ademen en beide zullen uw spieren te strekken.

Als dit zal u helpen beslissen, hier zijn enkele beroemdheden die praktijk ofwel Pilates of Yoga:

Jennifer Aniston, Lady Gaga, Miranda Kerr, Sting en zijn vrouw doen yoga.

Amanda Seyfriend, Cameron Diaz, Sandra Bullock, en Reese Witherspoon zijn fans van Pilates.

Onze selectie