Tai chi helende kunsten

Heb je ooit die mensen, meestal gekleed in het wit, dat erg traag kung fu moves uitvoeren zoals in de parken gezien? Ze zijn eigenlijk de beoefenaars van Tai Chi Chuan, algemeen bekend als Tai Chi, een eeuwenoude vechtkunst uit China.

Tai chi helende kunsten

Het maakt eigenlijk niet uit als een vechtsport doet het? Ik bedoel er zijn al die langzame bewegingen die meer uitzien als een meditatie dan een krijgskunst. Dat komt omdat Tai Chi is niet alleen een krijgskunst, het is ook een vorm van meditatie en genezing. Krijg tot Tai Chi Healing Arts weten.

Tai Chi Healing arts kan u helpen met veel chronische en acute aandoeningen. Het beoefenen van Tai Chi is over het algemeen gunstig voor je hele lichaam, spieren en inwendige organen. Het hele punt van de praktijk is om zeer traag, dat is waarom Tai Chi is geschikt voor mensen van alle leeftijden gaan. Het is ook erg goed voor je als je wilt beginnen met trainen na een blessure, want je kunt nemen het heel langzaam en zelfs de tijd van uw herstel te verkorten. Hier zijn 3 grootste voordelen van de Tai Chi Healing Arts.

1. Algemene ontspanning en stressvermindering

Zodra je ziet hoe het beoefenen van Tai Chi lijkt alsof je kunt ervan uitgaan dat het u zou voorzien van algemene ontspanning en verlichten je van stress. En je zal gelijk aannemen. De combinatie van houdingen en bewegingen van Tai Chi, samen met ademhalingstechnieken en meditatie zal je lichaam en geest te krijgen in een volledig rustige en ontspannen toestand. Je zal zowel fysiek als mentaal genezen worden, en je zult zelfs je energie niveau op te krikken en meer creatief.

Tai Chi kan ook helpen bij slapeloosheid, angst en depressie. Het verbetert je geheugen, intuïtie en concentratie, terwijl het verlichten van je van frustratie en woede. Dus, als je wilt schudden al die negatieve gevoelens af en je lichaam, je geest en je geest in een geheel nieuw evenwichtig niveau, zorg ervoor dat je probeert Tai Chi.

2. Verlichting van pijn en het oplossen van problemen met spieren en botten

Kijken naar de bewegingen in Tai Chi kun je zien dat ze zijn gericht op langzaam rekken je spieren. Dit is de reden waarom een ​​van de Tai Chi Healing Arts voordelen is dat het helpt bij pijnbestrijding en spieren en botten problemen. Maakt niet uit of u last heeft van hoofdpijn of rugpijn, Tai Chi kan zeker helpen. Het verhoogt ook de botdichtheid, dus het helpt bij het voorkomen van osteoporose. Het is geweldig voor het bereiken van een betere flexibiliteit in de gewrichten en in je hele lichaam in het algemeen. Dit resulteert in minder problemen veroorzaakt door langdurig zitten uren op kantoor.

Bovendien, Tai Chi helpt bij nekpijn en zelfs in geval van een frozen shoulder. Het verbetert aanzienlijk je evenwicht, waar u alleen kunt profiteren.

3. Voordelen voor uw interne organen en het immuunsysteem


Het beoefenen van Tai Chi massages al uw interne organen, wat resulteert in het verbeteren van hun algemene toestand en functie. Het helpt je een hoop als je probeert om wat gewicht te verliezen. Tai Chi verhoogt ook je immuunsysteem en verbetert uw natuurlijke genezingsproces. Dit betekent dat het beoefenen van Tai Chi kunnen u helpen met het overwinnen van blessures en ziekte, dat is waarom het wordt sterk aanbevolen aan mensen die elke vorm van schade of het bestrijden van kanker.

Het regelt ook uw bloeddruk en uw cholesterolgehalte en de stofwisseling en verbetert de circulatie van bloed en lymfe door je lichaam. Dit is slechts een enorme verbetering van uw gezondheid. Zelfs als je een volledig gezond persoon, de manier van leven de meesten van ons leiden leidt tot hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte - de stille moordenaars.

Gaan leven een gezonder leven. Beginnen met het beoefenen Tai Chi Healing Arts.

Bekijk deze geweldige video - Tai Chi: Inleiding

Onze selectie