Top 10 beroemdheid buit oefeningen

Toon je kont en krijgt rode loper klaar met deze eenvoudige oefeningen aanbevolen door celebrity fitness trainers!

Top 10 beroemdheid buit oefeningen

Ik ben altijd seraching het web naar video's op nieuwe oefeningen, maar celebrity fitness trainers zijn mijn favoriet. Als ze waren goed genoeg voor Megan Fox, J Lo, Lady Gaga, Rihanna, Jessica Alba, Eva Longoria, Jessica Biel en andere hotties om te werken aan hun lichaam, moeten ze goed genoeg voor de rest van ons, toch? Wat ik leuk vind aan deze oefeningen, training en dieet plannen, is het feit dat ze je bereiken van uw doel snel.

Celebs don 't hebben veel tijd, maar nogmaals, wie doet? Het is het feit dat ze nodig hebben om hun lichaam te veranderen voor verschillende rollen in slechts een paar maanden dat maakt hun fitness coaches werken aan een plan dat snel resultaat krijgt. Stel je voor dat bulk tot Tomb Raider of iets te doen in slechts een paar maanden, en vervolgens hebben om gewicht te verliezen of krijgen zachter voor een niet-actiefilm rol. Deze geven u de mogelijkheid om snel resultaten te krijgen in slechts een maand of zo, als je hard werkt. Haal dat Hollywood lichaam met deze eenvoudige oefeningen.

Harley Pasternak

Misschien wel de meest bekende celebrity fitness goeroe, Harley werkt met Lady Gaga, Jessica Simpson, Hilary Duff, Kanye West, Katy Perry en Megan Fox. De coach heeft veel oefeningen die je kunt uitproberen, maar hij beveelt ook aan dat je veel cardio. Wandelen, loopband, hardlopen, fietsen, traplopen, noem maar op. Check out zijn kont oefening die je benen beeldhouwt ook.

Ga voor een stoel, zodat uw rug wordt gedraaid in de richting van het. Laat twee tot drie meter ruimte tussen u en de stoel. Buig je rechterbeen lichtjes en zet je voet op de stoel achter je. Rug houdt je recht, buig linkerknie 90 graden, zodat je rechter knie begint te gaan naar de vloer. Zoals rechterknie centimeter richting vloer, zorg ervoor dat de linker knie niet voorbij je tenen. Terug naar de beginpositie en doe tien herhalingen. Schakel zijkanten en herhaal. Doe 3 sets per zijde. Bekijk de video voor meer tips over hoe je een lichaam zoals Megan Fox te krijgen.

Gunnar peterson

Als er een autoriteit op booties, het moet Jennifer Lopez's trainer Gunnar Peterson. Hij laat ons zien hoe dat booty dat mannen over de hele wereld zijn zuchten krijgen over. Check out Peterson's eenvoudige oefening die je thuis kan doen zonder rekwisieten.

Ga met uw voeten parallel, wapens aan de zijkant. Neem een ​​grote stap achteruit met de linker voet.

Schakelen zodat je bovenlichaam gezichten helemaal naar links, en draai beide voeten zodat je linkervoet naar voren wijst en je rechtervoet naar buiten wijst (hiel van de linkervoet loodrecht naar rechts). Lagere handen naar vloer over links been, let daarbij goed op linkerknie in lijn te houden met de linker enkel. Pivot terug naar het midden en herhaal aan andere been. Doe 12 tot 15 herhalingen, dan schakel kanten. Gunnar toont ons ook zijn andere oefeningen in deze video.

Donovan groen

Groen is de coach voor het tijdschrift "Teen fitness", en hij verscheen op Oprah, The Dr Oz show Highway to Health films en anderen. Mannen en vrouwen overal hou van zijn no-nonsense houding ten opzichte van oefening.

Sta met je voeten uit elkaar iets breder dan je heupen. Neem een ​​halter in elke hand, buig je ellebogen zodat uw handen zijn bijna aan je gezicht. Doe basic kraakpanden terwijl de gewichten, en houd je rug recht en je buik verscholen inch Het is belangrijk om de juiste lichaamshouding te behouden terwijl je de oefening, want als je dat niet doet, een heel andere groep van spieren zal trekken alle het gewicht en je kont zal geen effect voelen. Kijk Donovan's "Butt Blaster" workout video hieronder voor meer tips en oefeningen.

Jackie warner

Warner heeft haar eigen tv-show gewijd aan fitness, waarin ze laat zien hoe uit te werken celebrity stijl en heet lichaam in een mum van tijd. In haar show "Werk", laat ze ons een ballet beweging die liften en tonen de achterkant, maar ook je dijen en kuiten - de plie squat.

Dit vraagt ​​om een ​​buitenwaartse rotatie van de heupen, dus je zult hebben om de afstand tussen je voeten te stellen op basis van de flexibiliteit van uw lichaam. Uw voeten kunnen samen gehouden worden, of apart voor zover ze zullen gaan terwijl u om de oefening te doen. Dus begin met de voeten bij elkaar. Draai je je voet naar buiten, zodat uw tenen wijzen naar de zijkanten. Houd je rug recht en je buik inch Langzaam hurken zo ver als je kunt gaan, en kom dan terug omhoog, je rug nog recht. Laat je heupen en billen ga terug en uit, aangezien dit het effect verminderen. Terwijl je naar beneden gaan, je dijen al het werk doen, maar als je terug komen, het is de achterkant van je benen en je kont dat je gewicht te trekken. Als je een back-up, knijp je bilspieren samen. Als je de oefening met je voeten uit elkaar, zorg ervoor dat je knieën zijn altijd wijzen direct boven je tenen om te voorkomen dat het toevoegen van de druk op je knieën. U kunt dit ook doen 20 van deze met je voeten bij elkaar, en 20 met uw voeten uit elkaar. Bekijk de video op Jackie's full body workout te zien.

Ana Caban

De pilates goeroe toont ons hoe je een stevige, parmantig kont in slechts enkele weken door het volgen van haar oefening plan te krijgen. Omdat pilates is een full-body oefening systeem dat een reeks van machines en andere rekwisieten gebruikt, zal je een oefening bal nodig.

Lig plat op je rug, met onderbenen en voeten op de bal, tenen omhoog, je knieën recht. Leg je armen op de grond uit de buurt van uw lichaam om stabiliteit te krijgen tijdens de oefening. Met behulp van je buikspieren en billen, til je heupen van de vloer, zodat je lichaam een ​​rechte lijn vormt. Til niet te hoog is om te voorkomen dat te veel druk op je onderrug je heupen. Je schouders moeten blijven op de vloer. Gebruik nu je voeten de bal te trekken naar u toe, totdat je voeten raken de achterkant van je benen. Houd je adem in, dan rolt de bal terug met je voeten, uitademen. Herhaal 20-30 keer, en bekijk de video voor meer kont toning pilates oefeningen.

Craig balantyne

Deze celebrity trainer heeft ook gewerkt met Megan Fox. Is er een trainer in de stad dat dit meisje niet naar? Een paar jaar terug, Craig ontwierp een programma genaamd "Booty lift" voor een klant, en deze oefeningen zijn geworden fitness must-haves.

Craig zweert bij de laterale longe. Het is een eenvoudige training zonder gewichten of andere rekwisieten, en je kunt het thuis doen. Als je het wilt doen hard-core, houd gewichten in handen tijdens de hele oefening, maar het zal prima werken zonder hen, ook.

Sta met je voeten iets uit elkaar. Neem een ​​grote stap naar de kant met je rechtervoet, en laat je lichaam in een gehurkte houding, rug recht, je linkerbeen ook rechtdoor. Ga terug naar de beginpositie, dan lunge met je linkervoet op uw linkerkant. Doe ten minste 20 van deze aan elke kant. Lunges kan ook worden gedaan om de voor-of achterkant, als je wilt trainen je hele benen en verschillende spiergroepen.

Michael george

George werkt met actrices zoals Megan Fox, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Jennifer Garner, Julianne Moore en Meg Ryan. Dit zijn allemaal serieus hete dames van verschillende leeftijden en types lichaam, zodat George's plan kan werken voor iedereen. Als u wilt afvallen, zijn dieet en lichaamsbeweging plan bestaat uit 1,200-1,600 calorieën per dag, zes dagen van cardio-en krachttraining, niet overslaan van het ontbijt en het eten van zes kleine maaltijden per dag.

"Je moet je lichaam gevoed gedurende de dag te houden. Ga niet in dieet-modus en verhongeren! Eet kleine maaltijden, streven naar een goede calorieën en minder bewerkt voedsel, en niet de krachttraining niet overslaan. Het zal niet bulk u up, zal het in plaats daarvan maken je lichaam werken als een oven, verbranden al het vet tijdens de bouw van mager spierweefsel, "zegt George.

Ja, is George niet aan een oefening in het bijzonder. Toen hij werkte met Megan Fox voor haar rol in de film Transformers, ze deed uren van cardio en reed een stationaire fiets voor mijlen en mijlen. Zorg ervoor dat deze krijgt in uw fitness routine, zodat u zal opbouwen hartslag, uithoudingsvermogen en werk je hele lichaam, buit inbegrepen.

Chris powell

Powell is bekend als de 'Extreme makeover: gewichtsverlies edition "fitness goeroe. Hij heeft gewerkt met Hollywood royalty al jaren, en hij deelt zijn tips en trucs op zijn website. Hij heeft ook een programma genaamd "Total Body Transformation", waarin hij wil mensen laten zien hoe ze hun levensstijl, eten en lichaamsbeweging te veranderen. Powell wil dat wij maken en onderhouden van gezonde routines, maar hier zullen we alleen genoegen met zijn favoriete buit oefening - de diepe squat.

"Met het oog op stimulering van de bilspieren te maximaliseren, moet de plooi van je heup onder de bovenkant van je knie als je de onderkant van de beweging te komen.", Aldus Powell.

Staan met de knieën licht gebogen, voeten op schouderbreedte uit elkaar, en de tenen iets naar buiten. Verlaag uw lichaam zo ver als je kunt door op je heupen rug en knieën te buigen. Strek je armen naar voren als tegenwicht. Druk door je hielen terug naar staande positie om de beweging te voltooien. Doe 20-30 herhalingen.

Rachel robinson

Misschien herinner je je Rachel uit de echte wereld zien, waarin ze konten zowel mannelijke als vrouwelijke concurrenten geschopt. Dit serieus geschikte dame toont ons hoe je een parmantige, hete kont krijgen met een eenvoudige oefening.

Ga liggen op de grond, en liggen met een rechte rug, armen langs je lichaam. Buig je knieën, zodat uw voeten stevig op de vloer. Het houden van uw schouderbladen op de verdieping, lift heupen zo hoog liggen als ze zullen gaan, en knijp je bilspieren samen wanneer u maximale hoogte te bereiken. Verlagen terug naar de beginpositie en herhaal. Doe ten minste 30 van deze dag en je zal het effect in een week te voelen!

Steve zim

Hollywood hottie Jessica Biel heeft Zim's workout prees openlijk, zegt dat dit is het programma dat hielp haar te krijgen het lichaam van haar dromen. Zim is een van de meest beroemde Hollywood coaches, en vindt u tal van tips en adviezen vinden op zijn website zimfit.com.

Je zult moeten gaan naar de sportschool voor deze ene. Liggen gezicht naar beneden op de been gewicht machine, en plaats je voeten onder het deel dat de liften gewichten. Houd zijden voor het evenwicht. Buig je knieën, zodat u brengen het gewicht naar je kont en rug. Doe dit langzaam, en dan zakken langzaam terug naar de beginpositie. Dit zal opheffen en toon je kont, en ook het oplossen van elke achterpoot problemen die u zou kunnen hebben. Werkt als een charme!

Voor meer tips over hoe je een lichaam dat is rode loper klaar te maken, kijk dan op deze artikelen: Krijg een lichaam als Rihanna, toon je buik in drie eenvoudige stappen en ontdek hoe geweldig fit armen te krijgen.

Onze selectie