Voedsel dat maakt je vet zonder dat u het zelf te weten

Er zijn een aantal zogenaamde smart voedingsmiddelen die eigenlijk gevaarlijker dan de junk food zijn, omdat ze in vermomming, en je hoeft niet je porties te geloven dat het ding je eet gezond is onder controle. En met dit voedsel, zoals het gezegde luidt: Een tweede op de lippen kan kosten u veel vet op je heupen.

Voedsel dat maakt je vet zonder dat u het zelf te weten

Dit zijn inderdaad een aantal van de meest gevaarlijke voedingsmiddelen die zal je gewicht zonder het te weten. De top lijst van wannabe gezonde voeding:

1. Vruchtensappen

Vruchtensappen zijn een slecht idee, altijd. Ze zijn vol suiker, en bevatten veel additieven, aangezien de meeste van hen de werkelijke percentage fruit minder dan 10%. Ze hebben ook smaakstoffen en kleurstoffen, en ze zoveel 400kcal per fles bevatten. Vermijd ze onder elke prijs. Maak groene thee thuis en dragen het rond in een fles. Of gewoon drink veel koud natuurlijk water.

2. Blikken

Blikvoer is een grote no-no. Het ziet er misschien eenvoudig te bereiden en lekker, maar het is meestal vol met suiker, kunstmatige zoetstoffen en additieven die ervoor zorgt dat het fris voor enige tijd blijven. Kies altijd voor vers, rauw voedsel als je kunt.

3. Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden zijn echt ernstige bedreiging voor al het Weight Watchers, omdat ze niet weten dat deze, zogenaamde, lage calorieën ingeblikt voedsel, bevat in feite veel meer zout. Grote hoeveelheden natrium zijn echt gevaarlijk voor je lichaam.

4. Gedroogd fruit

Gedroogd fruit bevat zoveel suiker en calorieën, dat zij illegaal voor lijners moeten zijn. Ze hebben 6 keer meer calorieën dan dezelfde vruchten voordat hij droog. Ook kunt u meer gedroogd fruit dan het verse fruit te eten, want het lijkt kleiner. Maar, wees niet misleid in geloven dat het kan het echte werk vervangen.

5. Mueslirepen

Mueslirepen zijn bijna net zo calorie als Snickers. En ze bevatten net zoveel suiker als Mars. Dus, wees niet gemakkelijk misleid te geloven dat ze gezond zijn omdat ze granen bevatten. De waarheid is dat ze zijn verpakt met olie en additieven om ze krokanter en smakelijker te maken.

6. Sportdranken

Sportdranken zijn als de vruchtensappen, omdat advertenties je laten geloven dat ze zijn een must, gezond, energiek en wie weet wat nog meer. De waarheid is dat ze, in feite, zijn gewoon gekleurd water, met toegevoegde suiker en ze zijn niet gezond, noch nodig. De enige mensen die kunnen profiteren van hen zijn de super atleten die tijdens hun opleiding van grote hoeveelheden calorieën te verbranden, en ze moeten de suikerstormloop na de training om hun lichaam aan te vullen.

7. Vruchtenyoghurt

Vruchtenyoghurt of andere manier meer en meer populair, omdat mensen denken dat ze zijn vetarm. Nou ja, niet vertrouwt dat omdat als producenten bezuinigen op vet, voegen ze gewoon veel meer suiker om de smaak te bevorderen.

8. Verlaagd vetgehalte pindakaas

Verlaagd vetgehalte pindakaas is zelfs nog erger voor u, dan de reguliere pindakaas. Eigenlijk, als je biologische pindakaas vinden zonder toevoegingen, dat is een goede optie voor een snack op een stijging taart, maar eet niet meer dan 2 eetlepels per dag.

Dit zijn mijn tips voor de zomer, want ik hou niet op dieet en geobsedeerd over gewicht. Maken van gezonde keuzes kunt u daadwerkelijk helpen een hoop, om gewicht te verliezen zonder het te weten.

Deel uw mening met mij in de comments, en neem vermelden elk type voedsel dat is gevaarlijk, en maakt je vet zonder het te weten. Wat zijn de meest verrassende voedsel dat je dacht waren gezond, maar eigenlijk zijn ze niet?

Onze selectie