Waarom moet je om het HCG dieet plan te proberen

We hebben allemaal gehoord van de beroemde HCG Dieet Plan. Wat is het dat maakt dit dieet zo anders dan anderen? Nou ja, voor starters, het richt zich op de soort vet, dat we het meest haat-abnormale vet.

Waarom moet je om het HCG dieet plan te proberen

Dr ATW Simeons, een specialist op obesitas en gewicht regelgeving, was het brein achter dit dieet. Hij struikelde over dit dieet terwijl het doen van een onderzoek naar een natuurlijk hormoon dat wordt geproduceerd tijdens de zwangerschap genaamd humaan choriongonadotrofine (HCG).

Er zijn 3 soorten vet. Eerste is structureel vet, en het is van essentieel belang, omdat het de kloof tussen organen vult. Tweede is de normale vet, die ons lichaam gebruikt voor tijden wanneer er niet genoeg voedsel inbreng in het lichaam, zodat we konden overleven. En derde, welke de meest gevaarlijke, is de abnormale vet dat niet beschikbaar is voor het lichaam te gebruiken, in een voedselcrisis.

Het is het grootste probleem voor vrouwen, is het vet opgeslagen in die koppige gebieden zoals heupen, dijen, billen en bovenarmen! HCG zal abnormale vet te verwijderen zonder dat structurele vet-en spierweefsel.

Dus, dat is wanneer het HCG stappen op het toneel. Wat HCG doet is - het zorgt ervoor dat de hypothalamus gebied van de hersenen tot een vrijval van abnormale vetreserves triggeren. Wanneer genomen in relatief kleine doses, en gecombineerd met een zeer laag calorisch dieet, ongeveer 500 kcal per dag, mensen verliezen £ 20 in 30 dagen, dat is anders dan alle andere dieet.

Niet alleen doen ze verliezen die kilo's, maar ze verliezen de abnormale vet. En niet elk dieet kan dat doen, want het probleem is dat mensen tijd nodig hebben om te beginnen met het verliezen van de abnormale vet, maar ze kunnen niet blijven op een dieet tot dat gebeurt, omdat ze te moe, uitgeput en ziek door dan.

Je moet dit dieet te proberen, want het moment dat je dat doet, zal je merken dat je vette gebieden proberen te verlagen. Uw stofwisseling wordt gestimuleerd en zal beginnen branden meer, en meer, calorieën per dag. U zult vet te verbranden, en niet de spieren, zoals in sommige andere diëten, waarbij je je lichaam uithongeren totdat je ziek voelt.

Interessant ding dat zal plaatsvinden op dit dieet is dat je niet hunkert naar snoep zoveel als voorheen.

, Waar hij specificeert een 500-calorie-per-dag dieet dat werd getest op duizenden patiënten: je moet zeker Simeons 'manuscript, "Een nieuwe aanpak van obesitas kilo's en centimeters" te lezen. Je moet porties en combinaties volgen door Dr Simeons.

Wat zal je moeten eten

Toegestaan ​​eiwitten zijn kalfsvlees, rundvlees, kip, krab, rivierkreeft, kreeft, garnalen, en geen vers, witvis.

Toegestane groenten zijn asperges, bieten greens, kool, selderij, snijbiet, witlof greens, komkommer, venkel, groene salade, ui, rode radijs, spinazie en tomaat.

Toegestaan ​​vruchten zijn appels, aardbeien, sinaasappelen, en grapefruit. Beperkte zetmeel bevatten soepstengel of iets dergelijks.

Het is niet raadzaam om naar de sportschool, terwijl op dit dieet vanwege de calorie-inname die te laag is. U kunt gaan voor een wandeling, doe yoga of iets dergelijks, dat is niet te uitdagend.

Onze selectie