10 bruikbare antwoorden op uw pijn

Hoe vaak heb je bereikt voor een medicijn bij je hoofd of je maag pijn? Denk je over wat die medicijnen met je kan doen? Tuurlijk, ze je helpen met de pijn, maar nemen ze ook vaak kon op lange termijn gevolgen hebben op uw gezondheid. Waarom ga je niet proberen iets anders in plaats daarvan?

10 bruikbare antwoorden op uw pijn

Ik zou willen dat je twee lijsten van 5 bruikbare antwoorden op twee meest voorkomende pijnen te geven - hoofdpijn en buikpijn. Ze zijn alle natuurlijke remedies die gewoon beter dan medicijnen zou kunnen werken. Echter, als je pijn is persistent zorg ervoor dat u uw arts om de mogelijkheid van een ernstige ziekte uitgesloten bezoeken.

Hoofdpijn remedies:

1. Koffie

De meesten van ons komen voor een kopje koffie zodra we wakker worden. Het helpt ons duidelijk onze hoofden en maak je klaar voor het werk. Bovendien kan koffie een grote bondgenoot te zijn als het gaat om het genezen hoofdpijn. De cafeïne hoeveelheid van slechts een kopje koffie kon gewoon brengen u verlichting van een lichte hoofdpijn. Echter, niet bereiken voor koffie elke keer dat je hoofd doet pijn, want cafeïne heeft veel bijwerkingen. Ontdek alles over hen in 10 koffie bijwerkingen voor vrouwen plaats.

2. Heet water

Geloof het of niet, kan een fles warm water je helpen, zelfs in gevallen van ernstige hoofdpijn, zoals migraine. Onder de vele theorieën over hoe migraine verschijnen, is degene die zegt dat het gebeurt als gevolg van de inkrimping van de bloedvaten in je nek. Uw hersenen niet genoeg zuurstof krijgen dan, en je hoofd pijn begint te doen.

Probeer deze - vul een plastic fles met heet (niet kokend) water. Zet het op je bed en gaan liggen, zodat de fles bevindt zich achter uw nek. De warmte van het water zal uw bloedvaten uitzetten en de bloedstroom naar je hersenen zal toenemen. Je moet beginnen met een beter gevoel zeer binnenkort.

3. Zuurstof

Zoals ik al gezegd dat hoofdpijn verschijnen wegens gebrek aan zuurstof in je hersenen - de conclusie trekt zelf. Proberen om meer zuurstof te krijgen. Ga naar buiten, bij voorkeur naar een park of bos en neem diep adem. Hoe meer zuurstof je inademt, hoe minder je hoofd zal pijn doen.

4. Massage

Met behulp van een massage als een remedie voor hoofdpijn is heel individueel. Soms kan het helpen, terwijl het soms alleen maar verhoogt de pijn. In ieder geval, zodra je begint te voelen een hoofdpijn, geef jezelf een nekmassage. Het effect is hetzelfde als met warm water - de massage zal opwarmen van de bloedvaten in je nek en verhogen de bloedtoevoer naar je hersenen.

5. Yoga

In het algemeen yoga is heel goed voor je. Het verbetert de algemene toestand van je lichaam en je geest ook. Bovendien is het zeer voordelig als het gaat om uitharding hoofdpijn. Echter, yoga is niet een acute verhelpen. Je kunt niet echt beginnen met yoga en verwachten dat uw bestaande hoofdpijn weg te gaan. Maar, yoga regelmatig zal zeker lager het uiterlijk, en de intensiteit van de hoofdpijn tijd.

Maagpijn remedies:

1. Muntthee

Het is waarschijnlijk het eerste ding dat iedereen zich kruist - mint thee is de meest voorkomende zelfgemaakte remedie tegen maagpijn. Het beste is om organische mint, of beter nog te kopen om het te laten groeien zelf. Neem een ​​theelepel van de bladeren en leg ze in een kopje gekookt water. Laat 5-10 minuten, stam en drink ongezoete. Als je geen fan bent van de thee - kauwen op verse muntbladeren ook helpt.

2. Gember

Mensen hebben gemerkt voordelen gember's een zeer lange tijd geleden en zijn ze te gebruiken sindsdien. Het is een goed idee om gember in uw algemene dieet op te nemen, omdat het fungeert als preventie van maagpijn. Als u wilt dat een acute oplossing - een of 2 "stukjes verse gemberwortel, schil het en snijd het Breng 2 liter water aan de kook, voeg gesneden gember toe en laat gedurende 10-15 minuten Zeef en drink warm...

3. Rijpe banaan

Geloof het of niet, dit advies komt eigenlijk van een vriend van mij die is een dokter. Een rijpe banaan kan heel goed bevrijden u van uw buikpijn. Bananen bevatten kalium die maagkrampen verlicht. De klein zaadje en de vezels van bananen helpt uw ​​stoelgang en daarmee het verbeteren van uw spijsvertering.

4. Yoghurt

Yoghurt is uw beste bondgenoot als je wilt een gezond maag. Drinken yoghurt op dagelijkse basis verbetert je spijsvertering en kan zelfs je stofwisseling te verhogen. Het drinken van een kopje yoghurt wanneer je ervaart maagpijn kan net zo goed brengen u direct verlichting.
Yoghurt bevat melkzuurbacteriën die uw spijsvertering te verbeteren, en probiotische yoghurt bevat probiotische culturen die essentieel zijn voor het hebben van een gezonde maag zijn.

5. Bier

Nu dit is een ding dat ik niet kon geloven toen ik het hoorde. Mijn vriendje eigenlijk altijd beweerd dat bier ontlast hem van buikpijn, maar ik heb altijd gedacht dat hij alleen met behulp van dat als een excuus omdat hij houdt van bier. Maar toen hoorde ik een verhaal van een arts die een glas bier voorgeschreven dagelijks naar een man die had last van maagpijn voor de jaren vóór dat.

Hij kreeg beter na slechts een week, dus het kan net zo goed werken. Echter, in gedachten houden dat bier is niet echt de beste keuze als je probeert om gewicht te verliezen - dus je zou kunnen proberen een van de vorige remedies.

Als u al deze middelen hebt geprobeerd, wil ik graag uw ervaringen horen. Ook, als je weet over een andere oplossing - je bent meer dan welkom om het te delen met de rest van ons.

Onze selectie