10 eenvoudige manieren om gezond te eten op een begroting

Wil je meer voedzaam eten, maar hebben niet veel extra geld te besteden aan dure groenten en fruit? Als het antwoord ja is, blijven lezen!

10 eenvoudige manieren om gezond te eten op een begroting

Er is geen argument dat het vaak goedkoper om boodschappen die niet het beste voor je lichaam te kopen. De meeste bewerkte voedingsmiddelen kunnen worden gekocht op minder dan een dollar per portie, die een harde prijs te verslaan als je winkelen in het vers voedsel gangpaden van uw lokale supermarkt kan zijn.

Maar, dat betekent niet dat je niet goed voor je voedsel kunt eten als je op een budget. Je kunt, je moet alleen een beetje anders winkelen. Hier zijn tien eenvoudige manieren voor u om de voedingswaarde van uw voeding te verhogen zonder het breken van de spaarpot om het te doen:

1. Besteed aandacht aan de verkoop

Je weet dat die vervelende krant flyers die vul je mailbox die je gewoon gooien in de prullenbak het moment dat je ze in het huis? Dat zijn zogenaamde "verkoop" en ze daadwerkelijk kan u geld besparen als je kijkt naar hen.

Zie wat fruit, groenten, vlees en andere gezonde voedingsmiddelen uw lokale kruideniers bieden tegen een gereduceerde prijs en plan uw weekmenu om hen heen. En, vergelijk de verkoop flyers tussen de verschillende winkels. Misschien een in het bijzonder komt in goedkoper dan de meeste van de anderen op een regelmatige basis, zodat je zou willen veranderen, waar je normaal winkelen.

[Lees: Kan je dieet ertoe leiden dat u gewichtstoename? ]

2. Gebruik coupons

Samen met aandacht voor de verkoop, wilt u ook om de coupons die u ontvangt noteren. Vaak samenvallen zij met een omzet die de winkels lopen en je kunt punten krijgen voor bijna niets (en soms gratis als je het werkt gewoon goed).

Dit kan betekenen dat je voorraad op een aantal dingen die je niet meteen nodig hebt, maar dat oke, zolang je ze gebruiken in de toekomst is. Save nu in plaats van later meer uitgeven.

3. Meld je aan voor hun beloningsprogramma's

Veel supermarkten bieden een uitstekende beloningen programma's als je aanmelden om lid te worden. Niet alleen krijg je om te profiteren van hun lagere prijzen in de meeste gevallen, maar ze sturen je ook speciale aanbiedingen die uw boodschappen rekening kunnen snijden nog meer.

Ja, kan het lastig zijn om extra junk mail te krijgen, maar als het kan bespaart u een paar dollar is het niet de moeite waard? Als u geld wilt al erg genoeg besparen, zult u over het hoofd hoeft te ziften door middel van een paar stukjes papier of email (die daadwerkelijk kunnen houden meer geld in je portemonnee als je kijkt naar hen, herinner).

[Lees: Voordelen van het drinken van verse sappen elke dag ]

4. Kijk voor goederen dicht bij expiratie

Dit is een soort van een fijne lijn, maar je kunt verblijven aan de rechterkant van het als je voorzichtig bent. Het beste voedsel dat dit werkt voor zijn vlees. U kunt ze kopen tegen gereduceerde tarieven, omdat ze dicht bij expiratie en gewoon invriezen om later te gebruiken. Geen probleem.

Objecten die je niet gaat willen kopen dicht bij expiratie zijn uw zuivel, melk, kaas en yoghurt. Er is geen manier om die te houden, dus let op die data en koop het verst van vervaldatum die je kunt.

5. Bereiden het eten zelf

Het is vreselijk verleidelijk om te kopen groenten en fruit reeds gesneden, want voor de meeste mensen, het is een baan die is niet leuk om te doen. Echter, als je de tijd nemen om het voedsel dat je koopt jezelf voor te bereiden, kunt u besparen dubbele zo niet driedubbele (of meer).

En, zorg ervoor dat je het goed doet als je thuis komt. Heeft de persoon die veel gezonde voeding koopt en dan moet het eruit gooien, want het zat in de veggie scherper onaangeroerd niet. Als je meteen snijd het en maken het gemakkelijk om te grijpen, heb je meer kans om daadwerkelijk te eten wanneer je honger krijgt.

[Lees: 5 grote kookboeken voor beginners ]

6. Kopen in bulk

Een andere geldbesparende truc is om te kopen in bulk. Terwijl je in eerste instantie kunnen worden doorbrengen van wat extra geld, je bent in staat om het voedsel te kopen tegen een gereduceerd tarief per portie dus, op het einde, u bespaart.

De meeste supermarkten hebben de prijs stickers op de planken die je laten zien hoeveel je betaalt voor elke eenheid. Besteed aandacht aan deze en probeer je gezond voedsel te krijgen tegen het laagste tarief per eenheid mogelijk.

7. Kies generieke merken versus naammerken

Als u een absolute voorkeur in verband met een levensmiddel en zal niets anders dan een bepaald merk, dat is goed te eten. Kopen dat merk. Maar, als je geen voorkeur, kies dan een generieke optie dan een merknaam en bespaar jezelf wat geld.

Als je kijkt naar de meeste ingrediëntenlijst op soortgelijke producten, zijn ze meestal vrij veel het zelfde. Dus, als je niets te verliezen door te kiezen voor degene die het minst kost en het niet erg de smaak, waarom zou je niet?

[Lees: Hoe om voedsel vers te houden voor dagen ]

8. Neem een ​​lijst en hou je eraan

Dit is enorm als het gaat om te besparen op uw boodschappen rekening. Hoe vaak heb je liep in de winkel met drie punten op uw lijst en liep naar buiten met een kar die wordt ophopende volledige, af wat er gebeurd? Niet klop jezelf; bijna iedereen die er weet hoe je je voelt.

Winkels maken een hoop geld aan klanten die te maken impulsaankopen. Daarom zetten ze de duurste voedsel op ooghoogte. Ze weten dat je waarschijnlijk de eerste die je ziet schaffen.

Niet hun spel niet spelen en geef ze meer van uw hard verdiende geld dan moet je. Neem uw lijst en maak jezelf vast te houden. Het kan moeilijk zijn, terwijl je in de markt, omringd door al dat eten je gewoon "moet hebben", maar je zult beter zodra je de deuren op de weg naar buiten geraakt voelen en weten dat je bleef uw portemonnee intact.

9. Koop home grown

Als u woont in een gebied waar de lokale boeren en kwekers verkopen hun goederen langs de weg, kunt u vaak ze krijgen voor veel minder dan je in de winkel betaalt. En, ze zijn over het algemeen een betere kwaliteit (niet frisser op te noemen).

Neem de tijd om te stoppen bij een van deze stands en in ieder geval zien of er iets is dat je interesseert. Trouwens, is het niet goed om uw dollars zetten in iemand anders handen versus in de kassa bij een grote winkelketen voelen?

10. Kweek je eigen

U kunt ook geld besparen door het groeiende aantal van uw eigen gezonde voeding thuis. Natuurlijk kan je de ruimte en seizoensgebonden beperkingen hebben, maar als je hebt groene vingers en een achtertuin of patio, dan kunt u gewoon wilt het een schot. Plus, het is wel leuk om voedingsmiddelen die je moet letten groeien van een zaadje tot een volrijpe bundel van verse, sappige vitaminen en mineralen te eten.

Dus, daar heb je het - tien manieren om uw boodschappen dollar rekken zodat je gezond kunt eten zonder dat jezelf in de arme huis. Geen excuses meer. Krijg voedingsmiddelen die goed zijn voor u vandaag, zodat je een lange en voorspoedige toekomst kunnen leven.

[Lees: Kan het voedsel in de koelkast worden waardoor je ziek? ]

Onze selectie