10 koffie bijwerkingen voor vrouwen

Er gaat niets boven de geur van verse koffie in de ochtend. Het is de geur en de smaak dat de meesten van ons krijgt door de dag. Sommigen houden het sterk, sommige alsof het mild. Sommigen drinken het met suiker en room, anderen drinken vlakte. Maar weten we wat we moeten over koffie?

10 koffie bijwerkingen voor vrouwen

Hoewel koffie helpt ons wakker en houdt ons geconcentreerd, het heeft wel een aantal bijwerkingen op ons lichaam. Tuurlijk, een kopje koffie per dag zal u geen kwaad doen, maar het hebben van te veel van het kon. Hier zijn koffie bijwerkingen voor vrouwen die je op moet letten.

1. Verslaving

Of je wilt het geloven of niet, koffie doet oorzaak verslaving. Je hoeft niet tot 20 koppen koffie per dag drinken om jezelf verslaafd. Zolang je niet kan krijgen door middel van een enkele dag zonder koffie, heb je een kleine verslaving ontwikkeld. Mensen met een ernstige verslaving aan koffie kan ervaren nervositeit, hand beven, koud zweet en zelfs woede totdat ze krijgen hun dosis.

2. Slapeloosheid

Het hebben van teveel koffie zal bemoeien met uw slaap, vooral als je drinkt koffie in de avond. Zeker, er zijn mensen die beweren dat koffie niet dat effect op hen hebben, maar weet je wat - dat is nog erger. Het betekent dat je al te veel koffie en je lichaam bouwt weerstand tegen het. Cafeïne houdt je wakker. Te veel koffie veroorzaakt slapeloosheid, rusteloosheid en de algehele slechte slaap.

3. Hoge bloeddruk

Cafeïne verhoogt je bloeddruk. Het effect is tijdelijk, maar als je veel koffie drinkt, kan het blijvende hoge bloeddruk veroorzaken. U kunt het effect van uw bloeddruk stijgt door het ervaren van geluid in uw oren en hoofdpijn voelt. Als je met deze problemen, wilt u misschien denken over te schakelen naar decaf.

4. Hoog cholesterol

Het drinken van ongefilterde koffie wordt gezegd dat de niveaus van uw totale cholesterol (HDL en LDL) en triglyceriden verhogen. Over jaren, kan dit het risico op een hartaanval verhogen. Over het algemeen wordt koffie gekoppeld aan een hoger risico van hart-en vaatziekten en het is absoluut niet aan te raden voor mensen die al met hartproblemen.

5. Uitdroging

Het is een gemeenschappelijk feit dat voor elke kop koffie die je drinkt, moet je twee kopjes water alleen om te compenseren voor de vloeistoffen die je hebt verloren. Koffie veroorzaakt uitdroging en tenzij je make-up voor het water dat je hebt verloren het kan leiden tot hoofdpijn en misselijkheid.

6. Cellulitis

Hoewel veel van de anti cellulitis bevatten koffie drinken daadwerkelijk verhogen het risico van cellulitis. Cafeïne in de koffie uitdroogt en je maakt je lichaam houdt het water het al heeft. Houden van water is de meest voorkomende oorzaak van cellulitis.

7. Osteoporose

Het drinken van meer dan drie koppen koffie per dag voor de komende jaren kan leiden tot een verminderde botdichtheid. Dit betekent dat u zal worden in een hoger risico op het ontwikkelen van osteoporose. Osteoporose is een ziekte veel vrouwen last van en het veroorzaakt broze botten. Houd uw koffie hoeveelheid tot drie kopjes per dag tops.

8. PMS

Wetenschappers hebben ontdekt dat vrouwen die over het algemeen gevoelig voor het hebben van een sterke PMS is nog sterker als gevolg van het drinken van koffie kan ervaren. Deze bijwerking van koffie is helaas ook een neveneffect van het eten van chocolade. Het spijt me dames - maar als je wilt om zich te ontdoen van uw PMS, het is een no op twee dingen die we het meest liefhebben.

9. Paniekaanvallen

Vanwege het feit dat cafeïne verslaving veroorzaakt, niet de hoeveelheid lichaam wordt gebruikt kan paniekaanvallen veroorzaken. Cafeïne veroorzaakt eigenlijk de zogenaamde 'vecht of vlucht "mechanisme in ons lichaam. Hoog verbruik echter, vermindert dat mechanisme om paniekaanvallen. Je begint te zweten, je handen beginnen te trillen en je verwacht slechte dingen overkomen.

10. Emotionele vermoeidheid

Cafeïne maakt je wakker en geeft je lichaam meer energie. Echter, wat het niet doet is laat je lichaam rust. Het hebben van teveel koffie zal je rond te rennen en het gevoel dat je kunt doen veel meer. Maar, omdat je lichaam rust nodig, zodra je daadwerkelijk gaat zitten en stoppen met werken, je zou zelfs meer moe voelen en emotioneel vervolgens afgevoerd zonder koffie.

Dit zijn de 10 koffie bijwerkingen iedere vrouw moet letten. Koffie doet brengen u veel voordelen, maar je moet niet voorbijgaan aan de slechte dingen. Het zou het beste zijn als je je koffie kon beperken tot slechts een cup in de ochtend.

Onze selectie