10 tips om u te helpen blijven op uw dieet

Diëten kan moeilijker zijn om op te verblijven dan een geïrriteerde rodeo stier vers uit de poort. Het maakt niet uit hoe goed uw bedoelingen zijn en hoe sterk je wilskracht is wanneer je begint, wanneer de werkelijkheid kicks in dat u het verlaten van je comfort zone en moet uw gedrag en denkprocessen te veranderen, kan je motivatie achterlaten als u sneller dan ooit.

10 tips om u te helpen blijven op uw dieet

Er is geen twijfel het feit dat als je wilt levenslang resultaten, moet je levenslang veranderingen aan te brengen. Dus, het woord 'dieet' gebruikt in de context van dit artikel geeft alleen uw eten stijl, niet de periode waarin u wijzigingen aanbrengt alleen om uiteindelijk terug te gaan naar je oude manier van leven (en je oude gewicht) zodra de marteling van beperking is voorbij.

Dat gezegd zijnde, wat kan je doen jezelf gemotiveerd om te eten een gezonde voeding niet alleen morgen, volgende week of volgende maand te houden, maar voor de rest van je leven? Hier zijn tien tips om u te helpen vechten en winnen dan dat proces:

Tip # 1: eet vaak

Een reden kan het zo moeilijk om gezond te eten is omdat je niet vaak genoeg kan worden eten. Als je naar een lange tijd tussen de maaltijden, uw bloedsuikerspiegel begint te duiken en voor je het weet, zul je eet iets dat binnen uw bereik.

Uw eetpatroon en het voedsel dat je normaal gesproken verbruikt het veranderen is al moeilijk genoeg. Maar, wanneer je gooien in oncontroleerbare honger op de top van het, het maakt de hele gewichtsverlies proces vrijwel onmogelijk.

Als u wilt om de honger op afstand te houden, zorg ervoor dat je iets elke drie tot vier uur te eten. Idealiter wil je een maaltijd of snack die zowel een proteïne en een koolhydraat omvat eten. Bijvoorbeeld, kunt u ervoor kiezen om te eten een appel en een kaas stok of een handvol amandelen gegooid op een kop, in blokjes meloenen.

Tip # 2: zich bewust zijn van uw suiker inname

Net zoals niet genoeg eten kan uw bloedsuikerspiegel te gooien in een staart draaien, zo kan het verbruik van suiker. Als je eet een eenvoudige suiker (zoals snoep, gebak en frisdrank) zonder iets anders met het, uw bloedsuikerspiegel zal waarschijnlijk spike. Dat is waarom het voelt zo goed om dit soort van voedingsmiddelen te eten.

Echter, wat omhoog gaat moet omlaag komen en uw bloedsuikerspiegel zal hard neer komen. Dat is waarom je vaak het gevoel lusteloos na die eerste hoge. En, in een poging om weer goed te voelen, je lichaam wil meer suiker dat is de reden dat je de onbedwingbare trek.

Naar hunkeren vermijden, als je iets suikerhoudende eten zorg ervoor dat je het paar met een voedsel dat je bloedsuikerspiegel stabiel (zoals een eiwit) zal houden. Op die manier zult u niet de achtbaan effect op je bloedsuiker te krijgen en je zult nog steeds in staat om een ​​traktatie te genieten van zo nu en dan.

Ook rekening mee dat veel van de 'dieet' voedingsmiddelen hebben een hoge kunstmatige zoetstof inhoud die hetzelfde effect op je bloedsuikerspiegel heeft. Dus al die light frisdranken, traktaties en snacks kunt kopen daadwerkelijk kunnen worden waardoor het moeilijker voor u om gewicht te verliezen.

Tip # 3: nog wat vet in je voeding

Vaak wanneer mensen uiteengezet om gewicht te verliezen, zij ernaar streven om het vet uit hun dieet te snijden. Alle van het vet. Echter, dit maakt niet alleen diëten moeilijker te volgen, maar het is helemaal niet nodig.

Je moet een zekere hoeveelheid vet in je voeding. Niet alleen maakt het eten smaakt beter en houden u voller langer, maar in beperkte porties, het is eigenlijk goed voor je lichaam. De sleutel is om te weten welk soort te eten.

Idealiter wil je weg te blijven van transvetten en verzadigde vetten. Dit zijn de vetten die je het meest kwaad kan doen. Enkelvoudig onverzadigde vetten en meervoudig onverzadigde vetten zijn de gezondere opties.

Sommige voedingsmiddelen die het hart gezonde vetten zijn olijfolie, avocado en olijven. Nogmaals, wil je niet om te gaan allemaal gek met ze, maar een gezonde portie ook daadwerkelijk je goed doen.

Tip # 4: stel uw omgeving voor succes

Heb je een hardere tijd slagen op het verliezen van gewicht als je constant in een omgeving die je wil en vastberadenheid test. Bijvoorbeeld, als je een candy schotel op uw bureau, wat is de kans dat je gaat om te kunnen om daar te zitten en niet duik je hand in het van tijd tot tijd?

Thuis, uiteengezet een fruitschaal, zodat je bereiken voor dat als snack in plaats van chips en crackers. Plaats geen junk food, dat de rest van de familie eet in een aparte kast, zodat je niet altijd hoeft te kijken. Blijf groenten gesneden in de koelkast, zodat ze makkelijk te grijpen.

Op het werk, krijgen het snoep schotel uit uw bureau of vervang de snoepjes met suikervrije kauwgom. Wanneer u potlucks, breng iets gezonds dat je kunt eten zonder schuldgevoel en houden gezonde snacks in je bureau, zodat je niet in de verleiding om naar de automaat.

Tip # 5: gehydrateerd te blijven

Omdat honger signalen zijn zeer vergelijkbaar met dorst signalen, als je laat jezelf uitgedroogd, zult u waarschijnlijk merken dat je om iets te eten als wat je echt nodig hebt is water. Niet te vergeten, als je het water de hele dag drinkt, je minder honger hebt algemeen.

En, water helpt bij het bestrijden bloat, weet je, als je broek niet willen zip-up zo gemakkelijk, worden uw ringen snijden in je vingers en je tenen zien eruit als kleine worstjes. Als u dit effect wilt verminderen, dan stijgen de hoeveelheid water die je drinkt.

Het klinkt misschien contraproductief, maar je lichaam zal vasthouden water als het niet genoeg krijgt. Het is een survival methode die onze voorouders geprofiteerd lang geleden. Dus de enige manier om het te krijgen om het water vrij te zijn behouden is om het te geven genoeg om te weten dat het goed is om het overtollige te laten gaan.

Tip # 6: focus op het positieve

Als je al je tijd besteden concentreren op alles wat je opgeeft bij het verliezen van gewicht versus alles wat je winnen door een gezonde levensstijl, natuurlijk je gaat haten. Dus, als je wilt om het proces te genieten, of in ieder geval wel goed met het, je moet laten gaan van het negatieve stigma dat je eraan verbonden zijn. Simpel gezegd, richten op het positieve in plaats van de negatieven.

Voel je je beter over jezelf als je kijkt in de spiegel als je gewicht een beetje minder? Geweldig! Bent u minder buiten adem als je loopt trappen? Perfect! Houd dit soort dingen in gedachten, zodat je blijft enthousiast over alle goede dingen die nu gebeuren dat je de zorg voor uw gezondheid.

Tip # 7: maak het niet een keuze

Als je jezelf de keuze of u uw dieet volgen of niet, je bent een deur openen die je waarschijnlijk zult lopen recht inch Met andere woorden, hoe meer besluitvorming punten die je tegenkomt in een dag, hoe groter de kans voor u een niet zo goede beslissing te nemen. Dus, als je die momenten kunt houden op een minimum dan krijg je een grotere kans op slagen hebben.

In plaats van het maken van het een keuze tussen hart gezond havermout voor het ontbijt en dat geglazuurde donut, maar vertel jezelf dat je met de havermout. Laat niet de donut nog een optie zijn. Het kan moeilijk zijn in het begin, maar hoe vaker je kijkt naar dingen in een kwestie-van-feit wijze en verwijder de keuze factor, hoe makkelijker het zal worden.

Tip # 8: stoppen met jezelf te vergelijken met anderen

Het is moeilijk om zich te concentreren op het eten van gezond voedsel de hele tijd als je een vriend hebt die om het even wat ze wil kunnen eten en een pond niet te krijgen. Het voelt onrechtvaardig en oneerlijk en je gewoon niet begrijpen waarom je het ruwe einde van de deal.

Hoe meer je het vergelijkt met wat voor jou werkt om wat werkt voor andere mensen, hoe meer je de deur opent voor de bitterheid en wrok. En, als je laat negatieve emoties zoals dat in dan je bent gebonden aan up helemaal op te geven op het hele proces.

Het maakt niet uit wat iemand anders kan en niet kan doen als het gaat om gewichtsverlies. Het enige dat telt is wat je lichaam reageert en wat uw lichaam nodig heeft om positieve resultaten te zien.

Tip # 9: maak een visie bord

Een van de beste manieren om jezelf gemotiveerd is om je doel voor je te houden ten alle tijden. U kunt dat heel ding te doen door het creëren van je eigen visie bord.

Een visie bord is een collage van alle foto's die weergeven wat je doel voor je betekent. Bijvoorbeeld, als het verliezen van gewicht betekent het dragen van een 2-delig badpak, kunt u een foto van een vrouw in een bikini voor uw raad selecteren. Of als het betekent het in staat om gemakkelijker te spelen met uw kinderen, kunt u kiezen voor een afbeelding van een moeder speelt buiten met haar kinderen.

Kies afbeeldingen en foto's die je inspireren en kijk naar het bord vaak, bij voorkeur 's ochtends en' s avonds. Die energie gebruiken om gemotiveerd te blijven moeilijke tijden te krijgen.

Tip # 10: het opzetten van een beloningssysteem

Wij, als mensen, beter en harder werken wanneer we werken naar een doel. Gewichtsverlies is geen uitzondering op die. Ja, de uiteindelijke beloning is natuurlijk wat je krijgt als je al dat overtollige gewicht hebt verloren, maar je moet andere beloningen langs de weg hebben.

Als je dat niet doet, is het moeilijk om te wachten tot het einde om een ​​soort van succes voelt, vooral als je veel gewicht te verliezen. Dus, door het instellen van kleine reeks punten langs de weg en beloningen als je ze ontmoet, zult u meer kans om te blijven op het pad te komen waar je wilt zijn.

Wanneer u bereiken van bepaalde mijlpalen, zoals een aantal kilo's kwijt, geef jezelf een beloning. Misschien zult u een nieuw boek te downloaden of ga je een pedicure. Doe iets aan je prestaties je hebt zo hard gewerkt om te verkrijgen vieren.

Een verblijf op een dieet dat brengt veel veranderingen kan moeilijk zijn. Maar, net als iets anders, maakt het makkelijker met de tijd. Deze kleine tips en trucs moeten helpen je door de moeilijkste deel en maak de rest van het proces eenvoudig zeilen.

Nu, zet ze te gebruiken en te beginnen of voort te zetten uw gewichtsverlies proces. Je kunt het!

Onze selectie