12 gezondheidsvoordelen van appels

We hebben allemaal gehoord over "een appel per dag houdt de dokter weg". Maar hoe velen van ons eigenlijk weten wat appels goed voor zijn? Blijf lezen en ontdek. Ok, je moet hebben gehoord over ten minste een voordeel voor de gezondheid dat het eten van appels brengen. Echter, ik breng je een veel langere lijst. Hier zijn 12 voordelen voor de gezondheid van appels.

12 gezondheidsvoordelen van appels

1. Ontgifting

De combinatie van vitaminen en vezels gevonden in appels verhoogt je stofwisseling en helpt je lichaam te ontdoen van de gifstoffen. Daarom appelen worden in dagelijkse voeding. Je zou ook een van proberen drie fantastische appel zuiveringen dieet plannen om je lichaam te ontgiften.

2. Gewichtsverlies

Ik denk dat dit is het een hele meisjes zou graag horen. Ja, kunt appels helpen gewicht te verliezen sneller. Zoals reeds vermeld, zij natuurlijke metabolisme boosters. Snellere stofwisseling betekent dat u meer van het voedsel dat je eet en laat minder van het stokje in de vorm van vet zal verteren.

3. Mooie witte tanden

Appels zijn zeer rijk aan vitamine C, die essentieel is voor deinende goede sterke tanden en gezond tandvlees. Het eten van appels produceert ook hogere hoeveelheden speeksel in je mond. Het speeksel wast je tanden dus laat ze schoner. Wissel uw dessert voor een appel en doe je tanden en je hele lichaam een ​​gunst.

4. Boost je immuunsysteem

En hier is de oorsprong van het populaire gezegde. Appels, vooral rode, bevatten antioxidanten genaamd quercetine. Het is bewezen om uw immuunsysteem te stimuleren en helpen je lichaam sneller regenereren. Dus, bijten op een grote sappige rode appel.

5. Cataract preventie

Recente studies hebben aangetoond dat een voedingspatroon uit veel fruit bevatten antioxidanten minder gevoelig voor oogproblemen. Aangezien appels bevatten grote hoeveelheden anti-oxidanten, zijn zij de perfecte fruit om uw ogen te beschermen en cataract te voorkomen.

6. Aambeien preventie

Alleen degenen die problemen hebben met aambeien hebben weten hoe groot van een probleem ze zijn. Het eten van appels kan u van ooit te hebben om dit uit te vinden. Appels zijn zeer rijk aan vezels die de ontlasting zachter te maken. Als je minder belasten wanneer je moet gaan naar de badkamer, heb je minder kans op het ontwikkelen van steeds problemen met aambeien.

7. Preventie alzheimer

Recente studie uitgevoerd op muizen, bleek dat het drinken van appelsap en eten van appels verhoogt hersenfuncties. Hoewel het houden van uw hersenen actief is de beste preventie voor de ziekte van Alzheimer, het toevoegen van appels in uw dieet kan extra hulp brengen. Appels vertragen het proces van de verslechterende van hersencellen, waardoor het houden van je hersenen in de best mogelijke conditie voor vele jaren te komen.

8. Preventie Parkinson

Parkinson is een ziekte verbonden met bepaalde storingen in de hersenen. Wetenschappers zeggen dat de kwaadaardige vrije radicalen veroorzaken. Aangezien appels beschermen je hersenen en bevatten krachtige antioxidanten die de vrije radicalen, ze zijn de perfecte fruit voor de preventie van Parkinson.

9. Bestrijding van kanker

Misschien is het grootste voordeel voor de gezondheid van appels is hun vermogen om bijna alle soorten kanker te bestrijden. Appels bevatten flavonol, is bewezen dat het risico van alvleesklier-kanker met 23%. Triterpenoids, zijn stoffen gevonden in de schil van appels significante resultaten getoond in de strijd tegen de lever, borst-, long-en darmkanker.

10. Het verlagen van het cholesterolgehalte

Dit is het gevolg van het eten van appels die de meeste mensen zouden kunnen profiteren van. Helaas hebben slechte voeding en gebrek aan uitoefening hoog cholesterol veroorzaakt velen van ons. Pectine in appels verlaagt de hoeveelheid LDL, ook wel bekend als de "slechte" cholesterol. Er wordt gezegd dat mensen die eten twee appels per dag hun LDL cholesterol kan verlagen met maar liefst 16%.

11. Hebben een gezonder hart

Appels beschermen je hart. De vezels en pectine voorkomen cholesterol te bouwen en verstoppen je slagaders. Schoon slagaders brengen een goede stevige doorbloeding en een gezond hart. Ik zou zeggen dat is een goede reden om uw appels te eten.

12. Verlagen van het risico van diabetes

Onderzoekers zeggen dat vrouwen die eten twee appels per dag minder kans om diabetes type 2 te ontwikkelen, dan degenen die geen appels consumeren. Appels bevatten oplosbare vezels die essentieel zijn voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel in je lichaam zijn, waardoor het risico op diabetes te verminderen.

Appels bevatten slechts 81 calorieën voor een vuistgrote vruchten. Nu dat je alle gezondheidsvoordelen ze brengen, is er geen reden om niet te beginnen met het eten van minstens twee appels per dag.

Onze selectie