3 eenvoudige manieren om op natuurlijke wijze je tanden witter

Iedereen droomt van het hebben parelwitte tanden, zonder vlekken of plaque. De meeste mensen denken dat tandartsen en dure tanden witmakers zijn de enige manier om dit te bereiken. Verkeerd! Indien u wenst om uw mooie en heldere glimlach te herstellen, lees hieronder en ontdek 3 fantastische manieren om op natuurlijke wijze je tanden witter.

3 eenvoudige manieren om op natuurlijke wijze je tanden witter

1. Baking soda is een zeer effectieve vlekkenverwijderaar

Baking soda of natriumbicarbonaat, een water-oplosbaar mineraal in natuurlijke bronnen, alsook kunstmatig geproduceerd voor verschillende doeleinden. Het wordt vaak toegevoegd aan in de handel verkrijgbare tandpasta hun whitening effect verbeteren.

Wanneer opgelost in water, zuiveringszout releases vrije radicalen die het tandglazuur te dringen en te veranderen vlek moleculen van donkerder naar lichter.

Baking soda is dus zeer effectief in schrobben lelijke plaque weg van tandoppervlakken en het verwijderen van vlekken veroorzaakt door rook, koffie en andere factoren. Het is een natuurlijk schuurmiddel, veel minder agressief dan anderen.

Routebeschrijving:

  • Om je tanden een witter uiterlijk te geven, meng 1 theelepel bakpoeder met genoeg water om een ​​romige pasta te bereiken. Gebruik deze pasta om je tanden te poetsen, dan afspoelen en borstelen opnieuw met uw tandpasta.
  • Giet een kleine hoeveelheid waterstofperoxide in 1 theelepel bakpoeder tot een pasta en borstel voorzichtig je tanden ermee. U kunt een kleine hoeveelheid van uw gewone tandpasta toevoegen aan dit mengsel om de smaak te verbeteren.

Voorzichtig:

Poets je tanden met zuiveringszout slechts een keer per week, omdat het overmatig gebruik van natriumbicarbonaat kan uw tandglazuur beschadigen.

2. Aardbeien zijn natuurlijke bleekmiddelen

Eten zoveel aardbeien als je wilt! Ze zijn geweldig bondgenoten voor het maken van uw tanden witter en geven u een heldere en mooie glimlach.

Aardbeien, net als veel andere vruchten, bevatten maleïnezuur, een natuurlijk bleekmiddel gebruikt in vele mondspoelingen, tandpasta en tanden whitening producten.

Maleïnezuur is een kristallijne, kleurloze stof die samentrekkende eigenschappen, zeer nuttig bij het oplossen van vlekken veroorzaakt door koffie, wijn en rook heeft. Het is een natuurlijk reinigingsmiddel dat tandoppervlak verwijdert en verkleuring vermindert het verschijnen van bruine vlekken.

Routebeschrijving:

  • Gebruik een vork om mash 2 of 3 aardbeien in een pulp. Solliciteer aardbeien pulp op een zachte tandenborstel en verspreid het op je tanden. Laat het verblijf voor 5 minuten, daarna spoelen. Je kan ook je tanden poetsen met aardbeien pulp gedurende enkele minuten voordat u uw gewone tandpasta.
  • De andere manier om te profiteren van de maleïnezuur in aardbeien is op een aardbei in twee snijden, wrijf het op je tanden gedurende 2 of 3 minuten en dan afspoelen en poetsen met tandpasta.
  • Om meer effect te bereiken, kunt u een kleine hoeveelheid zuiveringszout toe te voegen in de aardbeien pulp.

Voorzichtig:

Heb aardbeien pulp niet van toepassing op uw tanden meer dan een keer per week, als te veel maleïnezuur schadelijk voor uw tandglazuur kan zijn. Je tanden poetst altijd achteraf, met behulp van uw gewone tandpasta.

Aardbeien bevatten ook suiker, die u zeker niet mag laten op je tanden!

3. Knapperige fruit en groenten zijn uitstekend, niet-schadelijke schuurmiddelen

Eet een appel per dag en je zult de tandarts weg te houden. Rauwe en knapperige groenten en fruit zijn natuurlijke tandenborstels die fungeren als schoonmakers en vlekkenverwijderaar, zonder schade aan uw tandglazuur.

Verse knapperige fruit en groenten, zoals appels, wortelen, selderij, bonen en bloemkool bevatten cellulose en vezels, die fungeren als natuurlijke schuur die bacteriën elimineren, verwijderen recente verkleuringen, polish tanden en tandvlees te stimuleren. Ze verhogen ook de afgifte van speeksel, dat spoelt weg schadelijke etensresten.

Als je bosbessen gegeten of gedronken koffie, wijn of cranberry en druivensap, is het goed een gewoonte om een ​​appel te eten onmiddellijk na.

Alles samengevat, moet je oppeuzelen vers en knapperig fruit en groenten per dag - het zal niet alleen ten goede aan je tanden, maar uw algehele gezondheid ook!

Conclusie:

Baking soda, aardbeien, knapperige groenten en fruit! Heb je er ooit aan gedacht dat zo'n eenvoudige en natuurlijke remedies verbergen zoveel krachtige effecten? Check ze uit en verzeker jezelf! Als je weet dat een aantal andere manieren om je tanden witter te maken natuurlijk, neem deel ze hieronder.

Onze selectie