3 manieren om te ontgiften en voel me geweldig

Als je denkt detox het gaat over uw gezondheid, niet uw taille, maar ja, je taille speelt ook een rol in uw gezondheidstoestand.

3 manieren om te ontgiften en voel me geweldig

Detox, kort voor detoxificatie, zoals de naam al impliceert, is over het schoonmaken van uw organisme.

Dus hoe kan je het reinigen van de gifstoffen uit je lichaam? Kies gewoon een van de drie manieren waarop wij voorstellen. Het is makkelijk, zolang je gemotiveerd bent.

Wanneer u uw detox plan te beginnen, zorg ervoor dat het is gewoon een vliegende start in een gezonder je. Ja, als je ontgiften, het zal je gewicht-verlies proces te profiteren. Detox zal uw spijsvertering efficiënter te maken. Het wegwerken van toxines en afvalstoffen in je lichaam versterkt uw immuunsysteem. Het zal ook uw lichaam verjongen. Dus begin je weg naar nieuwe, meer stralende u.

1. Vasten detox

Laten we beginnen met de meest radicale ene - vasten.

Het is een van de meest effectieve manieren van reiniging van het lichaam van gifstoffen. Hoewel er voordelen van deze praktijk, moet het met voorzichtigheid worden gebruikt.

Misschien bent u bang als je niet kan weerstaan ​​uw drang om te eten. Als je gemotiveerd bent, je kunt. De vraag is hoe gezond het is om te onthouden van het eten. U kunt uw lichaam niet gedeeltelijk helpen. Alle onderdelen van het organisme moeten samenwerken bij de coördinatie. Als lange vasten verzwakt je immuunsysteem, je bent jezelf niet te doen een gunst.

Als je niet eet helemaal of je eet te weinig, voor een langere tijd, zal je metabolisme vertragen. Als je eenmaal begint te eten weer (en uiteindelijk moet je, als je wilt blijven leven) is het makkelijker om ponden te zetten.

Hoe lang kunt u ontgiften met behulp van vasten voordat het schadelijk wordt? De veilige manier van vasten heeft een eenvoudige regel - een dag regel. Als u besluit om het te doen, zorg ervoor dat je niet snel voor meer dan 24 uur. Zorg ervoor dat je uitdroging te voorkomen. Drink water, veel water. Deze regel geldt voor het vasten en niet-nuchtere dagen.

Moon dieet is een variant van het vasten detox. Aan het begin van elke nieuwe maanfase, dient u zich te onthouden van het eten voor 24 uur. Drink zoveel water als je kunt. Thee is ook toegestaan. Niet gezoet, natuurlijk. Zelfs zoetstoffen worden niet aanbevolen. Zij kunnen met nul calorieën, maar ze zullen de bepaalde signalen naar je lichaam, dat zal verknoeien het proces van het dieet te sturen.

2. Vloeistof detox

Dit is een eenvoudiger manier om te ontgiften. Het bevordert de gezondheid door het geven u tal van voedingsstoffen tijdens het schoonmaken van je lichaam.

Je nodig hebt om weg te blijven van het eten van vast voedsel. Afgezien van al het verse sappen van groenten en fruit, kunt u eten (of drinken) soepen, minestrones, en melk en yoghurt smoothies.

Voor de beste resultaten alleen rauwe groenten, vruchtensap en water. De aanbevolen periode voor de vloeistof detox is maximaal drie dagen.

3. Sap detox

Sappen, rijk aan vitaminen en anti-oxidanten, reinigen de giftige stoffen die zich ophopen in de lever, waardoor het efficiënter wanneer het verwijderen van overtollige vetten uit het lichaam (wei ook wordt gebruikt voor dat doel).

Sap detox klinkt misschien als de extreme versie van de vloeibare voeding, maar dat is niet het geval.

Het enige wat u hoeft te doen is beginnen de dag met een glas sap. U kunt kiezen voor een natuurlijke, vers geperst fruitsap (zonder toegevoegde suiker) van uw voorkeur. Gewoon proberen om weg te blijven van grapefruit, terwijl je detox, vooral als je geen voorgeschreven medicijnen. Grapefruitsap bevat een component dat het effect ervan kunnen wijzigen. U kunt sommige lijnzaad, rijk aan omega-3 vetzuren, toe te voegen aan uw sap.

Maar nu het beste deel - je kunt eigenlijk eten de hele dag door! Je moet over een caloriearm dieet dat gezond en voedzaam voedsel bevat. Je moet vet voedsel, koffie, en overmatige koolhydraten te vermijden.

Op deze manier te ontgiften kan duren tot drie weken. Dan geleidelijk aan beginnen met het toevoegen calorieën, maar probeer je gezonde eetgewoonten te houden.

Het is niet erg redelijk om te verwachten te reinigen in twee dagen alle troep u verbruikt voor jaren geweest.

Detox moet een manier om je eetgewoonten te veranderen zijn. Kijk niet naar het als een quick fix-methode. Maak een gezonde levensstijl uw lange-termijn doel.

Zie je niet meteen resultaat, maar als je het rustig aan, zal je gestaag vooruitgang te boeken, en je zult zien voordelen, zowel fysiek als mentaal.

Onze selectie