5 beste natuurlijke metabolisme boosters

Wij zijn altijd hoorzitting over hoe belangrijk het is om een ​​snellere stofwisseling voor effectief gewichtsverlies hebben. Wilt u weten hoe u uw stofwisseling te stimuleren? Blijven lezen.

5 beste natuurlijke metabolisme boosters

Allereerst moet ik u zeggen dat gezonde voeding en oefeningen zijn de beste metabolisme boosters op de planeet. Naast hen zijn er een paar andere dingen die je zou kunnen helpen. Hier zijn 5 beste natuurlijke metabolisme boosters.

1. Groene thee

Als je hebt gehoord over groene thee, heb je gehoord over het wordt beschouwd als een van de beste natuurlijke metabolisme boosters. Groene thee is de beste vriend van elke dame op een dieet.

Groene thee is bekend als een zeer krachtige anti-oxidant, maar het is ook een zeer krachtig metabolisme booster. Studies hebben aangetoond dat mensen die consumeren 3-6 kopjes groene thee per dag, verliest 60-90 calorieën meer dan mensen die niet drinken groene thee. De resultaten van groene thee duren 24 uur, is dus dagelijkse consumptie aanbevolen.

Echter, groene thee bevatten ook cafeïne, dus je zou willen om het bedrag dat u drinkt passen. Als je zwanger bent is het best om het te vermijden.

2. Koffie

Als je ooit opgevallen hoe snel, nadat u koffie drinkt, voel je de behoefte om je darmen te legen - je raadt dat koffie verhoogt je stofwisseling. Alle bewijs is er en de wiskunde is zeer eenvoudig.

Koffie creëert eigenlijk een soort van gladde vloeistof in uw maag. Dit gebeurt omdat koffie bindt aan de vetzuren. In combinatie maken ze een vloeistof die de meeste neemt van wat er al in je maag en darmen en duwt het uit.

Koffie is niet alleen een grote metabolisme booster, ook aangetoond resulteert in het verminderen van het risico op colonkanker in vrouwen. Toch is het niet aan te raden om meer dan 3 koppen koffie per dag in te nemen, omdat je de negatieve bijwerkingen kunnen ervaren.

3. Appels

Geloof het of niet een appel per dag is niet alleen houdt de dokter weg - het verhoogt ook je stofwisseling. Appels zijn een perfecte snack voor alle mensen op zoek naar een gezond dieet plan.

Appels bevatten stoffen die het voedsel door je systeem sneller. Op die manier niets van zal blijven en een kans hebben als vet worden opgeslagen. Aan de andere kant, appels maak je ook een vol gevoel, wat er werkelijk maakt ze perfect.

4. Grapefruit

Grapefruit is al lang besproken als de stof die de stofwisseling kan stimuleren. Sommigen beweerden dat het werkt, anderen dat het niet, maar een recente studie heeft verdiend grapefruit zijn plaats onder de beste natuurlijke stofwisseling booster.

De studie duurde 12 weken en mensen die een halve grapefruit bij elke maaltijd verloor 3,6 £ aten. Degenen die grapefruitsap had verloren £ 3,3. Ik niet meer bewijs nodig.

Toch, in gedachten houden dat roze pompelmoes bemoeit met de pil. Als u gebruik maakt van hen, vasthouden aan regelmatige gele grapefruit - het is veilig.

5. Zuivelproducten

We weten allemaal dat melk en zuivelproducten zijn zeer belangrijk vanwege de calcium die ze bevatten. Maar, wist u dat calcium verhoogt ook je stofwisseling?

Om je de waarheid te zeggen, was ik nogal sceptisch toen ik voor het eerst hoorde over dit. Toch hebben studies aangetoond dat mensen die melk en zuivelproducten te consumeren minder gevoelig zijn voor obesitas dat degenen die dat niet doen. 12 gram melk per dag zal je £ 12 minder over een periode van twee jaar zonder iets anders veranderd in uw dieet. Het is een schot waard, vind je niet?

Voeg deze 5 ingrediënten om uw gezonde voeding, bewegen en het drinken van veel water en je metabolisme zal raket snel uitgegroeid. Zich te ontdoen van de extra kilo's en verwen uzelf met een algemeen beter gevoel.

Onze selectie