5 natuurlijke manieren om in slaap te vallen

Er zijn maar weinig gevoelens erger dan overwerkt en vermoeid, maar niet in staat om in slaap te vallen. Elke vijfde persoon in de Europa ervaringen slapeloosheid op een bepaald punt. Wat is echt eng is dat vrouwen die moeite hebben in slaap te vallen dan mannen met 100%, dat is te wijten aan de hormonale veranderingen die we gaan door elke maand.

5 natuurlijke manieren om in slaap te vallen

Wat is zeker erger dan slapeloosheid zelf wordt steeds verslaafd aan slaappillen. Het lastige is, creëren ze een psychologische in plaats van chemische afhankelijkheid. Daarom is het van cruciaal belang om de werkelijke onderliggende oorzaak van slapeloosheid te sporen omdat psychologische en medische oorzaken vereisen verschillende behandelingen.

Als je gewoon bent gestrest, zal gedragstherapie aanbevolen door uw arts of life style aanpassingen alleen slimmer oplossingen dan consumeren slaapmiddelen. Een kwart van de volwassen bevolking in Europa gebruik van slaapmiddelen, die alleen onschadelijk als het gebruikt wordt strikt als voorgeschreven. Lees verder om te weten te komen over natuurlijke manieren om in slaap te vallen om uw lichaam te respecteren en gezond te blijven.

1. Leren ontspanningstechnieken

Een traditionele favoriet is het hebben van een warm aromatisch bad. Waarom niet genieten van een schoonheidsbehandeling genieten met uw eigen mix van kalmerende essentiële oliën zoals ylang ylang, sandelhout of lavendel. Maak het voedende door toevoeging van natuurlijke anti-aging middelen zoals shea butter-gebaseerde badproducten. Om uw reis naar dromenland te garanderen, genieten van een kopje warme melk in plaats van iconische champagne terwijl het hebben van een duik, of achteraf wanneer je verscholen in bed. Voeg nooit honing aan je melk in de avonduren als suikers laat je hersenen supercharged voor uren. Zelfs als je in slaap valt, voor te bereiden op een aantal bizarre dromen te wijten aan je mentale hyperactiviteit.

Leer slaapverwekkend acupressuur punten hier, en masseer je weg in een diepe ontspanning. Andere oude oosterse disciplines bieden extra efficiënte oplossingen. Probeer het doen van deze slapengaan yoga houdingen die de broodnodige ontspanning reactie in je lichaam en geest zal uitlokken. Qi gong geeft deze de gezondheid gerichte ontspanningstechnieken worden uitgevoerd in bed.

Als voor reguliere sport en meer inspannende fitness-activiteiten, het is geweldig om te werken met die overmatige energie te verbranden en zich moe voelen op een gezonde manier, maar meer dan 2 uur voordat u wilt gaan naar bed. Houd adrenaline weg om af te drijven in je schoonheidsslaapje.

2. Eet je een weg om te slapen

In plaats van de slaap-eten, een wijdverspreid fenomeen in Europa, het proces omkeren en te consumeren magnesium rijke producten zoals volle granen, cashewnoten, bananen, warme melk met cacaopoeder en tarwezemelen ontbijtgranen op basis van. Interessant, oploskoffie is magnesium bom met 456 mg magnesium per 100 gram droge korrels. Zorg ervoor dat je niet genieten van elke vorm van koffie na 5:00 als slaap-reducerende cafeïne effecten duren tot 7 uur.

3. Super kruiden

De natuur geeft ons wat geen fancy lab kan, aromatische kruiden die niet alleen ontspannend, maar elk heeft een aantal andere voordelen voor de gezondheid. Durf te experimenteren; mix kruiden en vind een mix die werkt voor jou het beste. Gebruik valeriaan, kamille, lavendel, rooibos Afrikaanse rode struik thee, St.John 's Wort, linde, hop en passiebloem. Hun efficiëntie is bewezen over honderden jaren over de hele wereld, is de kans groot je oma gevuld op een aantal van hen. Ik herinner me mijn oma gaf me valeriaan tinctuur druppels op een suikerklontje na een stressvolle gebeurtenis.

4. Juiste plaats, juiste tijd

Uw lichaam hunkert frisse lucht te allen tijde, dus de ramen open in je slaapkamer en zet de a / c voor bepaalde tijd. Ook als je niet kunt slapen, het helpt om uit te komen op een terras of een veranda en adem bewust terwijl het visualiseren van jezelf zinken in een kussen dieper en dieper met elke uitademing. Afgezien van de frisse lucht, wat is cruciaal voor gezonde slaap is de afwezigheid van licht. U wilt uw lichaam een ​​duidelijke boodschap dat het 's nachts en is het tijd om uit te schakelen sturen.

Goed slapen routines ook betekenen wennen aan regelmatige bedtijd en wakker uur. Zich aan deze en zorgen voor meer dan het absolute minimum van 5 uur slaap, je omhoog te werken tot 7 uur.

Je hoeft niet te geloven in feng shui om uw slaapkamer te optimaliseren. Kies zachte, pastel of donkere kleuren. Paars en blauw zijn perfect. Spuit uw lakens met een mengsel van water en een paar druppels essentiële olie van lavendel. Als stilte creëert geluid in je hoofd, speel wat ontspanning muziek.

5. Cognitieve gedragstherapie

Als je nog moet meer natuurlijke manieren om in slaap te vallen, overweeg dan het inhuren van een goed aanbevolen therapeut die zal brengen slapen terug naar je leven met cognitieve gedragstherapie. De belangrijkste uitdaging zal zijn om stil te zijn uw overactieve geest en zijn irritant geleuter.

De beste CBT truc is niet in slaap te vallen, want dit zal de druk van het moeten slapen te verwijderen. De stress van het kijken naar de tijd en het berekenen van hoe weinig uren u nog over hebt tot de ochtend alarm remt uw inspanningen om in slaap te vallen. Hoe minder je je zorgen maakt, hoe eerder je je diep in slaap bent.

Als je een speciale techniek die werkt voor je hebt ontdekt, voel je vrij om te delen in de commentaar sectie. Misschien heb je te helpen een andere slapeloze soul verkrijgen haar verkwikkende slaap.

Onze selectie