5 regels te kijken na uw tanden

Het is belangrijk om gezonde tanden en een mooie, witte glimlach hebben. Natuurlijk kan je niet echt verwachten dat de Hollywood-glimlach, tenzij je ofwel heel veel geluk of hebben porseleinen veneers. Toch kunt u voor uw eigen tanden en houd ze in de beste vorm. Hier zijn 5 regels over hoe dat te doen.

5 regels te kijken na uw tanden

1. Bezoek uw tandarts op regelmatige basis

De meeste mensen bezoeken hun tandarts alleen als ze een probleem hebben. Als u wilt mooie en gezonde tanden - wees niet een van die mensen.

U moet uw tandarts te bezoeken minstens een keer in de zes maanden, geen excuses. Zelfs al zou je denken dat je geen problemen met je tanden hebt, zou je het mis. Uw tanden kunnen soms beginnen aan verval van binnenuit, en tegen de tijd dat probleem krijgt uit op het oppervlak, kan het te laat zijn. Het is ook geweldig als je kunt veroorloven tanden elke zes maanden polijsten. Op die manier zullen uw tanden gezond en glanzend wit blijven.

2. Floss na het poetsen

Flossen is een relatief moderne praktijk, maar het is niet te lichtvaardig worden genomen. Flossen is eigenlijk cruciaal voor gezonde tanden, en het is net zo belangrijk als het poetsen.

Veel mensen denken dat flossen is niet echt zo belangrijk, maar na te denken over het op deze manier, elke keer dat je eet, zijn er kleine deeltjes van voedsel die vast komen te zitten tussen uw tanden. Als uw tanden zijn niet echt ver uit elkaar, zult u niet in staat zijn om die deeltjes eruit te komen met een borstel, maar je wil met floss.

Wees voorzichtig als je tanden heel dicht bij elkaar liggen. U kunt wat extra kracht nodig hebben om daadwerkelijk steek de floss tussen twee tanden en je kan uiteindelijk het raken van je tandvlees met de floss en waardoor ze bloeden.

3. Let op wat je eet

Je tanden te maken hebben met voedsel dat je eet elke dag. Doe alles wat je kunt om hun werk gemakkelijker te maken en om hen te beschermen.

Nu, dit betekent niet dat je alleen moet hebben soepen en shakes, omdat je bang dat je zou je tanden beschadigen bent. Integendeel, als je ze alleen zacht voedsel zullen ze beginnen te verslechteren, omdat ze hebben niets om op te kauwen kreeg. Aan de andere kant, niet doen alsof je hebt titanium tanden die kunnen kauwen op zowat alles.

Verschillende voedingsmiddelen hebben verschillende invloed op je tanden. Sterke kruiden en zuren schade aan uw tandglazuur, terwijl melk en melkproducten regenereren. Zoals we allemaal weten, suiker vernietigt uw tanden. Groenten bevatten veel belangrijke ingrediënten die uw tanden sterker te maken, maar dat geldt ook vlees. Op het einde, je bent een omnivoor en uw tanden als afwisseling, dus niet uitsluiten elk type van voedsel volledig uit je dieet en je hebt gezonde tanden.

4. Vergeet sigaretten


En dan bedoel ik helemaal vergeten over hen! Niet gekapt; niet overschakelen naar het licht merken, stoppen helemaal, vandaag!

Sigaretten zijn niet alleen slecht voor je tanden, ze zijn slecht voor je hele lichaam en de algehele gezondheid. Ze veroorzaken je tanden te geel worden, verslechteren en vallen uit, en ik ben niet eens gaan ton praten over de extreem slechte adem beginnen. Ze maken ook je tandvlees worden zwart en zwak, dat is een andere reden waarom je tanden eruit kunnen komen.

Bijna alles over de slechte invloed van sigaretten is gezegd. Waarschuwingen zijn geschreven op elk pakje sigaretten. Als je houdt van je tanden, je lichaam en je gezondheid, stoppen met roken meteen.

5. Bezuinigen op koffie, alcohol en frisdrank

Koffie en alcohol veroorzaken vlekken op je tanden die zijn zeer moeilijk om zich te ontdoen van, als je niet volledig opgeven koffie, op zijn minst proberen om het te reduceren tot een kopje per dag. Als het gaat om alcohol, we weten allemaal dat te veel is echt slecht voor ons, maar we hebben ook gehoord dat een glas rode wijn per dag voorkomt hart-en vaatziekten. Het maakt niet uit of je gelooft dat dit waar is of niet, in gedachten houden dat het de rode wijn in het bijzonder die vlekken je tanden meest.

Frisdranken zijn misschien wel het ergste voor je tanden uit deze groep. Niet alleen dat de kooldioxide schade aan uw tanden, frisdrank zijn ook vol met suiker die je tanden zal vernietigen. Het beste is om helemaal vergeten over frisdrank, ze zijn slecht voor je tanden en je taille lijn ook.

Vergeet niet dat je moet je tanden om je hele leven duren en het verzorgen ze goed zal hen zeker houden in een goede conditie voor zo lang als je in de buurt. Natuurlijk fineer zijn een oplossing, maar dat is een erg dure oplossing die nooit kan vervangen uw natuurlijke tanden. Volg deze regels en ook lezen over hoe u uw tanden te beschermen, en bent u zeker om een mooie glanzende glimlach.

Onze selectie