7 eenvoudige manieren om stress te verminderen

We zijn allemaal gestrest. En hoe konden we niet, tussen werk en thuis, en alles wat we moeten doen op dagelijkse basis. Maar, er is hoop - de invoering 7 eenvoudige manieren om stress te verminderen. Volg deze stappen en je voelt zich ontspannen.

7 eenvoudige manieren om stress te verminderen

1. Glimlach

Het kan heel moeilijk zijn om lachen als je nerveus bent, maar glimlachen is een geweldige manier om stress te verminderen. Ook al is er niets te lachen, als je jezelf lachen, na een zou kunnen zijn, terwijl je begint beter te voelen.

Uiteraard zal je begint te denken over dingen die je kunt maken glimlach, en door simpelweg dit te doen, kan je voor een ogenblik ophouden te denken over dingen die stress je uit. Werkt als een charme.

2. Ontspan en adem

Hoewel het klinkt stom als iemand je vertelt om te ontspannen als je gestrest - proberen te ontspannen eigenlijk werkt. Wanneer je gestresst, gewoon proberen om je ogen te sluiten voor een moment en adem 10 keer diep adem. Na ongeveer de vierde adem zal je al beter voelen.

Dit is niet alleen een psychologisch gevoel. Het inademen van hogere hoeveelheden zuurstof daadwerkelijk ontspant je spieren en je begint om minder gestresst en meer ontspannen te voelen. Dit is een instant stress reliever en het kan op elke plaats op elk moment worden gebruikt.

3. Denk gelukkige gedachten

Denken gelukkige gedachten is een geweldige manier om stress te verminderen. Het grootste ding over het is, dat niemand moet weten wat je doet. Wanneer je voelt gestrest gewoon proberen om jezelf als je iets wat je graag doet in plaats daarvan. Denk na over ontspannen op een strand, of kussen van je partner, of spelen met uw kinderen. Denken over iets dat je gelukkig maakt en u zult beginnen te voelen gelukkig.

4. Denk grappige gedachten

Dit is ook een fantastische manier om beter te voelen als je gestrest. Als iemand waardoor je het gevoel erg nerveus, en vooral als iemand je ergert, probeer afbeelden ze in een clown pak. Dit zal de stress onmiddellijk te verminderen en voelt u zich een stuk beter

5. Mediteren

We hebben allemaal gehoord dat meditatie is waarschijnlijk de beste manier om stress te verminderen. Dus, probeer het. U hoeft niet aan een speciale woorden, of voor enige bijzondere in het geheugen, maakt de meditatie je eigen.

Zet wat muziek die je ontspant, dim de lichten, licht een aantal geurkaarsen, zitten comfortabel en uit te schakelen. Probeer niet te denken over je werk, over het huis dat u dient, probeer niet te denken over iets. Gewoon leeg je geest en adem in de lucht met een ontspannende geur van de geurkaars.

Probeer ook niet te bewegen, want elke beweging die je maakt breekt de staat van meditatie en keert u terug naar het begin. Als het helpt, kan je ook proberen uiten een enkel woord (het is meestal de "ohm"), omdat het geluid van je stem te zeggen hetzelfde woord over en weer leidt u naar de staat van totale ontspanning.

6. Maak een bubbelbad

We houden allemaal van hen en we weten allemaal hoe groot en ontspannend ze kunnen worden. Had een verschrikkelijke dag op kantoor? Maak jezelf een bubbelbad als je thuiskomt. De warmte van het water zal ontspannen je spieren, waardoor je je beter voelt. De geur van de baden producten die u gebruikt, zult u kalmeren, en als je op een aantal ontspannende muziek en brengen in een glas wijn, je bent in voor een echte traktatie.

7. Ga voor een wandeling

Je weet hoe wanneer je ruzie met iemand, je het gevoel alsof je uit het huis en gewoon lopen? Nou ja, kan het lopen sterk verminderen uw stress niveaus, dus probeer te lopen gedurende minstens een half uur per dag.

In plaats van het nemen van een bus naar het werk, voet naar het werk. Als het te ver, uit de bus een paar stations eerder en lopen de resterende afstand. Adem je in een grotere hoeveelheid zuurstof, die je spieren ontspant.

Ook zal de frisse lucht helpen je hoofd leeg te maken en wakker behoren.

Hoewel ons dagelijks leven is echt vol van stress en situaties die leiden tot het, kunnen we daadwerkelijk iets voor onszelf doen, zich beter te voelen. Niemand kan ontsnappen aan stressvolle situaties, maar je kunt zeker leren hoe om te gaan met hen, die grote invloed op uw gezondheid en uw leven zal hebben.

Wat moet je doen om stress te verminderen?

Onze selectie