7 natuurlijke manieren om de angst te verminderen in je leven - vandaag

Gevoel nerveus, angstig, niet te vertragen? Blijf lezen en te leren hoe om te vechten en het verminderen van angst in je leven - vandaag nog!

7 natuurlijke manieren om de angst in je leven en # 8211 te verminderen; vandaag

Hoeveel tijd besteed je met je maag in een knoop en je geest in een razernij? Bent u het type persoon dat altijd gaat van gedachte naar gedachte en actie om actie, waarbij je je hersenen volop bezig en niet in staat te vertragen - zelfs voor een tweede? Als dat zo is, kan je doen wat ernstige schade aan uw lichaam.

Het is een ding om momenten van angst, zoals bij een aanstaande test of een stressvolle gebeurtenis te hebben, maar als je spanning in je leven vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je naar bed 's nachts, dag in dag uit je bent gaan om het te voelen. Het is als leven in een wervelwind die maar niet laten up.

Symptomen van angst

Als u niet uw angst te verlichten op een regelmatige basis, zult u waarschijnlijk last van een van de volgende lastige symptomen:

  • Moeite met concentreren
  • Niet in staat om te ontspannen
  • Slaapproblemen
  • Gevoel lusteloos de hele dag
  • Hoofdpijn
  • Spierpijn
  • Prikkelbaarheid

Nou, hoeveel was je in staat om afvinken? Helaas, als je net als veel mensen, waarschijnlijk nogal wat. In deze snelle, hoge vraag wereld is het niet moeilijk om het gevoel alsof je in over je hoofd op een regelmatige basis.

Hoe om hulp te krijgen

Als u symptomen van angst vaker dan je zou realiseren, dan misschien is het tijd je begint om de hoeveelheid angst je dragen op je schouders elke dag te verminderen. Werken aan het oplossen van uw nervositeit en zorgen, zodat het niet begint zijn tol te eisen op uw gezondheid.

Hier zijn zeven manieren om dat proces te beginnen vandaag:

1. Breng wat tijd door in stilheid

Soms is alles wat je hoeft te doen is je geest een moment om te ontspannen. Sluit het af en neem een ​​pauze van alles wat er gebeurt in het leven. Schakel de telefoon, de computer afsluiten, rustig de kamer en gewoon zijn.

Als je in meditatie of gerichte ademhaling, dit helpt veel. Het kalmeert je lichaam en maakt het mogelijk om te verjongen en te genezen zelf. Het geeft het een moment van rust en stilte, zodat het kan hergroeperen en je kunt kijken naar het leven door heldere nieuwe ogen.

Streven voor wat tijd alleen dagelijks voor een maximale verlichting van angst. Het kan voelen in eerste instantie vreemd als je gewend bent om rond te rennen en doen, doen doen, maar je zult al snel uitkijken naar de weinige momenten dat je krijgt als je alleen kan bestaan ​​zonder het gevoel getrokken in verschillende richtingen.

2. Stop "What If" verklaringen

Zorgen kunt u zappen van een leven dat je hebt in je lichaam (en geest). Het houdt je hersenen in een paniek-achtige toestand als je probeert te komen met alle mogelijke scenario's om elke potentiële situatie. U wilt klaar voor alles en nog wat dat je weg kan het hoofd zodat je "wat als" de hele dag lang. Worden

Hier is de realiteit: de meeste van de dingen die je zorgen te maken over zal nooit gebeuren, zodat je verspilt je kostbare tijd en energie aan situaties die niet ooit echt zal worden. Stel je voor dat je al dat piekeren over niets hebt gedaan. Lijkt een verspilling, nietwaar? Ja, want het is.

Laten gaan van "what if" statements. Ze serveren echt geen andere keuze dan om je geest gericht op wat kan er fout gaan, wat betekent dat je gaat missen wat kan eventueel recht gaan houden doel.

3. Verblijf in het heden

Wanneer u een deel van uw tijd te denken over wat er kan gebeuren in de toekomst of herbeleven wat er is gebeurd in het verleden, is het makkelijk om jezelf alle uitgewerkt. U maakt de angstige reacties in je lichaam net alsof je daar en volledig betrokken bij alles wat je moet op een dithering.

[Lees: Hoe om te bewegen langs je worstelingen - Recht in geluk ]

Waarom dat doen om jezelf? Het is al erg genoeg om te gaan door stressvolle, beangstigend situaties een keer, maar om jezelf weer gebracht door middel van hen keer op keer? Het doet niets nuttig voor u.

Als je merkt dat je gedachten afdwalen houden aan morgen of gisteren, breng ze terug naar vandaag. Blijven concentreren op wat je doet in het huidige moment en je zult meteen het gevoel een spanning release die zeker is om te ontspannen je lichaam en geest.

4. Geloof in jezelf

Een veel angst gebeurt als je niet gelooft dat je een situatie correct of dat zal behandelen zul je geconfronteerd worden met iets te groot om te volbrengen. Dit creëert een angst dat je de verkeerde dingen zal doen of niet aan andermans verwachtingen. Het is geen wonder dat je angstig.

Maar, je echt nodig hebt om jezelf meer krediet. Je bent in staat de behandeling wat op je weg komt. Geloof niet dat?

Denk terug aan een moment dat je heel veel sterkte en moed had en maakte het door een moeilijke situatie of gebeurtenis, ook al heb je niet denken dat je kon op dat moment. Als je het deed dan, u kunt toch een keer doen.

[Lees: Hoe te aanvaarden en goedkeuren van jezelf ]

5. Focus op de positieve aspecten van je leven

Uw energie zal gaan waar u direct het. Dus, als je een deel van je tijd te denken of zorgen te maken over de negatieve dingen die zijn gebeurd of zal gebeuren door te brengen, dan is dat waar je geest gaat blijven.

In plaats van zich te concentreren op gebieden die moeilijk zijn in je leven, richten op gebieden die goed zijn. Kies dingen die je dankbaar voor bent of voel me gezegend door. Misschien heb je een goede gezondheid of misschien heb je genoeg geld om de rekeningen te betalen te maken. Het kan zijn dat u een ondersteunende en liefdevolle familie.

Hoe meer dankbaarheid je hebt voor alle prachtige dingen die gebeuren voor u, de minder angstig voelt u zich. U zult de stress te vervangen en zorgen met gevoelens van geluk en tevredenheid, omdat je weet dat je een groot aantal mooie dingen gaan voor u.

[Lees: Hoe om al je gedachten en emoties positief te maken ]

6. Heb vertrouwen dat het allemaal uit te werken

Geloof is makkelijk als dingen goed gaan, maar niet zo erg als je het gevoel dat het leven is somber. Het is makkelijk om meegezogen in de mentaliteit die dingen nooit zullen veranderen en u op dezelfde plek zal zijn twintig jaar vanaf nu als je nu bent. Het kan heel ontmoedigend.

Echter, de kans groot dat als je kijkt terug door uw leven, zult u in staat om momenten dat je dacht dat het leven was niet van plan om te verbeteren aan te wijzen, maar het deed. Er gebeurde iets voor u dat de dingen draaide zich om en stuurde je in een nieuwe en nog betere richting.

Je moet vertrouwen hebben dat hetzelfde nu zal gebeuren. Alles gebeurt met een reden dus accepteren het leven voor wat het is omdat je precies waar je bent bedoeld om te kunnen gaan naar het volgende level.

7. Kijken uit naar de toekomstige mogelijkheden

Een van de meest beangstigend gebeurtenissen is verandering. Als je in een nieuwe wereld gegooid met nieuwe acties en nieuwe omgeving, is het makkelijk om overweldigd en ingehaald met angst en zorgen. Omdat verandering gebeurt de hele tijd, ongeacht of je klaar bent of niet, het veranderen van je perceptie van het gaat om uw leven een stuk makkelijker maken.

In plaats van bang dingen anders zijn voor u, leren om vooruit te kijken naar veranderingen. Bekijk ze als uitdagingen om te zien hoe ver je kunt gaan in het leven. Besteden meer van uw tijd op zoek naar deuren die verandering opent versus deuren die verandering sluit.

Door slechts het opnemen van dit ene wijziging van de manier waarop je denkt, zult u een wereld van angst te verlichten, omdat je angst zal wenden tot opwinding. Uw zorgen zullen veranderen in enthousiasme. Je zal beginnen om veranderingen verwelkomen in plaats van bang voor haar bestaan.

Angst hoeft niet om uw wereld te regeren. Het is tijd om je leven terug te nemen en beginnen te genieten van het weer. Today.

Onze selectie