9 eenvoudige manieren om te voorkomen breakouts

Zijn niet breakouts verondersteld te stoppen wanneer je uit de puberteit? Wat gebeurt er als ze dat niet doen? Hoe ga je voorkomen en opruimen van puistjes als je in je 20's, 30's, 40's en daarbuiten?

9 eenvoudige manieren om te voorkomen breakouts

Niet alleen breakouts hebben de neiging om je zelfbewust te maken, omdat het lijkt op een enorme krater is geland op je gezicht, maar ze lijken ook te gebeuren op het slechtste moment. Het is alsof je gezicht weet wanneer u een klasse reünie of een hete date die je wilt kijken perfect voor omdat zij zonder defect, twee dagen van tevoren zult u beginnen te zien van de rode bult beginnen te vormen.

Terwijl sommige puistjes zijn hormonale (veranderingen rond die tijd van de maand of de menopauze gooi je lichaam in allerlei staart spins), zijn er nog dingen die je kunt doen om een ​​meerderheid van hen te voorkomen en bespaar jezelf acne gerelateerde angst.

Voor de beste kans op een schoon, helder gezicht, volgt u deze eenvoudige richtlijnen:

1. Was regelmatig

Het spreekt vanzelf dat als je regelmatig slapen in je make-up, is je huid gaat om wraak te nemen. Het is als het verpakken van uw gezicht in Saran Wrap en nooit het opstijgen. Uw huid moet kunnen ademen.

Zelfs als je geen make-up dragen, je bent niet vrijgesteld van het sop omhoog. Je gezicht verzamelt vuil en roet hele dag lang, en je hebt om het te krijgen uit als u wilt dat uw huid soepel en gezond uitzien.

Voor een goede huidverzorging, wassen twee keer per dag - eenmaal 's ochtends en een keer' s avonds voor het slapen gaan. En, als je oefening, zult u wilt wassen dan ook om het vuile zweet van je huid te krijgen. Een schoon gezicht is een blij gezicht.

2. Gebruik het juiste soort zeep voor uw huidtype

Dit is waar veel vrouwen mis gaan. Zij kopen de verkeerde soort zeep en eindigen dan drogen of ten koste van hun huid simpelweg omdat ze gewoon de eerste soap die ze zien op de plank in de winkel.

Zorg ervoor dat u een soap die werkt voor uw huid toon te kopen, of het nu vette, droge of een combinatie. U zult merken dat als je dat doet, zul je er eigenlijk uit stralender en je make-up zal gemakkelijker toe te passen, omdat je huid glad en helder zal zijn.

Als alle soorten zeep lijkt je gezicht streek, kan je een gevoelige huid hebt. Er zijn een heleboel opties die er zijn voor deze situatie ook, dus zorg ervoor dat je er een krijgt die specifiek zegt dat het voor die aandoening.

3. Exfoliëren wekelijkse

Uw huid is voortdurend sterven en regenereren zelf. Soort gross te denken, hè? Maar, het is waar. Uw huid groeit, sterft, vlokken uit en groeit weer.

Dus, als je wilt dat het er gezond uitzien, verwijder je dode huid door peeling. U kunt kopen exfoliërende scrubs of de kleine hand-held machines die min of meer buff de stervende huid weg. Sommige kuuroorden bieden zelfs exfoliërende gezichtsbehandelingen.

Probeer dit te doen een keer per week, zodat de oude huid niet verstoppen je poriën, waardoor lelijke vlekken. Niet meer dan dat, hoewel het doet, of je daadwerkelijk het risico schade aan uw huid. Dit is een voorbeeld waar het mogelijk is om te veel van het goede krijgt.

4. Hydrateren goed

Als u de verkeerde moisturizers te gebruiken, kunt u worden je poriën verstopt raken in plaats van alleen maar te helpen om ze vochtig te houden. Nogmaals, zorg ervoor dat je een die geschikt is voor uw huidtype is te kopen.

Een ding om in gedachten te houden is dat je huid verschillende niveaus van hydratatie tijdens verschillende seizoenen kunnen vereisen. Misschien is het droger wordt in de zomer, wanneer je veel tijd in de zon door te brengen, of in de winter, wanneer de lucht minder vochtig.

Ook zijn er verschillende moisturizers beschikbaar voor dag en nacht. Als u vragen heeft over welke geschikt zijn voor u, veel warenhuizen hebben behulpzaam personeel achter de make-up tellers die u kunnen helpen.

5. Houd je handen uit je gezicht

Dit is een grote. Hoe vaker je je gezicht aanraakt, hoe meer je besmetten met de bacteriën die op je handen, en hoe groter de kans puistjes verschijnen als resultaat.

Voor uw beste kans op het hebben van huid die is onberispelijk, zeer bewust van hoeveel je je wangen rusten in je handen, wrijf je voorhoofd als je gestrest of streel je kin als je denkt.

In feite, proberen te stoppen met het aanraken van je gezicht helemaal. Niet alleen zal je een betere huid als resultaat, maar je zult ook last minder verkoudheden en griep omdat uw handen zijn de grootste kiemdragers er.

6. Niet plukken op je puistjes

Het lijkt misschien alsof je versnellen het genezingsproces door het krijgen van je puistjes tot pop, maar je bent eigenlijk doet meer schade dan goed. Een, je openbreken uw huid, die het risico op littekens groter worden en maakt bacteriën om binnen te komen en eventueel besmet raken. Twee, je bent waarschijnlijk waardoor ze groter en roder dan ze aanvankelijk waren.

Als je een puistje begint te vormen opmerken, laat het op zijn beloop. Voeg wat concealer om het te verbergen en het beste wat je kan als het maakt je zelfbewust. Maar, hoe meer je rotzooi mee, hoe langer het zal waarschijnlijk blijven en hoe slechter het eruit zal zien.

7. Neem de tijd om te ontstressen

Als je onder druk en niet ontspannen, je lichaam neemt wraak op veel manieren, een daarvan is door je huid. Dus, als je het gevoel alsof het leven is het gooien van een hoop op je af, zorg ervoor dat u te maken met de stress adequaat.

Wat oefeningen doen of uit te gaan en plezier hebben. Deel sommige lacht met familie of praten met een vriend. Laat de stress uit voordat het laat zien op je gezicht - letterlijk.

8. Let op uw suiker inname

Als u te veel zoete dingen in je dieet, zul je waarschijnlijk zien de gevolgen in de spiegel de volgende ochtend. Sugar ontvlamt uw lichaam op vele manieren, en de poriën op je gezicht zijn slechts een van hen.

Probeer de hoeveelheid frisdrank, chocolade en desserts die u verbruikt te beperken, vooral als het is die tijd van de maand waarin je lichaam is gevoeliger. Niet alleen zal u zich beter voelt, maar je zult er beter uitzien ook.

9. Gehydrateerd te blijven

Als je niet genoeg water, een van de eerste plaatsen drink je zult zien dat het in je gezicht. Water helpt spoelen alle gifstoffen, zoals de smurrie die in vlekken, uit je systeem.

Stap in je zes tot acht glazen per dag. Je krijgt je kans op puistjes te verminderen en houdt uw gezicht op zoek naar jong en gezond.

Soms heb je gewoon kunt een pauze niet stoppen uit. Maar, als u de volgende eenvoudige kleine stappen, minstens zult u het bedrag dat u krijgt en de levensduur aanzienlijk verkort minimaliseren, die beide zijn een goede zaak.

Onze selectie