9 efficiënte home remedies voor kiespijn

Kiespijn is een van de meest gruwelijke en ondraaglijke pijnen die kunnen maken dat je het gevoel bijna volledig verzwakte - je kunt niet slapen, kunt u niet eten of drinken, kan je niet praten, en de meeste van de tijd je gezicht is helemaal opgezwollen!

9 efficiënte home remedies voor kiespijn

Echter, het goede nieuws is dat voordat je naar de tandarts, kunt u aanzienlijk de pijn met veel huismiddeltjes voor tandpijn te verlichten. Hieronder zijn enkele van de besten!

1. Kruidnagelolie

We gebruikten kruidnagel al eeuwen om infecties te genezen en te behandelen kiespijn. Ze bevatten een krachtige stof genaamd eugenol, wat geweldig verdoving en antiseptische eigenschappen heeft. Kruidnagels zijn zeer effectief in het doden van bacteriën die infecties en tand pijn veroorzaken. Ze zijn in feite werkzame bestanddelen van veel commerciële tandpasta's.

De beste manier om kiespijn te verlichten is om gemalen kruidnagel of kruidnagelolie toepassing direct in de holte of boven op de pijnlijke tand.

2. Tarwegras sap

Tarwegras sap is een ander groot huis remedie voor tandpijn. Het is een natuurlijk antibioticum dat kan trekken uit gifstoffen uit het tandvlees en stop infecties. Op deze manier voorkomt de groei van bacteriën in de mond, hetgeen weer minder tandpijn.

U kunt gebruik maken van tarwegras sap als een mondspoeling, of direct kauwen de bladeren te eindigen kiespijn.

3. Kurkuma

Actieve ingrediënt kurkuma's heet curcumine, en het heeft een uitzonderlijke pijnstillende, antibacteriële en antiseptische eigenschappen.

Het mengen van een theelepel kurkuma poeder met genoeg water om een ​​pasta te vormen kan een uitstekend huis remedie voor tandpijn maken. Het mengsel kan direct worden aangebracht op de tanden of op een kleine katoenen bal in de mond te houden.

4. Asafoetida

Asafoetida is een veel voorkomende Indiase en Middel-Oost specerijen. Het is een harsachtig gom vanuit drie species van de Ferula plant, die een soort van reusachtige venkel. De hars wordt vervolgens gedroogd en vermalen tot een fijn poeder.

Asafoetida bezit antibiotica en pijnstillende eigenschappen, nuttig bij het behandelen van kiespijn. Meng het met wat citroensap tot een pasta, en iets warmte te vormen alvorens aan de holte. Het geeft direct verlichting!

5. Knoflook

Knoflook is een van de beste home remedies voor tandpijn. Het is ook een van de meest krachtige natuurlijke antibiotica om infecties te bestrijden.

Knoflook heeft allicine, dat is geweldig antibiotische eigenschappen die vertragen de bacteriële activiteit heeft. Als u knoflook pletten, het releases allicine. Omdat het snel oxideert, dient u onmiddellijk toe te passen op de getroffen tand om onmiddellijke verlichting van de pijn krijgen.

Om je mond gezond en vrij van bacteriën, en daardoor kiespijn te voorkomen, moet u regelmatig kauwen knoflookteentjes. Het is niet een bekroonde oplossing voor zover je adem betreft, maar het is zeker zeer nuttig zijn voor je tanden!

6. Rauwe ui

Kauwen rauwe ui of het toepassen van een klein stukje direct aan de tand kunnen ziektekiemen te doden in de mond, en het voorkomen, verlichten en beheersen tandpijn. In feite heeft onderzoek aangetoond dat rauwe ui heeft krachtige bacteriedodende eigenschappen, waardoor het een krachtige kiespijn remedie maakt.

7. Guava verlaat

Een ander groot huis remedie voor tandpijn is guave bladeren oplossing.

Guave bladeren hebben anti-inflammatoire, ontsmettingsmiddel en pijn verlichten effecten, zeer efficiënt in het verlichten van tandpijn, genezen bloeden tandvlees en het verminderen van slechte adem. Ze kunnen worden gekauwd, of bereid als afkooksels te gebruiken als mond wasmachines.

8. Warm water met zout

Warm water met zout is een van de meest voorkomende home remedies voor tandpijn, evenals vele andere kwalen.

Saltwater reinigt de geïnfecteerde tand, doodt bacteriën, vermindert de zwelling en verlicht de pijn.

Los 3 eetlepels zout in 1 glas warm water, goed roeren, en gebruik het als een mondspoeling.

9. Zout en peper

Pepper is een natuurlijk antibioticum dat krachtige antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het is zeer nuttig in het verminderen van pijn en het verlichten kiespijn.

Zout en peper mengsel is plaats een van de oudste huismiddeltjes voor tandpijn.

Meng gelijke delen van zout en peper en voeg een paar druppels water tot een romige pasta. Breng het rechtstreeks op de aangetaste tand of op pijnlijke tandvlees. Het zal helpen de pijn, tandvlees bloeden te verminderen en het verminderen van tandpijn.

Laat het ons weten als deze tips zijn van enige hulp voor je kiespijn! En als u nog andere nuttige home remedies voor kiespijn, neem deel ze met ons in het commentaar hieronder.

Onze selectie