Hoe te ruiken en smaken goed daar beneden

Heb je ooit opgevallen hoe de dingen die we denken over de meeste zijn de dingen waar we over praten minst? De reden is dat niet veel van onze gedachten zijn niet echt lunch-passend. We denken veel over seks en die onhandige dingen over. Een van die dingen is onze geur (en smaak) daar beneden. De geur van vis zou zeer pijnlijk - maar hoe houd je je vagina ruiken als een gebied van lavendel? Dit is hoe.

Hoe te ruiken en smaken goed daar beneden

Bezoek uw gynaecoloog regelmatig

Het is niet iets wat je graag horen - alles van ons willen een artikel zou kunnen artsen te vervangen, maar helaas het is niet het geval. Als je het gevoel een lelijke ruiken daar beneden, zou u een infectie of een VD. Niemand wil dat - maar je moet ervoor zorgen dat u het niet hebt. De meeste van hen zijn gemakkelijk te behandelen, zodat je niet hoeft te raken erg gestrest. Zelfs als uw geur is OK, een bezoek aan de gynaecoloog in orde is - ten minste elke zes maanden.

Verzorg je hygiëne

Door hygiëne, bedoelen we niet "neem geregeld buien" - weet je al dat. Maar intieme hygiëne is een beetje anders. Je vagina is het meest gevoelige deel van je lichaam en je moet niet wassen met gewone zeep. Koop een speciale intieme wassen met neutrale pH-waarde - 5,5.

Wassen met intieme wassen minstens een keer per dag. Als je ongesteld bent, zorg ervoor dat u uw pads of tampons regelmatig te veranderen.

Ondergoed

Als je een gevoelige vagina, vermijden ondergoed dat niet is gemaakt van katoen. Katoen is de Fabrique die de huid irriteert minst. Gebruik uw kanten, sexy ondergoed in enige speciale gelegenheden. Ook heeft katoen niet zeggen "niet warm". U kunt ontwerpen dat de stemming zal zo hoog als elke zijde thong vinden.

Kruidenthee

Als je echt, echt willen ervoor zorgen, kunt u uw vagina te spoelen met muntthee een keer per week. Het is een klassieke "advies oma's" en heeft gewerkt voor generaties - het zal ook voor u werken. Het is goedkoop en makkelijk te doen - en zal echt helpen je vagina geur en smaak zo goed mogelijk.

Je proeft als het voedsel dat je eet

Wat je eet is van invloed op hoe je proeft wanneer hij gaat op je neer. Een geweldig idee is ananassap - maar alle andere vruchten zijn goed voor je geur en smaak daar beneden. Drink veel water en blijf uit de buurt van alcohol - asperges, vis, krabben en gekruid eten zal je grappig ruiken. Medicijnen kunnen ook leiden tot een slechte "geur". Een mengsel van melk amandelen, melk en honing kan je zoete smaak.

Laat de spelen beginnen

Nu dat je al het mogelijke goed te proeven deed, kun je spice it up. Als je speelt, speel goed. Gebruik slagroom of chocolade in de slaapkamer - wel zijn favoriete taart en laat hem naar beneden op je. Schaam je niet - na al het bovenstaande, is er geen manier hoef je niet proeft als een snoepje.

Spelen, plezier hebben - en de gunst terug!

Onze selectie