Hoe te stoppen met roken natuurlijk

Roken is een verslaving die is uiterst moeilijk om te stoppen en heeft veel onaangename symptomen. Er zijn echter specifieke technieken en middelen die van groot nut zijn tijdens verschillende stadia van het opgeven van sigaretten. Lees hieronder om te leren hoe om te roken natuurlijk stoppen en ontdek enkele van de meest effectieve en nuttige methoden te verminderen en te elimineren nicotineverslaving.

Hoe te stoppen met roken natuurlijk

Hypnotherapie

Hypnose is een staat van diepe ontspanning en concentratie, waarbij een onderwerp wordt zeer vatbaar voor suggesties. Hierdoor kan de therapeut om patiënten te leren om controle van een specifieke psychische aandoening te nemen en te leren hoe om te gaan met het.

Therapeuten werken op het gedrag van patiënten door het beïnvloeden van hun geest, en verschillende psychofysische staten, zoals angst, verslaving, pijn, stress, disfunctionele gewoonten en vele anderen.

Hypnotherapie is een zeer effectieve methode om mensen te helpen stoppen met roken natuurlijk, en hun verlangens om te roken, evenals hervallen en terug wensen te vermijden controleren. Het werkt op het onderwerp onderbewustzijn, door het veranderen van zijn of haar manier van denken over het roken, en het induceren van het verlangen om te stoppen, evenals het helpen om het verleden gewoonten te overwinnen.

Hypnotherapie brengt geen strijd, ontbering of beperking, maar helpt de patiënt denkt dat hij of zij hoeft niet te roken, door het wijzigen van wat sigaret betekent voor hem of haar.

Concluderend, alle rook hunkeren voornamelijk voort uit onze geest en hypnotherapie werkt op herprogrammeren onze geest en het elimineren van deze verlangens.

Hypnotherapie voor stoppen met roken vergt minstens 4 tot 5 sessies en moeten worden uitgevoerd door een erkende en zeer professionele en ethische hypnotherapeut of psycholoog. Echter, je moet niet vergeten dat hypnotherapie zal alleen werken met mensen die er in geloven en die ermee instemmen zich te laten gehypnotiseerd.

Acupunctuur

Acupunctuur is een oude Chinese behandelmethode die helpt te verlichten en te genezen van een groot aantal fysieke en psychische omstandigheden. Acupunctuur maakt gebruik van dunne naalden op verschillende acupunctuurpunten te stimuleren op het lichaam die zijn gelegen langs de meridianen. Op deze wijze verhoogt de energiestroom en herstelt het lichaam terug naar zijn natuurlijke gezonde toestand.

Acupunctuur, net als elke andere therapie, zal niet vervangen sigaretten, maar zal fungeren als een efficiënte manier om mensen te helpen stoppen met roken natuurlijk. Acupunctuur gericht op organen geassocieerd met roken en vermindert ontwenningsverschijnselen, zoals hunkeren, rillingen, misselijkheid, prikkelbaarheid en nervositeit. Het vermindert ook de mogelijkheden van een terugval en bevordert ontspanning, terwijl het ontgiften van je lichaam van nicotine.

Geheel pijnloos, bestaat uit het plaatsen van hair-dunne naalden in verschillende punten van de oren, waar ze blijven gedurende 20 tot 30 minuten, wat een typisch duur van elke behandelingssessie.

Aan patiënten in tussen de sessies te helpen, worden kleine pallets aangebracht met onzichtbare tape om acupunctuurpunten op de oren. Wanneer een verlangen naar rook klappen, moet de patiënt druk voorzichtig op deze pallets, met het oog op acupunctuurpunten en kalm nervositeit stimuleren en verminderen onbedwingbare trek.

Herbal hulpmiddelen om met roken te stoppen natuurlijk

Kruidenmiddelen kan zeer nuttig zijn bij het verlichten van ontwenningsverschijnselen die gepaard gaan met het stoppen met roken, maar ook heel efficiënt natuurlijke vervangers aan nicotine. Hieronder zijn een paar van de belangrijkste kruiden die ons kunnen helpen tijdens de verschillende fasen van het stoppen met roken.

Soort gras

Lobelia (Lobelia), ook wel Indische tabak, is een kruid dat heeft ontspannende eigenschappen en heeft de mogelijkheid om effecten vergelijkbaar met nicotine op het centrale zenuwstelsel veroorzaken. Het vermindert ontwenningsverschijnselen, zoals irritatie, rusteloosheid en verlangens en geen verslaving veroorzaakt.

De hoeveelheid dopamine in de hersenen aanwezig is steeds verhoogd bij het roken of als een andere drug verslaving aanwezig is. Werkzame stof Lobelia wordt genoemd lobeline, een stof die dopamine beïnvloedt, in de hersenen en fungeert als een natuurlijke vervanger sigaretten zonder schade zoals nicotine.

Lobelia is verkrijgbaar in gedroogde extract, vloeibare en capsule vorm.

Voorzichtigheid - Lobelia kan giftig zijn als ze in grote hoeveelheden. Raadpleeg altijd een arts voordat u dit kruid.

Sint-Janskruid

Sint-janskruid (hypericum perforatum) is een overblijvende plant, die fungeert als een zeer effectief middel om roken natuurlijk stoppen. Het is gebruikt voor honderden jaren voor zijn kalmerende, ontspannende en anti-depressieve eigenschappen.

Sint Janskruid verlicht psychische ontwenningsverschijnselen en verlicht nerveuze spanning en depressieve toestanden in verband met stoppen met roken. Het is daarbij zeer nuttig zijn bij het verlichten van nicotine hunkeren.
Dit kruid is ook voorgeschreven door artsen als een natuurlijke vervanger van Prozac.

Ons brein heeft tijd nodig om te reageren op actieve ingrediënten Sint-Janskruid en het is daarbij aan te raden om te beginnen met het 2 tot 3 weken voor het stoppen met roken.

St. Janskruid kruid bestaat in verschillende vormen, maar tinctuur is waarschijnlijk de meest effectieve vorm om goede resultaten te bereiken.

Let op - Lees altijd aandachtig richtingen geschreven op de fles en dit kruid neem nooit zonder toezicht van een arts. St. Janskruid kruid kan interageren met andere medicijnen en kruidengeneesmiddelen (zoals anti depressiva, HIV drugs en orale anticonceptiva) en hun effecten te veranderen.

Andere uitzonderlijke kruiden die fungeren als sint-janskruid en die zeer nuttig in het stoppen met roken kan zijn valeriaan en Avena sativa.

Gemberwortel

Gember spijsvertering en heeft de mogelijkheid om misselijkheid, wat een algemeen symptoom van nicotine verlichten.

Het heeft ook het verhittingseffect en verhoogt transpiratie en zweten, die helpt ons lichaam te verdrijven toxines geproduceerd door nicotine en daardoor sigaret verslaving verminderen.

Als het gaat om andere rechtsmiddelen, voordat u start met gember capsules, vloeibaar extract of thee, altijd zorgvuldig te volgen dosering instructies en aanwijzingen voor gebruik, op voorwaarde dat op het etiket van het product.

Onze selectie