Hoe yoga kan uw leven en gezondheid ten goede te veranderen

Yoga is meer dan alleen een training. Het is een geestelijke ontdekking, een interne reis, een manier om in contact te komen met jezelf. Er zijn vele voordelen aan het beoefenen van yoga op een regelmatige basis. Hoewel niet iedereen is meteen gaat worden staat om de menselijke krakeling, zelfs diegenen die zich met yoga voor beginners perfect zal onmiddellijk zien de positieve effecten.

Hoe yoga kan uw leven en gezondheid ten goede te veranderen

Geest, lichaam en ziel worden in harmonie met elkaar, zoals yoga kranen in alle sensaties van het zelf. Er is een gevoel van volledige lichaam bewustzijn en bewustzijn, en het is de perfecte manier om je batterijen op te laden elk moment tijdens de week. Geef yoga een keer te proberen, al is het maar 15 minuten per dag, en je zal een aantal ernstige yogi vruchten te plukken.

De grondbeginselen

Yoga is een zeer individuele praktijk. Het is geen team-based, en er is niet een juiste manier om iets te doen. Het is belangrijk te erkennen en zich bewust zijn van deze bij het starten van een yoga praktijk, want er is geen concurrentie in yoga. Ieder lichaam is anders, dus iedereen de praktijk zal anders zijn als goed.

Steven A. Russell, een yogaleraar gevestigd in New Jersey, worstelde met yoga toen hij voor het eerst probeerde het meer dan tien jaar geleden. Omdat het een man, vond hij dat zijn lichaam was minder lenig dan de vrouwen om hem heen. Dus, toegesneden hij zijn yoga praktijk behoeften zijn lichaam, en vond uiteindelijk de voordelen van het beoefenen van yoga te zijn zo verleidelijk, dat hij een gecertificeerde instructeur.

Het verbeteren van uw lichaam

De fysieke weldoeners van het beoefenen van yoga zijn vrijwel oneindig. Alle delen van het lichaam te plukken een soort van voordelen, en meer dus als yoga wordt gedaan op een regelmatige basis. Degenen die yoga beoefenen hebben betere houding, stabiliteit, balans en flexibiliteit, en zijn ze in staat om hun adem in te houden voor langere tijd.

Yoga is ook een geweldige manier om te herstellen van en het voorkomen van lichamelijk letsel. Totale lichaamsbewustzijn is essentieel, en gemakkelijk bereikbaar, om het voorkomen van blessures tijdens je yoga practice. Spieren ook steeds meer afgezwakt wanneer yoga dagelijks wordt opgenomen.

Bereiken en handhaven van een gezond gewicht

Studies tonen aan dat mensen die yoga beoefenen op een regelmatige basis hebben meer kans om op een gezond gewicht dan degenen die nalaten op te nemen als onderdeel van hun routine. Mensen die zich bezighouden met het beoefenen van yoga zijn veel meer in lijn met wat goed is voor hun lichaam, en dit strekt zich uit tot hun dieet. Minder junk food wordt verbruikt door deze mensen, omdat ze vaak kiezen voor een meer gezonde en voedzame opties, soms onbedoeld. Russell stelt dat een van de grootste voordelen voor het beoefenen van yoga is de verhoogde 'bewustzijn van de gevolgen van het voedsel dat we eten op onze gezondheid. "

Ook de beoefening van yoga zelf is een geweldige workout. Er zijn meer verschillende soorten yoga dan ik zelf een naam kunt geven, en een ieder is anders. Er zijn herstellende praktijken, die zich meer richten op het rekken van de spieren. Er zijn ook intensiever, die kunnen bestaan ​​uit snelle overgangen en serie een cardiovasculaire training, die een grote katalysator voor een gezonde en onderhouden gewichtsverlies creëren.

Rust je geest

Het zingen en meditatie is niet voor iedereen, noch is het essentieel om af te stemmen op je geest geworden. Gewoon bewust te worden van je ademhaling tijdens het beoefenen van yoga heeft onmiddellijke gevolgen voor het kalmeren van de geest. Stress, angst en depressie niveaus dalen, en bloeddruk en ademhalingssnelheid.

Mensen die yoga beoefenen zijn gelukkiger en hebben sterkere gevoelens van een vredige geest en lichaam. Yogi's hebben een betere nachtrust, en veel beweegt in yoga bevorderen de spijsvertering. Concentratieniveaus verbeteren als gevolg. Als dat je niet te overtuigen, ik weet niet zeker wat wil!

Maak nieuwe vrienden

Denk dat de voordelen van yoga zijn beperkt tot het verbeteren van uw lichaam en geest? Denk opnieuw! Er zijn vele aspecten van uw leven die de voordelen van het maken van yoga een onderdeel van uw routine te krijgen. Ik heb ontmoet ton van nieuwe verbindingen, en Russell heeft ook toegegeven te hebben "ontmoet een aantal zeer interessante en bijzondere mensen door middel van yoga."

Elke keer dat je een activiteit die een groep mensen om samen voor een gemeenschappelijke zaak gaat sluiten, een netwerk gelegenheid zich voordoet. Het maken van vrienden op yogales kan u helpen om diepe connecties te vinden met anderen of gewoon een vriend om snel een praatje over koffie hebben. De meeste mensen die aan yoga zijn gezondheid bewust en deelnemen aan andere gezonde activiteiten. Yoga kan je gateway praktijk in een geheel nieuwe overvloed aan positieve tijdverdrijf.

Hoe gaat u naar het

Ik probeerde yoga drie keer voordat ik besloot dat het goed voor mij. Mijn eerste twee pogingen niet in geslaagd me te overtuigen om te beginnen regelmatig beoefenen van yoga, en ik denk dat het te wijten was aan de instructeur. Russell bevestigt ook het belang van het vinden van een goede leraar. Zijn eerste yogales in 2000 werd gegeven door een vrouw, en hij dacht niet dat hij deed het erg goed, is dat hij niet kon doen al de poses die zij en de andere studenten aan het doen waren. Hij zocht vervolgens een yogastudio met een mannelijke instructeur, en hij "werd verslaafd."

Hij dringt er ook bij die nieuw aan yoga te beginner serie vinden. Het kan worden ontmoedigend om te springen in een geavanceerde klasse waar je niet bij kan houden met de vaardigheden van mensen om je heen. Iets vinden dat geschikt is voor u, en blijf daarbij.

Maximaliseer je yoga practice

Yoga is niet altijd een goede zaak. "Mensen kunnen gemakkelijk gekwetst," Russell toegeeft. Echter, moeten we luisteren naar ons lichaam en niet laten het ego ons overtuigen om dingen ons lichaam niet klaar doen. "Als je volledig ademen en leren luisteren naar je lichaam en focus naar binnen en raak het innerlijk diep, kun je jezelf veilig te begeleiden."

Je hoeft niet te worden in de klas om yoga te beoefenen. Gewoon bewust worden van de adem is een praktijk van yoga zelf. Russell adviseert je nemen wat je leert van yoga en toepassen op je dagelijkse leven, lang en diep adem tijdens het rijden, werken, televisie kijken, of iets in je dagelijkse routine.

Het opnemen van yoga in mijn dagelijkse routine is een verandering die ik heb gemaakt in mijn leven, en ik heb geen plannen om terug te gaan. Ik verlaat de klas elke dag gelukkiger en gezonder voelen, wetende dat ik weer een stap heb gemaakt aan het verbeteren van mijn gezondheid. Wat zijn sommige van de dingen die je graag over yoga?

Onze selectie