Kristal therapie - het gebruik van rozenkwarts bij de genezing

Heeft uw sieradendoos hebben een item met een roos kwarts? Nee? Nou, het wordt tijd om er een te krijgen. Deze prachtige edelsteen waarvan de kleur varieert van zacht roze tot melkachtig wit is ook bekend als een "steen van de Liefde." Naast het geven van een vrouwelijke lucht voor de drager, Rozenkwarts wordt ook gebruikt in kristal therapie en Feng Shui voor het wordt verondersteld om de harmonie, liefde en vrede te brengen. Rozenkwarts wordt gebruikt in genezing, zowel lichamelijk als geestelijk. Om het goed te gebruiken en te genieten van de voordelen, het eerste wat je moet doen als je een te krijgen is om het te laten reinigen.

Kristal therapie en # 8211; gebruik van rozenkwarts bij de genezing

De reiniging van rozenkwarts

Aangezien elke kristal draagt ​​de energie van de mensen die het raakte, moet het een grondige, energie reiniging ondergaan.

De eerste reinigingsinrichting is de belangrijkste en is vrij eenvoudig. Leg de steen in een pot gevuld met een milde oplossing van gedestilleerd water en zeezout. Dek het af met een deksel en laat op een schaduwrijke plaats (zonder direct zonlicht) voor twee weken. Na deze periode, was de edelsteen onder een stroom van stromend water en je kristallen is klaar voor gebruik.

Rose quartz moet onder stroom lauw stromend water gedurende 5 minuten eenmaal in twee weken schoongemaakt.

Nu, verhuizen naar een andere belangrijke stap - energie.

Stimulerende de rozenkwarts

Je kunt je afvragen wat het bekrachtigen van een kristal betekent. De eenvoudigste verklaring zou zijn om de kristallen bloot te stellen aan de natuurlijke omstandigheden: de Zon, maan, regen en sneeuw. De meeste kristallen vernieuwen hun energie door "zonnen" om twee uur, maar dit is niet een geval met een Rozenkwarts - het zal vervagen en verliest zijn mooie kleur als links in direct zonlicht. Laat het onder de Moonlight plaats of plaats het naast een bergkristal of amethyst tijdens de nacht, het zal hetzelfde effect hebben.

Nu uw Rose kwarts is klaar laten we eens kijken hoe het te gebruiken...

Rozenkwarts in spirituele genezing

Rozenkwarts heet "A love stone" om vele redenen. Verbonden met het hart chakra, het lokt alle vormen van liefde: zelfliefde, romantische liefde en platonische liefde.

Veel mensen intuïtief dragen sieraden met een rozenkwarts wanneer ze onder stress, boos, lijdt aan een gebrek aan zelfvertrouwen. Na een rozenkwarts met u helpt het helen van de emotionele wonden, verwijdert angsten, verhoogt het gevoel van eigenwaarde - waard en verlaagt het gevoel van quilt.

Als je onzeker voelt, getraumatiseerde, in behoefte aan liefde, dit is een kristal dat u zal helpen uw vrede te herstellen en de liefde die je hunkert naar te trekken.

De kristallen worden gedragen 24 uur per dag, 3 dagen in een rij voor het beginnen zenden de energie. Je kunt houden in je zak en af ​​en toe plaats het in je hand op als je niet dragen sieraden. Aan het einde van elke week, reinigen onder stromend water zoals hierboven uitgelegd. Na deze periode, hoef je niet om het te dragen de hele tijd, vertrouwen op je zesde zintuig en neem het met je als je de behoefte voelt.

Rozenkwarts in lichamelijke genezing

Als het gaat om fysieke gezondheid, worden de helende krachten van Rose kwarts gezien in de behandeling van hoofdpijn, migraine, keel problemen, seksuele disfunctie en vruchtbaarheid, problemen met hart en bloedsomloop, depressie, verslaving, etc. Een roos kwarts-stof wordt gebruikt in crèmes en lotions tegen rimpels en vroegtijdige veroudering. Alleen het dragen van het kristal kan nuttig zijn, maar als je wilt gaan halen betere resultaten, moet een kristal therapeut te raadplegen. Hij zal de steen te leggen op de juiste chakra, acupunctuur punt of meridiaan om de energiestroom te verbeteren.

Rozenkwarts in de ruimte genezing

Het plaatsen van een mooie steen in je woonkamer is meer dan alleen een decoratie. Een roos kwarts kan de schadelijke straling te elimineren, een mooi stukje naast uw PC zal het doel te dienen.

In Feng Shui, wordt Rose kwarts gebruikt om de relatie tussen de partners te herstellen of om liefde te tekenen als u alleenstaand bent. Een steen moet in de Zuidwesthoek van uw slaapkamer of naast je bed te houden.

Degenen die niet weten hoe een mooie edelsteen een vrouw kan invloed kan twijfelen aan de helende kwaliteiten van Rozenkwarts, maar een ding is zeker: een paar oorbellen, een armband of een ring gemaakt van deze mooie en, waarom niet noemen, betaalbaar steen zal zeker maken elke vrouw zich beter voelt.

Onze selectie